- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.461
Ya bu zamana getiren rabbimize şükürler olsun.vitaminleri fitilleri tahlilleri sanki yüz yıldır hamile gibiyim sağlıkla bitse artık.inceden sezeryan korkusu da sardı.senin çift yumurta mı bebekler?sağlıkla doğsunlar bütün bebekleri bizimkiler deOlur mu olur vallahaberlrsiriz hayırlısı olsun hakkımızda yanılmışız bu arada
Valla canım benim durumum farklı ben kilolu hamile kalınca beslenme uzmanı ile devam ettim.protein ağırlıklı karbonhidrattan fakir besledim ve her aşamasında çok iyi kilo aldılar sona yaklaştıkça çok az almaya başladılar normal diyor dr ama 2500 oldular mi derdim hep bu.içinde şeker olan patates bezelye havuç mısır bunları hiç yemedim.sebze et balık salata turşu ev yoğurdu ceviz bulgur pilavı fındık sabah kahvaltısında domates hariç peynir her gün 1 yumurta tereyağ zeytin 2 dilim ekmek.meyvelerden de elma bol bol kivi yedim.allahım inşallah yaramıştır bebeklerime ama hep haftalarından önde gittiler.şimdi artık haftası ile uyumluluar.herşeyi zamanında ve taze tüketmeye bakın.uzun uzun yazdım amaKızlar günaydın, maşallah günden güne doğumlar artıyor, sağlıkla tamamlıyorsunuz süreçleri. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah :)
Benim bugün 13 haftam doldu, ama beslenme konusunda sıkıntıarım var biraz. Bulantı vs hiç olmadı ama ekstra iştahım da artmadı, kilo da almadım henüz. Hamile değilmişim gibi yiyorum.
Bir süt ve muz her günümde var değişik olarak. Doktor su an kilo almaman önemli değil, 5.aydan sonra sorun olabilir dedi.
Sona yaklaşanlar ve doğum yapanlar biz yolun başında olanlara ne tavsiye edersiniz? Bebekler kilo alsın diye nelere dikkat etmeli?
Çok geçmiş olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza Güle güle büyüt inşallah çok sevindimya bizde görürmuyuz o günleri ..Günaydın kızlar yazamadım dün hem ağrım vardı hem de hastaneye gelen çoktu. Bebişlerim de ben de iyiyiz çok şükür. Bebişlerin ikisi de 2,5 kilo doğdular. Çocuk doktoru takip için küveze aldı sanırım inşallah sadece bir kaç gün için. Bugün daha detaylı öğreneceğiz durumlarını. Spinal sezeryan oldum bebeklerin doğum anını gördüm onlara ilk öpücüklerini verdim öyle gönderdim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Darısı sizlerin başına.
İnşallah benimde ikizlerim olur çok istiyorum....İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişleriYukarda bir arkadasa daha yazdim canim adetten 2 gun once 117ydi benim degerim
İnş cnm idrarda iki marka ile test yaptım transferin 9. Günü birinde silik ama belirgin çıkmıştı diğer marka teste iki çizgide koyu kırmızı çıkmıştı :)Rabbim hayırlıca sağlıkloca güzel tez bir doğum yazsın sana inşallah kötü düşünme bebişlerin inşallah rabbimin izniyle tam zamanında doğarlar...
Peki idrar testinin koyuşuğu ne kadardı ? İlk hafif çizgimi gördün?
Gözün aydın cnm çok şükür kurtuldunuz bebekleri kontrol için almıştır doktor iyi olsunlarda küvezde kalsınlar onun için Çan'ını sıkma bence bi kaç Günede verirlerGünaydın kızlar yazamadım dün hem ağrım vardı hem de hastaneye gelen çoktu. Bebişlerim de ben de iyiyiz çok şükür. Bebişlerin ikisi de 2,5 kilo doğdular. Çocuk doktoru takip için küveze aldı sanırım inşallah sadece bir kaç gün için. Bugün daha detaylı öğreneceğiz durumlarını. Spinal sezeryan oldum bebeklerin doğum anını gördüm onlara ilk öpücüklerini verdim öyle gönderdim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Darısı sizlerin başına.
