2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Masallah Allah bagislasin. Benim de bir kiz bir oglan. En son gittigimizde 1900 ve 1800gr idi kilolari insallah sag salim saglikla kucagimiza aliriz

Cocuk istedigim donemler burasi bana bir yol gosterici arkadasti,hamileyken hakeza..
Ama su an korka korka açıyorum kk yi cunku hala hamilelik gunlugum duruyor,icim aciyor..silmek de istemiyorum nedense..
Cok uzuluyorum cook..saglik problemi olan cocuklari gorunce kızıyorum kendime ama bnmkiler de tam 59gündür o kuvezin içinde bnsizler
neyse..
gece profilonun anneler gunu reklamını izledim izleyin guzel yapilmis,aglatti beni de esimi de..belki de kizimizin adi geçtiği icin..ya da zeynebime benzeyen bi bebis oldugu icin..bilemiyorum..
su an yine hastane yolundayim,sut goturcm..dua edin lutfen

Canım allahım evladınla sınamasın bu günler su gibi akıp geçsin inşallah umutsuzluğa düşme sen güçlü ol ki onlara ulaşsın konuşmak kolaydır böyle durumlarda bilirim ama bir sen bir eşin onların destek ve kuvveti.uzun bir süre ama geçecek.dayımın kızı 900gr doğdu 2.5 ay küvözde kaldı şimdi ilkokula gidiyor.unutulacak hepsi allahın izni ile rabbim yar ve yardımcın olsun

Evet ben izledim kaç haftalik doğum yaptınız ki bukadar kaldılar kuvezde çok okuyorum araştırıyorum 33 haftadan sonra doğan bebeklerde kuveze giren çok az ve cok kısa en çok sariliktan 3 gün bende çok korkuyorum hedefim 35 hafta inşallah

Rabbim yardımcın olsun gerçekten zor iki aydır ayrı olmak ama iyi olsunlar bu günlerde gececek inş

Canim zor günler gecirmissin ama bak simdi iyi diyorsun her şeyin güzel olacagini düşün ve inan zor günler geçti. İnşallah kocaman olduklarinida gorursun

Dualarımız sizinle İnan Hep aklıma geliyorsunuz Benim haftam 35 olmasına rağmen 43 gün kaldı Küçüğüm ama bak şimdi kucağımda herkesi parmağında oynatıyorlar
Sen de bebeklerin kucağında yazacaksın foruma Prematüre Anneleri ne teselli vereceksin inşallah sağlıkla hayırla evine gelecekler Allah'ın izniyle

Ben reklamı izlemeden senin yazdıklarınla ağladım. Hiç üzülme Allahın izniyle bugünleride atlatıcaksın. Çok şükür 59 günde nerden nereye geldi minikler daralma bunalma demek kolay diyeceksin haklısında ama sen güçlü ol yakın zamanda kızların kucağında evine gideceksin. Her kederin sonunda muhakkak huzur var sen daha çok anneye burdan destek vereceksin.

Canım çok zor geçmiştir eminim ama artık sona yaklaştın. İnşallah yakın zamanda yanında evinde olacaklar bol bol vakit geçireceksiniz.

C Cemrem9 günaydın haber yokmu hala eşinden ?
Ya inan bizim başımıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor.saçma sapan işler yüzünden geciktiriyorlar gelişini o da bende delirmiş durumdayız sabah konuştuk beni bekleme dedi 10dk sonra sorunu çözmüşler diye aradı.delirmezsek bekliyorum işte arkadaşlar deniz işi böyle hiçbir garantisi yok ve belirsizlik en belirgin şey

Hadi hayırlısı sorunu çözdüklerine göre geliş tarihi bellimi bari

Hadi hayırlısı sorunu çözdüklerine göre geliş tarihi bellimi bari
Dün gece biraz daha netti 14ü gibi demişti ama şu an o da bende bilmiyoruz.yerine yollayacakları adam bugün yola çıkacaktı öğrendik ki çıkmamış.zaten çin 1 günlük yol o gelecek bizim ki çıkacak yola filan derken 2 gün zaten kayıp adamdan haber yok şimdi öle saçma sapan bekliyoruz haber veren de yok.5 saat ilerideler bizden burada işi halledecekleri zaman orada üstünden 5 saat geçmiş oluyor

Desene Allah halden dilden anlamayan insanların eline düşürmesin. Hayırlısı olsun bakalım geç olsun da güç olmasın.

Desene Allah halden dilden anlamayan insanların eline düşürmesin. Hayırlısı olsun bakalım geç olsun da güç olmasın.
Aynen öyle işin kötü yani kızımın ilkokul mezuniyet ve dans gösterisi var provaları kıyafet alışverişi hepsini gelince o halledecekti bu halde sokaklarda geziyorum haftasonu provalara götürmeye çalışıyorum.bişey olacak diye aklım çıkıyor allahım yardımcım olsun

Kizlar bende seker testinin sonuclarini aldim doktora gostercm simdi 100luk seker ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…