- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.421
Benim 10.günüm doğrumudurki 9.günde öğrenenlerde varmış ,eğer hatırlıyorsan idrar testi yaptıysan koyuluğu nasıldı ?Catlatmadan 12gun sonra ogrendim canim
Ben idrar testi yaptirmadim canim direk beta hcg yaptirdim cunku 1gun bile gecikse doğru sonuc cikiyoBenim 10.günüm doğrumudurki 9.günde öğrenenlerde varmış ,eğer hatırlıyorsan idrar testi yaptıysan koyuluğu nasıldı ?
Anladım canım p.tesi test yaptıcam inşallah öıkarBen idrar testi yaptirmadim canim direk beta hcg yaptirdim cunku 1gun bile gecikse doğru sonuc cikiyo
İnşallah canim bu arada ovitrelle den 17gun sonra bida beta hcg yaptirmisim deger 410.07 cikmis 1hafta sonra da ikinci kese göründü zaten :)Anladım canım p.tesi test yaptıcam inşallah öıkar
Ay çok saolasın bilgilendirdiğin için allahım inşallah banada nasip eylen kan testi yapınca haberleşiriz bilgilendirirsin beni inşallahİnşallah canim bu arada ovitrelle den 17gun sonra bida beta hcg yaptirmisim deger 410.07 cikmis 1hafta sonra da ikinci kese göründü zaten :)
Benim 4 yaşında kızım var tüp bebek ile ikizlere hamileyim :)Merhaba arkadaslar ben de ikizlare hamileyim ve temmuzda 3 yasina girecek bir kizim var benim gibi olan var mi acaba.buarada klomen arti catlatma ignesiyle hamile kaldim
Benim tüp bebek 12. Gün 720 idi.. adet günümdü aynı zamanda .. 5. Haftada tek kese idi 6. Haftada iki kese idi ..Kızlar gebeliğinizi kanda öğrendiğinizde ilk kaçdı değeriniz ? Bende ikiz veya üçüz gebelik istiyorum rabbim nasip eylerse bugün pozitifi gördüm p.tesi kan vericem
İnşallah canım :) takip et istersen beni kolay bulursunAy çok saolasın bilgilendirdiğin için allahım inşallah banada nasip eylen kan testi yapınca haberleşiriz bilgilendirirsin beni inşallah
Oyy maşallah sağlıkla büyüt inşallahKızlar merhaba, bebişlerden pek giremiyorum, dün sarılıktan hastanede yattılar, çok şükür bugün çıkarttık, allahım hepinize nasip etsin, evdeki ilk gecemiz biraz zor oldu ama alışıyor insan, size tavsiyem göğüs pompası alacaksanız kesinlikle ikili alın derim
Ay inşallah benimde öyle öıkar çok istiyoru mBenim tüp bebek 12. Gün 720 idi.. adet günümdü aynı zamanda .. 5. Haftada tek kese idi 6. Haftada iki kese idi ..
Tamamm canım ffavorimsin şuan sorularımı cevapladığın teşekkürlerİnşallah canım :) takip et istersen beni kolay bulursun
Biliyormusun ben hep ikiz istemişimdir ama çok zormuş ikiz hamilelik başına gelince anlıyor insan heran elim yüreğinde oluyorsun düşük riskin çok oluyor ... hakkında hayırlısı olsun inş gönlümüzden geçenler nasip olsunAy inşallah benimde öyle öıkar çok istiyoru m
Haklısın canım erken doğum riskide oluyor ama insan istiyor her şeye rağmenn...İkiz annesi olmak nasıl brşey ?idrar testi yapmışmıydın sen ?Biliyormusun ben hep ikiz istemişimdir ama çok zormuş ikiz hamilelik başına gelince anlıyor insan heran elim yüreğinde oluyorsun düşük riskin çok oluyor ... hakkında hayırlısı olsun inş gönlümüzden geçenler nasip olsun
Oy Allah kolaylil versin calisiyormusunuz. Kac ayliksinizBenim 4 yaşında kızım var tüp bebek ile ikizlere hamileyim :)
Evt cnm çalışıyorum 5.5 aylık olduk zor geçiyor vallaOy Allah kolaylil versin calisiyormusunuz. Kac ayliksiniz
Ya insan bi kendini özel hisediyor deşik bi duygusu var etrafındaki herkes özel ilgi gösteriyor ikiz diyince güzel şeyleri çok ama işte riski oluyor hamileliği 4. Aya kdr sürekli kanamam oldu heran korku içindeydim şimdide agrılarım oluyor korkuyorum erken Doğumdan .. umarım sonuna kdr götürmeyi nasip eder rabbim.. benim tüp bebekti idrar testinde pozitif gördümHaklısın canım erken doğum riskide oluyor ama insan istiyor her şeye rağmenn...İkiz annesi olmak nasıl brşey ?idrar testi yapmışmıydın sen ?
Maşallah ikizlerine canım çok zorlu stresli bi süreç sadece dinlen iyi Beslen ve cok takma iyi düşün iyi olsun.herseyMerhaba arkadaşlar..bende tüp bebekle ikizlerime hamileyim çok şükür daha çok yeniyiz 6.haftadan gidiyoruz ..rabbim herkese nasip etsin ..ben daha şimdiden çok yorgun halsizim bakalım rabbim sağlıkla kucağıma almayida nasip eder inşallah..herkez çok zor diyo daha şimdiden korkuyorum bişey olcak diye
0-3 ay kıyafetlerin bazıları oldu bazıları büyük oldu, kalıplar değişken galiba, 0 numara bez 30 lu almıştık, yetmedi tekrardan 0 numara aldık. 1 numara da oluyor ama katlamak gerekiyor. Çok şükür kuveze girmediler, kesinlikle sallamıyorum ve ayırmadım, birbirlerinin kokusunu arıyorlar ve birbirlerini rahatsız etmiyorlar, aynı beşikte yatıyorlar. 36+0 da doğdular normalde 37+2 de planlanlıyordu doktorum ama gebelik zehirlenmesinden Doğum yaptım, tansiyon problemim hala devam ediyor, her zaman sorabilirsin, girdikçe cevap veririmGeçmiş olsun Güle güle büyüt inşallah o 3 ay kiyafetler buyukmü oluyor çokmu agliyorlar beşik nasıl bişey aldın acaba kuveze girdilermi kaç haftalik doğdular. Çokmu sordum.?
Çok teşekkür ederim canım beşik konusunda bi fikir verebilirmisin0-3 ay kıyafetlerin bazıları oldu bazıları büyük oldu, kalıplar değişken galiba, 0 numara bez 30 lu almıştık, yetmedi tekrardan 0 numara aldık. 1 numara da oluyor ama katlamak gerekiyor. Çok şükür kuveze girmediler, kesinlikle sallamıyorum ve ayırmadım, birbirlerinin kokusunu arıyorlar ve birbirlerini rahatsız etmiyorlar, aynı beşikte yatıyorlar. 36+0 da doğdular normalde 37+2 de planlanlıyordu doktorum ama gebelik zehirlenmesinden Doğum yaptım, tansiyon problemim hala devam ediyor, her zaman sorabilirsin, girdikçe cevap veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?