2017 de İkiz Annesi Olucaklar

İnşallah canim bu arada ovitrelle den 17gun sonra bida beta hcg yaptirmisim deger 410.07 cikmis 1hafta sonra da ikinci kese göründü zaten :)
Ay çok saolasın bilgilendirdiğin için allahım inşallah banada nasip eylen kan testi yapınca haberleşiriz bilgilendirirsin beni inşallah

Merhaba arkadaslar ben de ikizlare hamileyim ve temmuzda 3 yasina girecek bir kizim var benim gibi olan var mi acaba.buarada klomen arti catlatma ignesiyle hamile kaldim

Oyy maşallah sağlıkla büyüt inşallah

Haklısın canım erken doğum riskide oluyor ama insan istiyor her şeye rağmenn...İkiz annesi olmak nasıl brşey ?idrar testi yapmışmıydın sen ?

Oy Allah kolaylil versin calisiyormusunuz. Kac ayliksiniz
Evt cnm çalışıyorum 5.5 aylık olduk zor geçiyor valla
Haklısın canım erken doğum riskide oluyor ama insan istiyor her şeye rağmenn...İkiz annesi olmak nasıl brşey ?idrar testi yapmışmıydın sen ?
Ya insan bi kendini özel hisediyor deşik bi duygusu var etrafındaki herkes özel ilgi gösteriyor ikiz diyince güzel şeyleri çok ama işte riski oluyor hamileliği 4. Aya kdr sürekli kanamam oldu heran korku içindeydim şimdide agrılarım oluyor korkuyorum erken Doğumdan .. umarım sonuna kdr götürmeyi nasip eder rabbim.. benim tüp bebekti idrar testinde pozitif gördüm

Merhaba arkadaşlar..bende tüp bebekle ikizlerime hamileyim çok şükür daha çok yeniyiz 6.haftadan gidiyoruz ..rabbim herkese nasip etsin ..ben daha şimdiden çok yorgun halsizim bakalım rabbim sağlıkla kucağıma almayida nasip eder inşallah..herkez çok zor diyo daha şimdiden korkuyorum bişey olcak diye

Maşallah ikizlerine canım çok zorlu stresli bi süreç sadece dinlen iyi Beslen ve cok takma iyi düşün iyi olsun.hersey

Geçmiş olsun Güle güle büyüt inşallah o 3 ay kiyafetler buyukmü oluyor çokmu agliyorlar beşik nasıl bişey aldın acaba kuveze girdilermi kaç haftalik doğdular. Çokmu sordum.?
0-3 ay kıyafetlerin bazıları oldu bazıları büyük oldu, kalıplar değişken galiba, 0 numara bez 30 lu almıştık, yetmedi tekrardan 0 numara aldık. 1 numara da oluyor ama katlamak gerekiyor. Çok şükür kuveze girmediler, kesinlikle sallamıyorum ve ayırmadım, birbirlerinin kokusunu arıyorlar ve birbirlerini rahatsız etmiyorlar, aynı beşikte yatıyorlar. 36+0 da doğdular normalde 37+2 de planlanlıyordu doktorum ama gebelik zehirlenmesinden Doğum yaptım, tansiyon problemim hala devam ediyor, her zaman sorabilirsin, girdikçe cevap veririm

Çok teşekkür ederim canım beşik konusunda bi fikir verebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…