2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Gözün aydın canım, dün benim kız dediklerine erkek olabilir dediler. Biri kesin erkek diğerini bekliyoruzki lütfedip göstersin :)))
2 arkadaşımda da öyle oldu önce kız dediler detaylıda erkek çıktı :) bakalım sende se öyle olacak mı? Sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez. Senin 1 kızın var ikizlerin aynı cinsiyette olması iyi olacak.
Bende belki %80 erkek dedikleri detaylıda kız çıkabilir diye umut edip bekliyorum

İnşallah ca nım yaa. Ne biliyim insan hep ni tedirgin oluyor. Senin de gecer rahatsızlıkların inş yakın zamanda.

İn
İnşallah ca nım yaa. Ne biliyim insan hep ni tedirgin oluyor. Senin de gecer rahatsızlıkların inş yakın zamanda.
inşallah canım. Benim doktorum biraz birşey yiyip kussan bile bize yeter sakın bebeklerim iyi beslenmiyor diye düşünme zaten şuan senin depolarını kıllanıyorlar dedi. Allahtan tedavi önces vitamin mineral kalsiyum deposu yapmışım o benim çok işime yaradı. Sen zaten yemek yiyormuşsun onun için hiiiiiç yakma kafana bak ben bile çok rahatım :)

Kızlar akıntınız ne durumda benim arttı sanki zaten sarı renkti ama acaba enfeksiyon mu oldu?

Ne Mutlu sana tatlım Nasıl Mutlu oldum anlatamam Can'ım RABBIM bebeklerinle sana sağlık versin Can'ım...

Kızlar akıntınız ne durumda benim arttı sanki zaten sarı renkti ama acaba enfeksiyon mu oldu?
Canım, benim akıntı hamilelikte hiç kesilmedi. Kaç defa fitil falan kullandım ama az da olsa mutlaka oluyor akintim. Dr.um normal diyor. Seninki de ciddi bi şey değildir inşallah. Tahlillerini ihmal etme.

Bebekleri için alış verişe başlayanlar, bebeği içine koymak için puset mi yoksa bez çantalar oluyor ondan mi aldınız? Ben kararsizim hangisi kullanışlı olur aceba?

Bebekleri için alış verişe başlayanlar, bebeği içine koymak için puset mi yoksa bez çantalar oluyor ondan mi aldınız? Ben kararsizim hangisi kullanışlı olur aceba?
Canım dogum yaz ayına denk geliyor bez cantalar kış için iyi olur ben puset alıcam.

Kızlar benimki daha çok yeni ama çok istahsizim zor yemek yiyorum allahtan istifra yok ama hep uyuyorum bütün gün yazsam yatarım yani sözde böyle olmusmuydunuz bide ben oksapar iğne kullaniyorum sizde kullandinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…