- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.301
Canım haber geldi mi?Herkese günaydın kızlar.öncelikle hayırlı kandiller dilerim hepinize allah dilek ve dualarımızı kabul etsin.eşimin gelişi bugün netlik kazanacak hakkımızda hayırlısını nasip etsin allah.doğum yapacak arkadaşlarıma dua ediyorum mutlulukla sonlansın yolculukları.
Parol iç cnm doktor bana günde 3 taneye kdr içebilirsin dedi kendine eziyet etme@Arzu34574
minikgelin
@Bunyaminem
Benimde 9. hafta bitti inşallah çok uzun sürmez ayağa kaldırmıyo bu ağrı. İlaç da içmek istemiyorum.
Rica ederimBende merak ediyorum teşekkür ederim cevabın için sagol
Sağol cnm bnm herşey yolunda çok şükür..emmeleri daha iyi.artik eve geçecez sanirim bikac güne.Mrs-cicek canım hayırlı akşamlar nasılsın napiyosun bebislerden haber var mı
25haftalık kim?Mrb canim senin de kandilin mübarek olsun. ..cok var yapan arkadaslar 25haftalik dogum yapan arkadaş bidaha yazmadı 27haftalik yapan arkadaş var onun bebekler de kuvezdeydi 35 de yapan var 38de yapan var cok yani
Canım benim net bir haber gelmediği için yazmadım sizlere.hala bekliyoruz belki yarın müjdeli haber ???Canım haber geldi mi?
Oh maşallah sonunda kavuşuyorsun kuzularına Allah bir daha ayırmasın canım.Sağol cnm bnm herşey yolunda çok şükür..emmeleri daha iyi.artik eve geçecez sanirim bikac güne.
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzCanım benim net bir haber gelmediği için yazmadım sizlere.hala bekliyoruz belki yarın müjdeli haber ???
Bende de durum aynı aralıklarla sertleşiyor ve geçiyor 1 aya yakındır bilmiyorum kasılmamı yoksa yalancı sancılar mı?Herkese merhaba. Bende 32+5 gunluk hamileyim. Bir kiz ve bir oglan bekliyorum nasipse. Karnim bugun semsert. Bu sertlik kasilma anlamina mi geliyor acaba?
Bende de durum aynı aralıklarla sertleşiyor ve geçiyor 1 aya yakındır bilmiyorum kasılmamı yoksa yalancı sancılar mı?
Yat dinlen özelliklide sol tarafına bol da su iç Allah'ın izniyle olacak o sertlik ama gecıyor ben 1 aydır öyleyim merak etme canım birde magnezyum hapını her gün al ihmal etme Can'ım Allah şifa versın
Yok canım dr hiç sokmadı gerek görmüyorum dedi her hafta kontrole gidiyorum artıkNts' ye girmediniz mi?
Biz hala haftalik kontrole baslayamadik. Bugun de ayni seyi yasarsam randevusuz gidicem. Sizin gunler iyice yaklasmiss bakalim ne zaman gelcek bebislerYok canım dr hiç sokmadı gerek görmüyorum dedi her hafta kontrole gidiyorum artık
Evet yaklaştı heyecan da artıyor gittikçe.36yı geçmek hedef umarım öyle olur.siz kaç haftalıksınız?Biz hala haftalik kontrole baslayamadik. Bugun de ayni seyi yasarsam randevusuz gidicem. Sizin gunler iyice yaklasmiss bakalim ne zaman gelcek bebisler
Bende bugun 33'u dolduruyorum. 26 mayis ilk hedefim Allah izin verirse ama insallah 36 yi da gecerizEvet yaklaştı heyecan da artıyor gittikçe.36yı geçmek hedef umarım öyle olur.siz kaç haftalıksınız?
İnşallah canım dr.ile ilk konuştuğumda bana da 29 mayıs demişti bakalım hayırlısı diyoruz hep.seninde zamanın yakın inşallah geçersin 36yı.bebeklerin kg nasıl?benim de 1 kız 1 oğlan 9yaşında bir kızım daha var 3ken 5 kişi olacağız ☺☺☺☺☺Bende bugun 33'u dolduruyorum. 26 mayis ilk hedefim Allah izin verirse ama insallah 36 yi da geceriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?