- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.481
Bugün 5. haftama girdim canım biraz daha bekleyip gidecem çok meraklıyım Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eder inş5+5te keseleri gorduk, 6+5te kalp atislarini duyduk canim birisinin atisi derinden geliyordu doktor yok olabilir demisti ama cok sukur bebegim bizi birakmadibence sen de 6 haftalikken git
Insallah canim senin degerin baya yuksek coguldur buyuk ihtimalBugün 5. haftama girdim canım biraz daha bekleyip gidecem çok meraklıyım Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eder inş
Sağ ol canım inş böyledir çok isterim çoğul olsun kvden kurtulurum evde oturur çocuk bakarımInsallah canim senin degerin baya yuksek coguldur buyuk ihtimal
Baska seylerle ugras diyecem de insan merak ediyor iste.
Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün. Kiloları maşallah cok iyi darısı basımıza.Günaydın kızlar yazamadım dün hem ağrım vardı hem de hastaneye gelen çoktu. Bebişlerim de ben de iyiyiz çok şükür. Bebişlerin ikisi de 2,5 kilo doğdular. Çocuk doktoru takip için küveze aldı sanırım inşallah sadece bir kaç gün için. Bugün daha detaylı öğreneceğiz durumlarını. Spinal sezeryan oldum bebeklerin doğum anını gördüm onlara ilk öpücüklerini verdim öyle gönderdim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Darısı sizlerin başına.
Cogul olunca kvdenden uzak mi olacaksinizSağ ol canım inş böyledir çok isterim çoğul olsun kvden kurtulurum evde oturur çocuk bakarım
Tebrik ederim Rabbim anali Babali büyütsün hayirli evlatlar olsunlar inşallah.Günaydın kızlar yazamadım dün hem ağrım vardı hem de hastaneye gelen çoktu. Bebişlerim de ben de iyiyiz çok şükür. Bebişlerin ikisi de 2,5 kilo doğdular. Çocuk doktoru takip için küveze aldı sanırım inşallah sadece bir kaç gün için. Bugün daha detaylı öğreneceğiz durumlarını. Spinal sezeryan oldum bebeklerin doğum anını gördüm onlara ilk öpücüklerini verdim öyle gönderdim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Darısı sizlerin başına.
Selam biz beraberiz herelde 1 gün var aramızda nasılsın sorun varmı doktor doğumla ilgili bir hafta gün soyluyormu acabaTebrik ederim Rabbim anali Babali büyütsün hayirli evlatlar olsunlar inşallah.
Oğlana bir gece oksijen desteği yapıldı canım ama ertesi gün çıkardılar oksijeni. Perşembe de oğluşumuzu da çıkartıp eve getirdik. Perşembeye kadar tutmalarının sebebi de emdiğini kusmasıydı şimdi daha iyiyiz çok şükürHarika valla. Oğlanı niye küveze aldılar?
Ben bugün çok ağırlaşmış kalktım yürüyemiyorum bile. Doktor bugün son bir kontrole çağırdı bakalım ne diyecek.
Maşallah canım allah sağlık sıhhat versin bebeklerine de sana da inşallahOğlana bir gece oksijen desteği yapıldı canım ama ertesi gün çıkardılar oksijeni. Perşembe de oğluşumuzu da çıkartıp eve getirdik. Perşembeye kadar tutmalarının sebebi de emdiğini kusmasıydı şimdi daha iyiyiz çok şükürdarısı bekleyen herkesin başına, vakitli ve sağlıkla inşallah.
