2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Olur mu olur valla haberlrsiriz hayırlısı olsun hakkımızda yanılmışız bu arada
Ya bu zamana getiren rabbimize şükürler olsun.vitaminleri fitilleri tahlilleri sanki yüz yıldır hamile gibiyim sağlıkla bitse artık.inceden sezeryan korkusu da sardı.senin çift yumurta mı bebekler?sağlıkla doğsunlar bütün bebekleri bizimkiler de

Kızlar günaydın, maşallah günden güne doğumlar artıyor, sağlıkla tamamlıyorsunuz süreçleri. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah :)
Benim bugün 13 haftam doldu, ama beslenme konusunda sıkıntıarım var biraz. Bulantı vs hiç olmadı ama ekstra iştahım da artmadı, kilo da almadım henüz. Hamile değilmişim gibi yiyorum.
Bir süt ve muz her günümde var değişik olarak. Doktor su an kilo almaman önemli değil, 5.aydan sonra sorun olabilir dedi.
Sona yaklaşanlar ve doğum yapanlar biz yolun başında olanlara ne tavsiye edersiniz? Bebekler kilo alsın diye nelere dikkat etmeli?

Valla canım benim durumum farklı ben kilolu hamile kalınca beslenme uzmanı ile devam ettim.protein ağırlıklı karbonhidrattan fakir besledim ve her aşamasında çok iyi kilo aldılar sona yaklaştıkça çok az almaya başladılar normal diyor dr ama 2500 oldular mi derdim hep bu.içinde şeker olan patates bezelye havuç mısır bunları hiç yemedim.sebze et balık salata turşu ev yoğurdu ceviz bulgur pilavı fındık sabah kahvaltısında domates hariç peynir her gün 1 yumurta tereyağ zeytin 2 dilim ekmek.meyvelerden de elma bol bol kivi yedim.allahım inşallah yaramıştır bebeklerime ama hep haftalarından önde gittiler.şimdi artık haftası ile uyumluluar.herşeyi zamanında ve taze tüketmeye bakın.uzun uzun yazdım ama

Ama şunu belirtmek isterim insülin direncim vardı benim bu beslenme programı tamamen kişiye özel.fakat standart sağlıklı beslenme prebsibine dayandığı için yazdım.sizin bir sağlık sorununuz yok ise Dengeli beslemeniz bebekler için gayet yeterli olacaktır.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza Güle güle büyüt inşallah çok sevindimya bizde görürmuyuz o günleri ..

İnş cnm idrarda iki marka ile test yaptım transferin 9. Günü birinde silik ama belirgin çıkmıştı diğer marka teste iki çizgide koyu kırmızı çıkmıştı :)
Gözün aydın cnm çok şükür kurtuldunuz bebekleri kontrol için almıştır doktor iyi olsunlarda küvezde kalsınlar onun için Çan'ını sıkma bence bi kaç Günede verirler

Benatlatmanın 10.günü tedt ysptım ilk beyazdı ikinci çizgi hemen sonra hafif pembeleşti ama çok ince bir çizgi yarın tekrarlicam inşallah koyulaşır

Son günlerini bekleyen kızlar nasıl uyuyorsunuz nasıl hareket ediyorsunuz ben şimdiden iptal durumdayım sok haftalar acayip gözümü korkutuyor
Başa gelen çekiliyor ben uyumak için kendimi zorlamiyorum genelde oturur halde uyuyorum 3 yastık tv izliyorum gece 2 3 uyku basıyor ama uyuyum diye zorlasam bütün vücudum cildiriyor ağrı sizi bebislerim kıpır kıpır. Ben bu yontemi uyguluyirum

Ay kıyamam nasıl zor ya öyle yatmak gece bitmez ben sağdan sola dönerken mutlaka uyanıyorum sanki bi taş var karnımda zaten yatınca nefes almak zor geliyor şimdiden sanırım bende 1 aya senin gibi olurum bebekler iyi olsun inş çekeriz herşeyi her ağrıda bşy olcak sanıyorum
Aminn canım bu arada bebişlerin cinsiyeti bellimi
Belli cnm inş bi kız bi erkek :) bide 4 yaşında kızım var :)

Ayyy ne kadar güzel inş bende de ikiz olurda bir kız bi oğlan aradan çıkarırım

Hayırlı olsun tekrardannn

Ay canım hadi inş dr geç gitmek istiyorum çok strese koyuyorlar sen kaç haftalıkken gittin kalp atışları ve keseler için
5+5te keseleri gorduk, 6+5te kalp atislarini duyduk canim birisinin atisi derinden geliyordu doktor yok olabilir demisti ama cok sukur bebegim bizi birakmadi bence sen de 6 haftalikken git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…