- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.381
Öyle valla iş bitmiyor zaten hemen yoruluyorum şimdiden böyleyim acaba 2 aya nasıl olurum bilmem :) bebekler iyi olsunda herşeye razıyım bşy sorcam kasılmaların oluyormu benden gün içinde oluyor 8-10 kez falan normalmi acaba iki diyemi böyle erken başladı kızımda daha geç olmuştu diye hatırlıyorum.Evet canım inşallah inşallah görürsün ikiz değilmi bende inşallah 35 si görürüm 35 kuveze girmiyormus bol bol yat sakin kendini yorma is bitmez 35 hafta biter
Teşekkür ederim cnm düzensiz oluyor ama her olduğunda vesvese etmekten alıkoyamıyorum kendimi iki hafta sonra kontrol var sorcam doktoraminikgelin bende yalanci kasilmalar 22. Haftada başladı, perinatolog düzensiz ritmi zamani olmayan kasilma toplanmaları önemsiz dedi, ikizlerde tabi erken başlayabilir ve ikizlerin karni daha sert oluyormuş, tabi ilk muayenede doktoruna bu şöyle.
Maşallah canım sağlıkla büyüyüp gelişsinler inşallah allah gönlüne göre versin.dr ilk oğlumu gördü bizde ben direk diğerine gerek yok dr bey demiştim kahkahayla gülmüştü.kızım olduğu için ya madem ikizler biri farklı olsun diye dua ettim allah gönlüme göre versi.önce sağlık tabiki ama bakalım erkek annesi olmak nasıl bir duygu olacak.kızımı babası ile kızım büyütecekmiş sen oğlanı büyüt diyorlar bana şimdi ☺☺☺☺Merhaba kızlar bende doktordan geldim bugün bebeklerin gelişimi iyi biri 132 gr. diğeri 127 gr. suyu rahim ağzı herşey normal dedi doktorum. Cinsiyet olarak biri kız ama diğeri kapattı bacakları göstermedi. Allahtan hayırlısı önce sağlık sonrasında da bir erkek olsaydı değmeyin keyfime.mavimli den haber yok hala mutluluk sarhoşu kesin.
Aynen bende ikiz annesi olmak özel bir duygu bari biri erkek biri kız olsun istiyorum ama tabiki herşeyin başı sağlık diyorum. ikiside kızsa eğer ilk çocuğumuzda kız eşim balkonda nöbet tutar vecihiler gelmesin diye :))Maşallah canım sağlıkla büyüyüp gelişsinler inşallah allah gönlüne göre versin.dr ilk oğlumu gördü bizde ben direk diğerine gerek yok dr bey demiştim kahkahayla gülmüştü.kızım olduğu için ya madem ikizler biri farklı olsun diye dua ettim allah gönlüme göre versi.önce sağlık tabiki ama bakalım erkek annesi olmak nasıl bir duygu olacak.kızımı babası ile kızım büyütecekmiş sen oğlanı büyüt diyorlar bana şimdi ☺☺☺☺
Ahahahaha aynen benimki de öyle şakasını yapsalar bilr sinirden gözleri yaşarıyor ☺☺☺☺Aynen bende ikiz annesi olmak özel bir duygu bari biri erkek biri kız olsun istiyorum ama tabiki herşeyin başı sağlık diyorum. ikiside kızsa eğer ilk çocuğumuzda kız eşim balkonda nöbet tutar vecihiler gelmesin diye :))
Gözün aydinnnnEşim pazar en geç pazartesi gelebilirim dedi kızlar şimdilik durum bu bir değişiklik olmaz ise
Maşallah maşallahMerhaba kızlar bende doktordan geldim bugün bebeklerin gelişimi iyi biri 132 gr. diğeri 127 gr. suyu rahim ağzı herşey normal dedi doktorum. Cinsiyet olarak biri kız ama diğeri kapattı bacakları göstermedi. Allahtan hayırlısı önce sağlık sonrasında da bir erkek olsaydı değmeyin keyfime.mavimli den haber yok hala mutluluk sarhoşu kesin.
Sağolasın bi gelsin de bizde görmeden sevinemiyorsun bizde ☺☺☺Gözün aydinnnn
Ayyy hadi hayırlısıyla geldi dediğin haberleri de duyalım inşallah. Gözün aydın canım benim.Eşim pazar en geç pazartesi gelebilirim dedi kızlar şimdilik durum bu bir değişiklik olmaz ise
geldi dediğinde duyarız inşallahSağolasın bi gelsin de bizde görmeden sevinemiyorsun bizde ☺☺☺
Sağol canım benim sağolAyyy hadi hayırlısıyla geldi dediğin haberleri de duyalım inşallah. Gözün aydın canım benim.
İnşallah değişmez planlar, az kaldı kavuşmanıza:)Sağolasın bi gelsin de bizde görmeden sevinemiyorsun bizde ☺☺☺
Baya bir çok bu benim 12 ci gün 580 di bide bu degerler kişiye göre değişir 150 200 elde ikiz gebe kalan vardı sende 3 cüz 5sizKızlar hepinizi tebrik ederim Rabbim olmayan herkese inş en kısa zamanda verir sizlerin adet gecikmesinden sonraki değerleriniz kaçtı acaba benim 5 gün gecikmeyle 7241.18 nasıl sizce çoğul olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?