2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar ya vücut antikor üretmiş doktora sordum çok bi aciklayici konusmadi takip edelim dedi sadece neyin nesi anlamadim ben

Allah korusun sen dikkat et yine de kimse yokmu sana yardım edebilecek hala,teyze falan

Allah yardımcın olsun dikkat et kendine cok zor yalnız kalmak.
Allah o kadar büyük ki zaten şüphe yok ta.hala geziniyorum ben seni sıkmayacağım işini gücünü halletmeye yardim edeceğim diyor ağırlamadım o kadar yolsa kızıma bu kadar koşturmam imkansız olurdu erken doğurmuştum

Allah dağına göre kar verir derler ya, maşallah kalkıyorsun bu koşturmaların altından. Nazar değmesin bu haline. Rabbim gücünü kuvvetini eksiltmesin, eşini de bi an önce nasip etsin yanında. Karnındaki kuzular da bence çok kuvvetli, bu tempoya strese sessiz sessiz bekliyorlar vakitlerini:) Allah yardımcın olsun tekrar tekrar

Allah razı olsun canım benim.denizci eşi olunca böyle kimseye minnet etmek istemiyorsun bir gitti mi 6 ay yok eşim aklınıza gelecek her iş bana bakıyor yaptırma kuvveti veren rabbime şükürler olsun.aklım bebeklerde kalıyor bu tempodan etkilenmesinler inşallah diye.nazlayacak kimsem yok yani.kadınlar yani bizler çok güçlü mahluklarız kendimizin farkında olalım yeter

canım Allah darda bırakmasın kimseyi ama özellikle seni. inşallah en kısa zamanda, doğumdan önce eşin yanında olur.

kızlar göbeğiniz çatlamasın diye ne kullnadınız? ayrıca vücudum çok kuru onun için de birşey kullanmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kızlar idrar ve kan testi yaptirmistim. Sonu dr uma gönderdim. Idrar yolu enfeksiyon bulguları var dedi ve ilaç verdi. Monurol adında tozmuş. Yatarken suya karıştır ve iç yeterli dedi. Aranızda bu ilacı kullanan var mı?

Merhaba:) güzel bir enerjiyle geldin :) benim de tek yumurta, kız dediler büyük ihtimalle..

Ben kullandım canım o ilaçtan. Tek kullanımlık zaten. Doktorun dediği gibi gece yatarken içmen lazım. Sabaha kadar tutacaksın :) senede 3-4 kere idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. Kronikleşti maalesef. Bol bol su içmeye çalışıyorum. Bir de tuvalette sirkeli su ile yıkamak da bakterileri öldürüyor. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…