2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Evet canım inşallah inşallah görürsün ikiz değilmi bende inşallah 35 si görürüm 35 kuveze girmiyormus bol bol yat sakin kendini yorma is bitmez 35 hafta biter
Öyle valla iş bitmiyor zaten hemen yoruluyorum şimdiden böyleyim acaba 2 aya nasıl olurum bilmem :) bebekler iyi olsunda herşeye razıyım bşy sorcam kasılmaların oluyormu benden gün içinde oluyor 8-10 kez falan normalmi acaba iki diyemi böyle erken başladı kızımda daha geç olmuştu diye hatırlıyorum.

Elbette canım aynen ama herkes farklı bi doktoruna danis yorma kendini kolay değil bu Haftalara gelmek bukadar olmuşken yat dinlen lutfn

minikgelin bende yalanci kasilmalar 22. Haftada başladı, perinatolog düzensiz ritmi zamani olmayan kasilma toplanmaları önemsiz dedi, ikizlerde tabi erken başlayabilir ve ikizlerin karni daha sert oluyormuş, tabi ilk muayenede doktoruna bu şöyle.

Merhaba kızlar bende doktordan geldim bugün bebeklerin gelişimi iyi biri 132 gr. diğeri 127 gr. suyu rahim ağzı herşey normal dedi doktorum. Cinsiyet olarak biri kız ama diğeri kapattı bacakları göstermedi. Allahtan hayırlısı önce sağlık sonrasında da bir erkek olsaydı değmeyin keyfime. mavimli den haber yok hala mutluluk sarhoşu kesin.

Teşekkür ederim cnm düzensiz oluyor ama her olduğunda vesvese etmekten alıkoyamıyorum kendimi iki hafta sonra kontrol var sorcam doktora

Maşallah canım sağlıkla büyüyüp gelişsinler inşallah allah gönlüne göre versin.dr ilk oğlumu gördü bizde ben direk diğerine gerek yok dr bey demiştim kahkahayla gülmüştü.kızım olduğu için ya madem ikizler biri farklı olsun diye dua ettim allah gönlüme göre versi.önce sağlık tabiki ama bakalım erkek annesi olmak nasıl bir duygu olacak.kızımı babası ile kızım büyütecekmiş sen oğlanı büyüt diyorlar bana şimdi ☺☺☺☺

Aynen bende ikiz annesi olmak özel bir duygu bari biri erkek biri kız olsun istiyorum ama tabiki herşeyin başı sağlık diyorum. ikiside kızsa eğer ilk çocuğumuzda kız eşim balkonda nöbet tutar vecihiler gelmesin diye :))

Ahahahaha aynen benimki de öyle şakasını yapsalar bilr sinirden gözleri yaşarıyor ☺☺☺☺

Maşallah maşallah

Kızlar hepinizi tebrik ederim Rabbim olmayan herkese inş en kısa zamanda verir sizlerin adet gecikmesinden sonraki değerleriniz kaçtı acaba benim 5 gün gecikmeyle 7241.18 nasıl sizce çoğul olabilir mi?

Kızlar hepinizi tebrik ederim Rabbim olmayan herkese inş en kısa zamanda verir sizlerin adet gecikmesinden sonraki değerleriniz kaçtı acaba benim 5 gün gecikmeyle 7241.18 nasıl sizce çoğul olabilir mi?
Baya bir çok bu benim 12 ci gün 580 di bide bu degerler kişiye göre değişir 150 200 elde ikiz gebe kalan vardı sende 3 cüz 5siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…