- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.441
Rabbim hayırlıca sağlıkloca güzel tez bir doğum yazsın sana inşallah kötü düşünme bebişlerin inşallah rabbimin izniyle tam zamanında doğarlar...Evt cnm çalışıyorum 5.5 aylık olduk zor geçiyor valla
Ya insan bi kendini özel hisediyor deşik bi duygusu var etrafındaki herkes özel ilgi gösteriyor ikiz diyince güzel şeyleri çok ama işte riski oluyor hamileliği 4. Aya kdr sürekli kanamam oldu heran korku içindeydim şimdide agrılarım oluyor korkuyorum erken Doğumdan .. umarım sonuna kdr götürmeyi nasip eder rabbim.. benim tüp bebekti idrar testinde pozitif gördüm
Hayırlı olsun analı babalı büyütün inşallaaahh rabbim ömürlerini uzun hayırlı bir evlat eylesinnGünaydın kızlar yazamadım dün hem ağrım vardı hem de hastaneye gelen çoktu. Bebişlerim de ben de iyiyiz çok şükür. Bebişlerin ikisi de 2,5 kilo doğdular. Çocuk doktoru takip için küveze aldı sanırım inşallah sadece bir kaç gün için. Bugün daha detaylı öğreneceğiz durumlarını. Spinal sezeryan oldum bebeklerin doğum anını gördüm onlara ilk öpücüklerini verdim öyle gönderdim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Darısı sizlerin başına.
Canım gözün aydın olsun çoook sevindim.darısı başıma artık bende kg aşağı yukarı öyle bekliyorum bakalım nasip tabii.belki sarılık ihtimali için küvöz koymuştur tek yumurta birde seninkiler maşallah.tekrar tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün.bizlere dua etGünaydın kızlar yazamadım dün hem ağrım vardı hem de hastaneye gelen çoktu. Bebişlerim de ben de iyiyiz çok şükür. Bebişlerin ikisi de 2,5 kilo doğdular. Çocuk doktoru takip için küveze aldı sanırım inşallah sadece bir kaç gün için. Bugün daha detaylı öğreneceğiz durumlarını. Spinal sezeryan oldum bebeklerin doğum anını gördüm onlara ilk öpücüklerini verdim öyle gönderdim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Darısı sizlerin başına.
GünaydınGünaydınlarr
Arkadaşım sen benden öncesin bende sıra bende sanıyordum senden güzel haberler alacağız demek ki önce.ne zamana gün verdi doktor.17sinde belli olacak benim ki.ilk gittilim doktorda 29 demişti 37.haftam oluyor.benim bebekler yukarıda dönmediler daha sizde durum ne?mavimli canım tebrik ederim Rabbim evlatlarına sağlıklı hayırlı ömürler versin inşaallah. Masaallahiniz var ❤darısı biz gün sayanlarin başına hayırlısı ile...
Gözün aydın canım bir an önce kucağında eve çıkmakta nasip olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Günaydın kızlar yazamadım dün hem ağrım vardı hem de hastaneye gelen çoktu. Bebişlerim de ben de iyiyiz çok şükür. Bebişlerin ikisi de 2,5 kilo doğdular. Çocuk doktoru takip için küveze aldı sanırım inşallah sadece bir kaç gün için. Bugün daha detaylı öğreneceğiz durumlarını. Spinal sezeryan oldum bebeklerin doğum anını gördüm onlara ilk öpücüklerini verdim öyle gönderdim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Darısı sizlerin başına.
Arkadaşım seninde haftan nerdeyse dolmuş dr gün verdimi ne durumdasın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına diyelim.Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş Rabbim gebeliklerinizi hayırlı ve sağlıklı eylesin eşsiz bir duygu, inşaallah sonuna kadar sağlıkla gider hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklariz. Rabbim hepimizin gönlünce nasip etsin inşaallah ❤❤❤
Canım benimde 18 mayısta gün verecek. Dr kalsa akışa bırak su gelince alırız havasında benimkiler 7. Aydan beri başaşağı geliş ikisideArkadaşım sen benden öncesin bende sıra bende sanıyordum senden güzel haberler alacağız demek ki önce.ne zamana gün verdi doktor.17sinde belli olacak benim ki.ilk gittilim doktorda 29 demişti 37.haftam oluyor.benim bebekler yukarıda dönmediler daha sizde durum ne?
