- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.501
2 arkadaşımda da öyle oldu önce kız dediler detaylıda erkek çıktı :) bakalım sende se öyle olacak mı? Sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez. Senin 1 kızın var ikizlerin aynı cinsiyette olması iyi olacak.Gözün aydın canım, dün benim kız dediklerine erkek olabilir dediler. Biri kesin erkek diğerini bekliyoruzki lütfedip göstersin :)))
İnşallah ca nım yaa. Ne biliyim insan hep ni tedirgin oluyor. Senin de gecer rahatsızlıkların inş yakın zamanda.Maaşallah sana. Haftalarımız aynı sös brn bitik durumdayım. İlk başlarda geceleri şiddetli mide ağrısından uyumadım. 1, 5 aydır mide bulantısı bitirdi beni. Son 2 haftadır da mide gazı ve bulantılarla uğraşıyorum. İkiz gebelik çok zor ama ne güzel seninki sorunlu değil. Bu aylarda kilo almaman çok güzel birşey ileriye sakla kilo Almayı. Beslenmen düzgün olduktan sonra sorun yok. Ben doğru düzgün birşey yiyemememe rağmen bebeklerin gelişimleri gayet iyi. Kilo olayını takma
inşallah canım. Benim doktorum biraz birşey yiyip kussan bile bize yeter sakın bebeklerim iyi beslenmiyor diye düşünme zaten şuan senin depolarını kıllanıyorlar dedi. Allahtan tedavi önces vitamin mineral kalsiyum deposu yapmışım o benim çok işime yaradı. Sen zaten yemek yiyormuşsun onun için hiiiiiç yakma kafana bak ben bile çok rahatım :)İnşallah ca nım yaa. Ne biliyim insan hep ni tedirgin oluyor. Senin de gecer rahatsızlıkların inş yakın zamanda.
Maşallah maşallah allah kucagina almayi nasip etsin inşallahKızlar benim 2 si de erkekmiş beklediğim birşeydi ama pgt sonucumdan biliyordum.
Çooook teşekkür ederşm canım Allah hepimize nasip etsin inşallahMaşallah maşallah allah kucagina almayi nasip etsin inşallah
Canim benim doktorum şüphelendiğin an idrar tahlili yap der, ben bise olmasada her ay tahlil ve kültür yaptiriyorumKızlar akıntınız ne durumda benim arttı sanki zaten sarı renkti ama acaba enfeksiyon mu oldu?
Cnm eğer kötü koku ve idrarda yanma yoksa kötü birşey yoktur o haftalarda benimde akintim artmıştı hormonel birseyde olabilir bol bol su içmeye çalış; )Kızlar akıntınız ne durumda benim arttı sanki zaten sarı renkti ama acaba enfeksiyon mu oldu?
Ne Mutlu sana tatlım Nasıl Mutlu oldum anlatamam Can'ım RABBIM bebeklerinle sana sağlık versin Can'ım...Günaydın kızlar yazamadım dün hem ağrım vardı hem de hastaneye gelen çoktu. Bebişlerim de ben de iyiyiz çok şükür. Bebişlerin ikisi de 2,5 kilo doğdular. Çocuk doktoru takip için küveze aldı sanırım inşallah sadece bir kaç gün için. Bugün daha detaylı öğreneceğiz durumlarını. Spinal sezeryan oldum bebeklerin doğum anını gördüm onlara ilk öpücüklerini verdim öyle gönderdim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Darısı sizlerin başına.
Canım, benim akıntı hamilelikte hiç kesilmedi. Kaç defa fitil falan kullandım ama az da olsa mutlaka oluyor akintim. Dr.um normal diyor. Seninki de ciddi bi şey değildir inşallah. Tahlillerini ihmal etme.Kızlar akıntınız ne durumda benim arttı sanki zaten sarı renkti ama acaba enfeksiyon mu oldu?
Canım dogum yaz ayına denk geliyor bez cantalar kış için iyi olur ben puset alıcam.Bebekleri için alış verişe başlayanlar, bebeği içine koymak için puset mi yoksa bez çantalar oluyor ondan mi aldınız? Ben kararsizim hangisi kullanışlı olur aceba?
Puset ağır mi olur aceba? Iki çocuğu taşımak sıkıntı olabilir mi?Canım dogum yaz ayına denk geliyor bez cantalar kış için iyi olur ben puset alıcam.
Teşekkür ederim haklısın inşallah rabbim hayırlısıyla kucağıma almayida nasip eder..Maşallah ikizlerine canım çok zorlu stresli bi süreç sadece dinlen iyi Beslen ve cok takma iyi düşün iyi olsun.hersey
Amin canım :)Canım ancak bakabildim yaa, iyiyiz çok şükür adapte olmaya çalışıyoruz. Çook güzel ve çokk farklı bir duygu ama. Allahım hepinize sağlıkla ve vakitli doğumlar yaşatsın
Ahh canım hadi hayırlısı olsun stres yapma haftan iyi biliyorsun allahım yardımcın olsun.neden doğum olmadı peki?Gece 3 de suyum geldi doğuma almadılar hastahanede nidilat verdiler ciğer geliştirici oldum duanizi bekliyorum
Yoksa normal mi olacak?Gece 3 de suyum geldi doğuma almadılar hastahanede nidilat verdiler ciğer geliştirici oldum duanizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?