2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhabalar canim. Sana da hayırlı sağlıklı hamilelikler inşallah. Ben de bol su içiyorum ama enfeksiyon kaçınılmaz oluyor bayanlarda özellikle hamilelerde. Çaresine bakacaz artik.

Mrb canım :) Allah seni de tamamina erdirsin prenseslerini sag salim kucagina almayi da nasip etsin inşallah

mavimli ne durumdasın, yarın büyük gün kuzularını saglıkla kucaklarsın inşallah bizi habersiz bırakma dualarım seninle ve bebeklerinle
Çok teşekkürler canım güzel dileklerin ve duaların için. inşallah herşey yolunda gider güzel haberler ulaştırırım sizlere.

Çok teşekkürler canım güzel dileklerin ve duaların için. inşallah herşey yolunda gider güzel haberler ulaştırırım sizlere.
Haydi sayılı saatler bu gece güzel bir uyu yarın sabahtan itibaren uykusuz saatler başlıyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı haberlerini bir an önce ulaştır bize.

mavimli dedi canım allahım Darda koymasin inşallah sagsaglim yarın hayırlı haberlerini alırız inşallah darısı basimiza kuzularini gorecen

Grupta onunla yazışan var mı özel olarak haber alacak birisi.iyi haberlerini bekliyoruz bizi de es geçmeyin

Planlı sanırım 34-35 haftalık oldu darısı bizlere inş ben 32 yi görsem çok mutlu olcam:)
Evet canım inşallah inşallah görürsün ikiz değilmi bende inşallah 35 si görürüm 35 kuveze girmiyormus bol bol yat sakin kendini yorma is bitmez 35 hafta biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…