- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.341
Gözün aydin canim :) maşallahSağol cnm bnm herşey yolunda çok şükür..emmeleri daha iyi.artik eve geçecez sanirim bikac güne.
Allah korusun sen dikkat et yine de kimse yokmu sana yardım edebilecek hala,teyze falanAynen öyle işin kötü yani kızımın ilkokul mezuniyet ve dans gösterisi var provaları kıyafet alışverişi hepsini gelince o halledecekti bu halde sokaklarda geziyorum haftasonu provalara götürmeye çalışıyorum.bişey olacak diye aklım çıkıyor allahım yardımcım olsun
Yok hayatım yardim edecek olması gerekenlerde ya yorgun ya hasta annem var ama oda kardeşimin bebeğiyle ilgileniyor yine bana da yetişiyor garibim onun haricinde bi allahım bi kızımAllah korusun sen dikkat et yine de kimse yokmu sana yardım edebilecek hala,teyze falan
Allah yardımcın olsun dikkat et kendine cok zor yalnız kalmak.Yok hayatım yardim edecek olması gerekenlerde ya yorgun ya hasta annem var ama oda kardeşimin bebeğiyle ilgileniyor yine bana da yetişiyor garibim onun haricinde bi allahım bi kızım
Allah o kadar büyük ki zaten şüphe yok ta.hala geziniyorum ben seni sıkmayacağım işini gücünü halletmeye yardim edeceğim diyor ağırlamadım o kadar yolsa kızıma bu kadar koşturmam imkansız olurdu erken doğurmuştumAllah yardımcın olsun dikkat et kendine cok zor yalnız kalmak.
Allah dağına göre kar verir derler ya, maşallah kalkıyorsun bu koşturmaların altından. Nazar değmesin bu haline. Rabbim gücünü kuvvetini eksiltmesin, eşini de bi an önce nasip etsin yanında. Karnındaki kuzular da bence çok kuvvetli, bu tempoya strese sessiz sessiz bekliyorlar vakitlerini:) Allah yardımcın olsun tekrar tekrarAllah o kadar büyük ki zaten şüphe yok ta.hala geziniyorum ben seni sıkmayacağım işini gücünü halletmeye yardim edeceğim diyor ağırlamadım o kadar yolsa kızıma bu kadar koşturmam imkansız olurdu erken doğurmuştum
Allah razı olsun canım benim.denizci eşi olunca böyle kimseye minnet etmek istemiyorsun bir gitti mi 6 ay yok eşim aklınıza gelecek her iş bana bakıyor yaptırma kuvveti veren rabbime şükürler olsun.aklım bebeklerde kalıyor bu tempodan etkilenmesinler inşallah diye.nazlayacak kimsem yok yani.kadınlar yani bizler çok güçlü mahluklarız kendimizin farkında olalım yeterAllah dağına göre kar verir derler ya, maşallah kalkıyorsun bu koşturmaların altından. Nazar değmesin bu haline. Rabbim gücünü kuvvetini eksiltmesin, eşini de bi an önce nasip etsin yanında. Karnındaki kuzular da bence çok kuvvetli, bu tempoya strese sessiz sessiz bekliyorlar vakitlerini:) Allah yardımcın olsun tekrar tekrar
canım Allah darda bırakmasın kimseyi ama özellikle seni. inşallah en kısa zamanda, doğumdan önce eşin yanında olur.Allah razı olsun canım benim.denizci eşi olunca böyle kimseye minnet etmek istemiyorsun bir gitti mi 6 ay yok eşim aklınıza gelecek her iş bana bakıyor yaptırma kuvveti veren rabbime şükürler olsun.aklım bebeklerde kalıyor bu tempodan etkilenmesinler inşallah diye.nazlayacak kimsem yok yani.kadınlar yani bizler çok güçlü mahluklarız kendimizin farkında olalım yeter
Sağolasın canım allah kimseye sıkıntı yüzü göstermesin inşallah.allah razı olsuncanım Allah darda bırakmasın kimseyi ama özellikle seni. inşallah en kısa zamanda, doğumdan önce eşin yanında olur.
Maalesef ben hiç kullanmadım canımKızlar idrar ve kan testi yaptirmistim. Sonu dr uma gönderdim. Idrar yolu enfeksiyon bulguları var dedi ve ilaç verdi. Monurol adında tozmuş. Yatarken suya karıştır ve iç yeterli dedi. Aranızda bu ilacı kullanan var mı?
Allah yardımcın olsun canım yaYok hayatım yardim edecek olması gerekenlerde ya yorgun ya hasta annem var ama oda kardeşimin bebeğiyle ilgileniyor yine bana da yetişiyor garibim onun haricinde bi allahım bi kızım
Allah kavustursun canım merak etme kul sıkısmasa Hızır yetismezmis ikizmi bebeğin 35 haftalik giriyorum planlanmış bir gün hafta varmı acabaMaalesef ben hiç kullanmadım canım
Merhaba:) güzel bir enerjiyle geldin :) benim de tek yumurta, kız dediler büyük ihtimalle..Merhaba kızlar
Bebişlerini küvözde bekleyenler, doğumu yaklaşanlar Allah bebişlerinize kavuştursun hepinizi. Biz yolun başında sayılırız. Daha çok yolumuz var :) tek yumurta kızlarım olacak inşallah :)
Ben kullandım canım o ilaçtan. Tek kullanımlık zaten. Doktorun dediği gibi gece yatarken içmen lazım. Sabaha kadar tutacaksın :) senede 3-4 kere idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. Kronikleşti maalesef. Bol bol su içmeye çalışıyorum. Bir de tuvalette sirkeli su ile yıkamak da bakterileri öldürüyor. Geçmiş olsun.Kızlar idrar ve kan testi yaptirmistim. Sonu dr uma gönderdim. Idrar yolu enfeksiyon bulguları var dedi ve ilaç verdi. Monurol adında tozmuş. Yatarken suya karıştır ve iç yeterli dedi. Aranızda bu ilacı kullanan var mı?
Aa öyle mi ne güzel canım :) ben bugün öğrendim kız olduklarını. Bebişlerimi görmenin mutluluğu ile enerjim yüksek bugün :) Sağlıkla gelsinler inşallahMerhaba:) güzel bir enerjiyle geldin :) benim de tek yumurta, kız dediler büyük ihtimalle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?