Hayırlısı olsun hakkında canım 31.haftamda safra kesesi ağrısı şüphesi ile hastaneye yattım hayatımın en zor gecesiydi hiç bitmeyen bi ağrı doğum sancısı olsa sonunda doğurup kurtuluyorsun bu bitirdi beni.böyle bişey yaşadım bende.allah kimseye yaşatmasın sonra serum verdiler ve geçti.22 mayıs bizim ihtimallerden biri belki aynı gün olur.nerede olacak doğum kg durumları nası?biz 2 yi geçmişiz ama dr net bişey söylemek artık zor diyor.Canım benimde 18 mayısta gün verecek. Dr kalsa akışa bırak su gelince alırız havasında benimkiler 7. Aydan beri başaşağı geliş ikisidenormal doğum şansım var ama beklemek birde normal doğum korkutuyor beni muhtemel 22 mayıs gibi sezeryan yapacağım bu minikler sabrederler inşaallah. 35. Hafta benim için çok zor geçti ( gaz ağrıları sertleşme çok oldu uykusuzluk hazimsizlik ayak şişmesi buna şükür :)) inşaallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. ..
Geçmiş olsun canım, benimkilerde geçti 2 kg.içerisi cigen çadırı diyor doktor 2700-2400 gibi ama eksik fazla olabilir guvenme dedi. Önemli olan sağlıklı olsunlar inşaallah. Pendikte oturuyorum burada Pendik Bölge hast. Evime çok yakın dr. da o hastahanede zaten doğumu orada planlıyorum hayırlısı ile. .. Siz neredesiniz?Hayırlısı olsun hakkında canım 31.haftamda safra kesesi ağrısı şüphesi ile hastaneye yattım hayatımın en zor gecesiydi hiç bitmeyen bi ağrı doğum sancısı olsa sonunda doğurup kurtuluyorsun bu bitirdi beni.böyle bişey yaşadım bende.allah kimseye yaşatmasın sonra serum verdiler ve geçti.22 mayıs bizim ihtimallerden biri belki aynı gün olur.nerede olacak doğum kg durumları nası?biz 2 yi geçmişiz ama dr net bişey söylemek artık zor diyor.
Ben maltepedeyim canım ilk doğumumu kartal umutta yaptım ve memnun kaldım.ama 2 dr var benim başımda eşimin sevdiği ve güvendiği dr pendik bölge hastanesi demişti bana aynı gün aynı hastane olur mu dersin ahahahahhaGeçmiş olsun canım, benimkilerde geçti 2 kg.içerisi cigen çadırı diyor doktor 2700-2400 gibi ama eksik fazla olabilir guvenme dedi. Önemli olan sağlıklı olsunlar inşaallah. Pendikte oturuyorum burada Pendik Bölge hast. Evime çok yakın dr. da o hastahanede zaten doğumu orada planlıyorum hayırlısı ile. .. Siz neredesiniz?
Rabbim hayirli evlatlar etsin insallah kilolari da gayet iyimis masallahGünaydın kızlar yazamadım dün hem ağrım vardı hem de hastaneye gelen çoktu. Bebişlerim de ben de iyiyiz çok şükür. Bebişlerin ikisi de 2,5 kilo doğdular. Çocuk doktoru takip için küveze aldı sanırım inşallah sadece bir kaç gün için. Bugün daha detaylı öğreneceğiz durumlarını. Spinal sezeryan oldum bebeklerin doğum anını gördüm onlara ilk öpücüklerini verdim öyle gönderdim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Darısı sizlerin başına.
Merhaba canim benim adetten 2 gun once 117 adet gunu 338 adetten 4 gun sonra 3640a cikmisti.Kızlar hepinizi tebrik ederim Rabbim olmayan herkese inş en kısa zamanda verir sizlerin adet gecikmesinden sonraki değerleriniz kaçtı acaba benim 5 gün gecikmeyle 7241.18 nasıl sizce çoğul olabilir mi?
Olur mu olur vallaBen maltepedeyim canım ilk doğumumu kartal umutta yaptım ve memnun kaldım.ama 2 dr var benim başımda eşimin sevdiği ve güvendiği dr pendik bölge hastanesi demişti bana aynı gün aynı hastane olur mu dersin ahahahahha
Yukarda bir arkadasa daha yazdim canim adetten 2 gun once 117ydi benim degerimKızlar gebeliğinizi kanda öğrendiğinizde ilk kaçdı değeriniz ? Bende ikiz veya üçüz gebelik istiyorum rabbim nasip eylerse bugün pozitifi gördüm p.tesi kan vericem
Hayırlı olsun canım, iyi olmanıza çok sevindim. Bebekler de yanına gelir hasstaneden beraber çıkarsınız inşallahGünaydın kızlar yazamadım dün hem ağrım vardı hem de hastaneye gelen çoktu. Bebişlerim de ben de iyiyiz çok şükür. Bebişlerin ikisi de 2,5 kilo doğdular. Çocuk doktoru takip için küveze aldı sanırım inşallah sadece bir kaç gün için. Bugün daha detaylı öğreneceğiz durumlarını. Spinal sezeryan oldum bebeklerin doğum anını gördüm onlara ilk öpücüklerini verdim öyle gönderdim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Darısı sizlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?