- 3 Kasım 2016
- 480
- 239
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.361
Merhabalar canim. Sana da hayırlı sağlıklı hamilelikler inşallah. Ben de bol su içiyorum ama enfeksiyon kaçınılmaz oluyor bayanlarda özellikle hamilelerde. Çaresine bakacaz artik.Ben kullandım canım o ilaçtan. Tek kullanımlık zaten. Doktorun dediği gibi gece yatarken içmen lazım. Sabaha kadar tutacaksın :) senede 3-4 kere idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. Kronikleşti maalesef. Bol bol su içmeye çalışıyorum. Bir de tuvalette sirkeli su ile yıkamak da bakterileri öldürüyor. Geçmiş olsun.
Mrb canım :) Allah seni de tamamina erdirsin prenseslerini sag salim kucagina almayi da nasip etsin inşallahMerhaba kızlar
Bebişlerini küvözde bekleyenler, doğumu yaklaşanlar Allah bebişlerinize kavuştursun hepinizi. Biz yolun başında sayılırız. Daha çok yolumuz var :) tek yumurta kızlarım olacak inşallah :)
Aminn canım çok sağol hepimize inşallahMrb canım :) Allah seni de tamamina erdirsin prenseslerini sag salim kucagina almayi da nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler canım güzel dileklerin ve duaların için. inşallah herşey yolunda gider güzel haberler ulaştırırım sizlere.mavimli ne durumdasın, yarın büyük gün kuzularını saglıkla kucaklarsın inşallah bizi habersiz bırakma dualarım seninle ve bebeklerinle
Haydi sayılı saatler bu gece güzel bir uyu yarın sabahtan itibaren uykusuz saatler başlıyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı haberlerini bir an önce ulaştır bize.Çok teşekkürler canım güzel dileklerin ve duaların için. inşallah herşey yolunda gider güzel haberler ulaştırırım sizlere.
Allah senin ve yavrularının yardımcısı olsun. Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah :)Çok teşekkürler canım güzel dileklerin ve duaların için. inşallah herşey yolunda gider güzel haberler ulaştırırım sizlere.
Rabbim hayirlisiyla saglikla kucağına almayi nasip etsin canim sorunsuz dönün inşallah :)Çok teşekkürler canım güzel dileklerin ve duaların için. inşallah herşey yolunda gider güzel haberler ulaştırırım sizlere.
Günaydın canım ☺Günaydın kızlar cumaniz mübarek olsun
İnşallah öyledir ayyyy minik minik mavili kaç haftalik planlı dogummumavimli cnm Doğum yapmış olmalısın inş herşey sorunsuz geçmiştir güzel haberlerini bekliyoruz :)
Günaydın hayirli cumalarGünaydın kızlar cumaniz mübarek olsun
Planlı sanırım 34-35 haftalık oldu darısı bizlere inş ben 32 yi görsem çok mutlu olcam:)İnşallah öyledir ayyyy minik minik mavili kaç haftalik planlı dogummu
Evet canım inşallah inşallah görürsün ikiz değilmi bende inşallah 35 si görürüm 35 kuveze girmiyormus bol bol yat sakin kendini yorma is bitmez 35 hafta biterPlanlı sanırım 34-35 haftalık oldu darısı bizlere inş ben 32 yi görsem çok mutlu olcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?