Benatlatmanın 10.günü tedt ysptım ilk beyazdı ikinci çizgi hemen sonra hafif pembeleşti ama çok ince bir çizgi yarın tekrarlicam inşallah koyulaşırİnş cnm idrarda iki marka ile test yaptım transferin 9. Günü birinde silik ama belirgin çıkmıştı diğer marka teste iki çizgide koyu kırmızı çıkmıştı :)
Gözün aydın cnm çok şükür kurtuldunuz bebekleri kontrol için almıştır doktor iyi olsunlarda küvezde kalsınlar onun için Çan'ını sıkma bence bi kaç Günede verirler
Rabbim gönlünden geçeni hayırlı etsin inş cnm Bnm güzel haberlerini bekliycem :)Benatlatmanın 10.günü tedt ysptım ilk beyazdı ikinci çizgi hemen sonra hafif pembeleşti ama çok ince bir çizgi yarın tekrarlicam inşallah koyulaşır
Canım senin ki normal mi tüp mü acaba ben sadece bir ay klomen kullandım seninkindwn yüksekse yoksa üçüz müMerhaba canim benim adetten 2 gun once 117 adet gunu 338 adetten 4 gun sonra 3640a cikmisti.
İnşallah saolasın canım kesin haber vericemm...Rabbim gönlünden geçeni hayırlı etsin inş cnm Bnm güzel haberlerini bekliycem :)
Amin inş cnm Bnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun:)İnşallah saolasın canım kesin haber vericemm...
Rabbim seni ve ikizlerini korusun :))
Başa gelen çekiliyor ben uyumak için kendimi zorlamiyorum genelde oturur halde uyuyorum 3 yastık tv izliyorum gece 2 3 uyku basıyor ama uyuyum diye zorlasam bütün vücudum cildiriyor ağrı sizi bebislerim kıpır kıpır. Ben bu yontemi uyguluyirumSon günlerini bekleyen kızlar nasıl uyuyorsunuz nasıl hareket ediyorsunuz ben şimdiden iptal durumdayım sok haftalar acayip gözümü korkutuyor
Aminn canım bu arada bebişlerin cinsiyeti bellimiAmin inş cnm Bnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun:)
Ay kıyamam nasıl zor ya öyle yatmak gece bitmez ben sağdan sola dönerken mutlaka uyanıyorum sanki bi taş var karnımda zaten yatınca nefes almak zor geliyor şimdiden sanırım bende 1 aya senin gibi olurumBaşa gelen çekiliyor ben uyumak için kendimi zorlamiyorum genelde oturur halde uyuyorum 3 yastık tv izliyorum gece 2 3 uyku basıyor ama uyuyum diye zorlasam bütün vücudum cildiriyor ağrı sizi bebislerim kıpır kıpır. Ben bu yontemi uyguluyirum
Belli cnm inş bi kız bi erkek :) bide 4 yaşında kızım var :)Aminn canım bu arada bebişlerin cinsiyeti bellimi
Ayyy ne kadar güzel inş bende de ikiz olurda bir kız bi oğlan aradan çıkarırımAy kıyamam nasıl zor ya öyle yatmak gece bitmez ben sağdan sola dönerken mutlaka uyanıyorum sanki bi taş var karnımda zaten yatınca nefes almak zor geliyor şimdiden sanırım bende 1 aya senin gibi olurumbebekler iyi olsun inş çekeriz herşeyi her ağrıda bşy olcak sanıyorum
Belli cnm inş bi kız bi erkek :) bide 4 yaşında kızım var :)
Normal yolla canim seninki baya yuksek ucuz olma ihtimali de varCanım senin ki normal mi tüp mü acaba ben sadece bir ay klomen kullandım seninkindwn yüksekse yoksa üçüz mü
Ay canım hadi inş dr geç gitmek istiyorum çok strese koyuyorlar sen kaç haftalıkken gittin kalp atışları ve keseler içinNormal yolla canim seninki baya yuksek ucuz olma ihtimali de var
5+5te keseleri gorduk, 6+5te kalp atislarini duyduk canim birisinin atisi derinden geliyordu doktor yok olabilir demisti ama cok sukur bebegim bizi birakmadiAy canım hadi inş dr geç gitmek istiyorum çok strese koyuyorlar sen kaç haftalıkken gittin kalp atışları ve keseler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?