Canım ancak bakabildim yaa, iyiyiz çok şükür adapte olmaya çalışıyoruz. Çook güzel ve çokk farklı bir duygu ama. Allahım hepinize sağlıkla ve vakitli doğumlar yaşatsınAnammm sürpriz diye buna derim iştenasilsiniz ya simdi peki kilolari nasil durumları nasil sen nasilsin gecmis olsun canim benim
Canım gözün aydın çok sevindim herşeyin güzel gitmesine. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah en kısa zamanda yanına alırsın miniklerini. Kiloları fln çok iyi doğmuşlar Maşşallahh.Günaydın kızlar yazamadım dün hem ağrım vardı hem de hastaneye gelen çoktu. Bebişlerim de ben de iyiyiz çok şükür. Bebişlerin ikisi de 2,5 kilo doğdular. Çocuk doktoru takip için küveze aldı sanırım inşallah sadece bir kaç gün için. Bugün daha detaylı öğreneceğiz durumlarını. Spinal sezeryan oldum bebeklerin doğum anını gördüm onlara ilk öpücüklerini verdim öyle gönderdim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Darısı sizlerin başına.
Sağol canım, dikkat etmeye calışıyorum. Tavsiyelerini dikkate alacağım.Ama şunu belirtmek isterim insülin direncim vardı benim bu beslenme programı tamamen kişiye özel.fakat standart sağlıklı beslenme prebsibine dayandığı için yazdım.sizin bir sağlık sorununuz yok ise Dengeli beslemeniz bebekler için gayet yeterli olacaktır.
Maaşallah sana. Haftalarımız aynı sös brn bitik durumdayım. İlk başlarda geceleri şiddetli mide ağrısından uyumadım. 1, 5 aydır mide bulantısı bitirdi beni. Son 2 haftadır da mide gazı ve bulantılarla uğraşıyorum. İkiz gebelik çok zor ama ne güzel seninki sorunlu değil. Bu aylarda kilo almaman çok güzel birşey ileriye sakla kilo Almayı. Beslenmen düzgün olduktan sonra sorun yok. Ben doğru düzgün birşey yiyemememe rağmen bebeklerin gelişimleri gayet iyi. Kilo olayını takmaKızlar günaydın, maşallah günden güne doğumlar artıyor, sağlıkla tamamlıyorsunuz süreçleri. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah :)
Benim bugün 13 haftam doldu, ama beslenme konusunda sıkıntıarım var biraz. Bulantı vs hiç olmadı ama ekstra iştahım da artmadı, kilo da almadım henüz. Hamile değilmişim gibi yiyorum.
Bir süt ve muz her günümde var değişik olarak. Doktor su an kilo almaman önemli değil, 5.aydan sonra sorun olabilir dedi.
Sona yaklaşanlar ve doğum yapanlar biz yolun başında olanlara ne tavsiye edersiniz? Bebekler kilo alsın diye nelere dikkat etmeli?
Saol iyiyim canm doğumla ilgili hic konuşmadik, benim bebisler baslari asagida o yüzden dikkatliyim genelde yatiyorum, canim, doktorum ne protestan ne ciğer geliştirici yapiyor gerek yok diyor gerekli o lsa yapardim dedi gecen hafta. Boyle yani, sende durumlar nasıl?Selam biz beraberiz herelde 1 gün var aramızda nasılsın sorun varmı doktor doğumla ilgili bir hafta gün soyluyormu acaba
Sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlı uğurlu olsun ☺☺Kızlar benim 2 si de erkekmiş beklediğim birşeydi ama pgt sonucumdan biliyordum.
Çok teşekkür ederim divanım Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kıcağımıza almayı nasip etsin inşallah. Senin de az kaldı heyecan dorukta. Eşinde yetişecek inşallah bak demiştim ben sana :)Sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlı uğurlu olsun ☺☺
İnşallah canım ne iyisin yazacağım bi gelsin sonrada bebekler gelsin sağlıkla inşallah ☺☺☺Çok teşekkür ederim divanım Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kıcağımıza almayı nasip etsin inşallah. Senin de az kaldı heyecan dorukta. Eşinde yetişecek inşallah bak demiştim ben sana :)
Gözün aydın canım, dün benim kız dediklerine erkek olabilir dediler. Biri kesin erkek diğerini bekliyoruzki lütfedip göstersin :)))Kızlar benim 2 si de erkekmiş beklediğim birşeydi ama pgt sonucumdan biliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?