2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım haber geldi mi?

Sağol cnm bnm herşey yolunda çok şükür..emmeleri daha iyi.artik eve geçecez sanirim bikac güne.
Oh maşallah sonunda kavuşuyorsun kuzularına Allah bir daha ayırmasın canım.
Canım benim net bir haber gelmediği için yazmadım sizlere.hala bekliyoruz belki yarın müjdeli haber ???
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Herkese merhaba. Bende 32+5 gunluk hamileyim. Bir kiz ve bir oglan bekliyorum nasipse. Karnim bugun semsert. Bu sertlik kasilma anlamina mi geliyor acaba?

Yat dinlen özelliklide sol tarafına bol da su iç Allah'ın izniyle olacak o sertlik ama gecıyor ben 1 aydır öyleyim merak etme canım birde magnezyum hapını her gün al ihmal etme Can'ım Allah şifa versın

Herkese merhaba. Bende 32+5 gunluk hamileyim. Bir kiz ve bir oglan bekliyorum nasipse. Karnim bugun semsert. Bu sertlik kasilma anlamina mi geliyor acaba?
Bende de durum aynı aralıklarla sertleşiyor ve geçiyor 1 aya yakındır bilmiyorum kasılmamı yoksa yalancı sancılar mı?

Bende bugun 33'u dolduruyorum. 26 mayis ilk hedefim Allah izin verirse ama insallah 36 yi da geceriz
İnşallah canım dr.ile ilk konuştuğumda bana da 29 mayıs demişti bakalım hayırlısı diyoruz hep.seninde zamanın yakın inşallah geçersin 36yı.bebeklerin kg nasıl?benim de 1 kız 1 oğlan 9yaşında bir kızım daha var 3ken 5 kişi olacağız ☺☺☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…