2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Baya bir çok bu benim 12 ci gün 580 di bide bu degerler kişiye göre değişir 150 200 elde ikiz gebe kalan vardı sende 3 cüz 5siz
Ayy canım inş hayırlısı olur zaten hamile olduğuma ihtimal vermiyordum adetten sonra ikizlerim olduğunu gördüm rüyada çok sevinmiştim adetim 2 gün gecikincede rüyada pozitif test gördüm hemen kalktım yaptım gerçektende pozitif erdim galiba

Canım senin nornal mi değerleri hatırlıyo musun çok heyecanlandım ya :/

Kızlar hepinizi tebrik ederim Rabbim olmayan herkese inş en kısa zamanda verir sizlerin adet gecikmesinden sonraki değerleriniz kaçtı acaba benim 5 gün gecikmeyle 7241.18 nasıl sizce çoğul olabilir mi?
Benim 3 gün geçtiğinde 348 di değerim. Çoğul olması muhtemel ama yine de yanıltmayalım. Allah gönlüne göre versin.

Aleykumselam hosgeldin hayırlı ugürlü sağ sağlim Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba, bebişlerden pek giremiyorum, dün sarılıktan hastanede yattılar, çok şükür bugün çıkarttık, allahım hepinize nasip etsin, evdeki ilk gecemiz biraz zor oldu ama alışıyor insan, size tavsiyem göğüs pompası alacaksanız kesinlikle ikili alın derim

Çok geçmiş olsun canim, bebislerinle mutlu saglikli güzel gunleriniz olsun.

Çok geçmiş olsun inş bizde hayırlısıyla o günleri görürüz

Çok geçmiş olsun inş bizde hayırlısıyla o günleri görürüz

Geçmiş olsun Güle güle büyüt inşallah o 3 ay kiyafetler buyukmü oluyor çokmu agliyorlar beşik nasıl bişey aldın acaba kuveze girdilermi kaç haftalik doğdular. Çokmu sordum.?

İkiz 3cuz genelde tüp bebekte oluyor aslında ondada 3 embio koymuyirlar benim 570 çıktı 12 .gun
Ben menogon+ femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum çoğul gebelik yapabiliyor bunlar ve yakın akrabalarımda ikiz var annemin dayısında eşimin halasında

Ben menogon+ femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum çoğul gebelik yapabiliyor bunlar ve yakın akrabalarımda ikiz var annemin dayısında eşimin halasında
Benim de gonal f igne ve catlatma ignesi sonrasi gebelik canim tüp bebek degil degerimi çok hatirlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…