2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Gece 3 de suyum geldi doğuma almadılar hastahanede nidilat verdiler ciğer geliştirici oldum duanizi bekliyorum
Canım panik yapma. Haftan çok iyi. Bebişler kaçar gram? Ciğer geliştirici geçen gerek duydular. Aslinda 33-34.'üncü haftalarda ciğer gelişimi tamamlanıyor benim bildiğim. Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Gece 3 de suyum geldi doğuma almadılar hastahanede nidilat verdiler ciğer geliştirici oldum duanizi bekliyorum
Hadi hayırlısı inşallah sağ sağlık doğum gerçekleşir canım 36 hafta yazıyor ciğer geliştirici bu haftalarda olmuyor diye duymuştum bende

Topigimize bakarmısınız bi kısmı daha yeni tahlil yapıyor bi kısmı doguruyor nekadar güzel ya Rabbim hepimizin muradini versin...ANNELER GÜNÜMÚZ KUTLU OLSUN
Hakikaten yaa allahım bu yolda kimseyi mağdur etmesin inşallah sağlıklı bebekler doğsun sağlıklı anneler olsun bol sütler gelsin

Cogul olunca kvdenden uzak mi olacaksiniz
Ben de dogum yaptiktan sonra calismaya baslayacam kvdeme baktiricam bizim kuzulari esime cok iyi bakmis cok begendim
Bizimki değişik canım diğer gelinlerine bakar beni temizlik için çağırır sürekli zaten onun yüzünden düşük yaptım benden uzak olsunlar

Kimseler yokmu ne hallerdexiniz bugün bebek bezi aldım prima 2 5 kg yemi doğan uygunmudur arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…