2017 de İkiz Annesi Olucaklar

5+5te keseleri gorduk, 6+5te kalp atislarini duyduk canim birisinin atisi derinden geliyordu doktor yok olabilir demisti ama cok sukur bebegim bizi birakmadi bence sen de 6 haftalikken git
Bugün 5. haftama girdim canım biraz daha bekleyip gidecem çok meraklıyım Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eder inş

Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün. Kiloları maşallah cok iyi darısı basımıza.

Sağ ol canım inş böyledir çok isterim çoğul olsun kvden kurtulurum evde oturur çocuk bakarım
Cogul olunca kvdenden uzak mi olacaksiniz
Ben de dogum yaptiktan sonra calismaya baslayacam kvdeme baktiricam bizim kuzulari esime cok iyi bakmis cok begendim

Tebrik ederim Rabbim anali Babali büyütsün hayirli evlatlar olsunlar inşallah.

Harika valla. Oğlanı niye küveze aldılar?
Ben bugün çok ağırlaşmış kalktım yürüyemiyorum bile. Doktor bugün son bir kontrole çağırdı bakalım ne diyecek.
Oğlana bir gece oksijen desteği yapıldı canım ama ertesi gün çıkardılar oksijeni. Perşembe de oğluşumuzu da çıkartıp eve getirdik. Perşembeye kadar tutmalarının sebebi de emdiğini kusmasıydı şimdi daha iyiyiz çok şükür darısı bekleyen herkesin başına, vakitli ve sağlıkla inşallah.

Maşallah canım allah sağlık sıhhat versin bebeklerine de sana da inşallah

Anammm sürpriz diye buna derim işte nasilsiniz ya simdi peki kilolari nasil durumları nasil sen nasilsin gecmis olsun canim benim
Canım ancak bakabildim yaa, iyiyiz çok şükür adapte olmaya çalışıyoruz. Çook güzel ve çokk farklı bir duygu ama. Allahım hepinize sağlıkla ve vakitli doğumlar yaşatsın

Canım gözün aydın çok sevindim herşeyin güzel gitmesine. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah en kısa zamanda yanına alırsın miniklerini. Kiloları fln çok iyi doğmuşlar Maşşallahh.

Sağol canım, dikkat etmeye calışıyorum. Tavsiyelerini dikkate alacağım.

Maaşallah sana. Haftalarımız aynı sös brn bitik durumdayım. İlk başlarda geceleri şiddetli mide ağrısından uyumadım. 1, 5 aydır mide bulantısı bitirdi beni. Son 2 haftadır da mide gazı ve bulantılarla uğraşıyorum. İkiz gebelik çok zor ama ne güzel seninki sorunlu değil. Bu aylarda kilo almaman çok güzel birşey ileriye sakla kilo Almayı. Beslenmen düzgün olduktan sonra sorun yok. Ben doğru düzgün birşey yiyemememe rağmen bebeklerin gelişimleri gayet iyi. Kilo olayını takma

Selam biz beraberiz herelde 1 gün var aramızda nasılsın sorun varmı doktor doğumla ilgili bir hafta gün soyluyormu acaba
Saol iyiyim canm doğumla ilgili hic konuşmadik, benim bebisler baslari asagida o yüzden dikkatliyim genelde yatiyorum, canim, doktorum ne protestan ne ciğer geliştirici yapiyor gerek yok diyor gerekli o lsa yapardim dedi gecen hafta. Boyle yani, sende durumlar nasıl?

Sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlı uğurlu olsun ☺☺
Çok teşekkür ederim divanım Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kıcağımıza almayı nasip etsin inşallah. Senin de az kaldı heyecan dorukta. Eşinde yetişecek inşallah bak demiştim ben sana :)

İnşallah canım ne iyisin yazacağım bi gelsin sonrada bebekler gelsin sağlıkla inşallah ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…