- 18 Kasım 2016
- 184
- 158
- 23
- 47
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.401
Ayy canım inş hayırlısı olur zaten hamile olduğuma ihtimal vermiyordum adetten sonra ikizlerim olduğunu gördüm rüyada çok sevinmiştim adetim 2 gün gecikincede rüyada pozitif test gördüm hemen kalktım yaptım gerçektende pozitif erdim galibaBaya bir çok bu benim 12 ci gün 580 di bide bu degerler kişiye göre değişir 150 200 elde ikiz gebe kalan vardı sende 3 cüz 5siz
Canım senin nornal mi değerleri hatırlıyo musun çok heyecanlandım ya :/Selam arkadaşlar sizleri bayadır takib ediyorum bende 15 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim.Allahım heoimize saglıklı,hayırlı hamilelik nasip etsin .Bebeklerimizi sağlıklı ,zamanında kuçagımıza almayı nasip etsin Allahım.
Benim 3 gün geçtiğinde 348 di değerim. Çoğul olması muhtemel ama yine de yanıltmayalım. Allah gönlüne göre versin.Kızlar hepinizi tebrik ederim Rabbim olmayan herkese inş en kısa zamanda verir sizlerin adet gecikmesinden sonraki değerleriniz kaçtı acaba benim 5 gün gecikmeyle 7241.18 nasıl sizce çoğul olabilir mi?
Sağ ol cnm inş hayırlısı olurBenim 3 gün geçtiğinde 348 di değerim. Çoğul olması muhtemel ama yine de yanıltmayalım. Allah gönlüne göre versin.
Cok sevindim canım gözünaydın.Eşim pazar en geç pazartesi gelebilirim dedi kızlar şimdilik durum bu bir değişiklik olmaz ise
Aleykumselam hosgeldin hayırlı ugürlü sağ sağlim Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallahSelam arkadaşlar sizleri bayadır takib ediyorum bende 15 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim.Allahım heoimize saglıklı,hayırlı hamilelik nasip etsin .Bebeklerimizi sağlıklı ,zamanında kuçagımıza almayı nasip etsin Allahım.
Çok geçmiş olsun canim, bebislerinle mutlu saglikli güzel gunleriniz olsun.Kızlar merhaba, bebişlerden pek giremiyorum, dün sarılıktan hastanede yattılar, çok şükür bugün çıkarttık, allahım hepinize nasip etsin, evdeki ilk gecemiz biraz zor oldu ama alışıyor insan, size tavsiyem göğüs pompası alacaksanız kesinlikle ikili alın derim
Çok geçmiş olsun inş bizde hayırlısıyla o günleri görürüzKızlar merhaba, bebişlerden pek giremiyorum, dün sarılıktan hastanede yattılar, çok şükür bugün çıkarttık, allahım hepinize nasip etsin, evdeki ilk gecemiz biraz zor oldu ama alışıyor insan, size tavsiyem göğüs pompası alacaksanız kesinlikle ikili alın derim
Çok geçmiş olsun inş bizde hayırlısıyla o günleri görürüzKızlar merhaba, bebişlerden pek giremiyorum, dün sarılıktan hastanede yattılar, çok şükür bugün çıkarttık, allahım hepinize nasip etsin, evdeki ilk gecemiz biraz zor oldu ama alışıyor insan, size tavsiyem göğüs pompası alacaksanız kesinlikle ikili alın derim
Geçmiş olsun Güle güle büyüt inşallah o 3 ay kiyafetler buyukmü oluyor çokmu agliyorlar beşik nasıl bişey aldın acaba kuveze girdilermi kaç haftalik doğdular. Çokmu sordum.?Kızlar merhaba, bebişlerden pek giremiyorum, dün sarılıktan hastanede yattılar, çok şükür bugün çıkarttık, allahım hepinize nasip etsin, evdeki ilk gecemiz biraz zor oldu ama alışıyor insan, size tavsiyem göğüs pompası alacaksanız kesinlikle ikili alın derim
İkiz 3cuz genelde tüp bebekte oluyor aslında ondada 3 embio koymuyirlar benim 570 çıktı 12 .gunKızlar gebeliğinizi kanda öğrendiğinizde ilk kaçdı değeriniz ? Bende ikiz veya üçüz gebelik istiyorum rabbim nasip eylerse bugün pozitifi gördüm p.tesi kan vericem
Ben menogon+ femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum çoğul gebelik yapabiliyor bunlar ve yakın akrabalarımda ikiz var annemin dayısında eşimin halasındaİkiz 3cuz genelde tüp bebekte oluyor aslında ondada 3 embio koymuyirlar benim 570 çıktı 12 .gun
Hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallahBen menogon+ femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum çoğul gebelik yapabiliyor bunlar ve yakın akrabalarımda ikiz var annemin dayısında eşimin halasında
Aminn inşallah hayırlı zamanda sağlıklıca kucağına alırsın inşallah bebişleriniHadi inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah
Benim de gonal f igne ve catlatma ignesi sonrasi gebelik canim tüp bebek degil degerimi çok hatirlayamiyorumBen menogon+ femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum çoğul gebelik yapabiliyor bunlar ve yakın akrabalarımda ikiz var annemin dayısında eşimin halasında
Ne kadar zaman içinde gebeliği öğrendn çatlatmadan sonraBenim de gonal f igne ve catlatma ignesi sonrasi gebelik canim tüp bebek degil degerimi çok hatirlayamiyorum
Catlatmadan 12gun sonra ogrendim canimNe kadar zaman içinde gebeliği öğrendn çatlatmadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?