- 3 Kasım 2016
- 480
- 239
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.521
Canım panik yapma. Haftan çok iyi. Bebişler kaçar gram? Ciğer geliştirici geçen gerek duydular. Aslinda 33-34.'üncü haftalarda ciğer gelişimi tamamlanıyor benim bildiğim. Hakkımızda hayırlısı inşallah.Gece 3 de suyum geldi doğuma almadılar hastahanede nidilat verdiler ciğer geliştirici oldum duanizi bekliyorum
Hadi hayırlısı inşallah sağ sağlık doğum gerçekleşir canım 36 hafta yazıyor ciğer geliştirici bu haftalarda olmuyor diye duymuştum bendeGece 3 de suyum geldi doğuma almadılar hastahanede nidilat verdiler ciğer geliştirici oldum duanizi bekliyorum
Canım haftan çok erken değil, doğum olursa da sıkıntı çıkmayacaktır inşallah. Stres yapma hiç, bol bol dua et, Allah yardımcın olsun.Gece 3 de suyum geldi doğuma almadılar hastahanede nidilat verdiler ciğer geliştirici oldum duanizi bekliyorum
Hakikaten yaa allahım bu yolda kimseyi mağdur etmesin inşallah sağlıklı bebekler doğsun sağlıklı anneler olsun bol sütler gelsinTopigimize bakarmısınız bi kısmı daha yeni tahlil yapıyor bi kısmı doguruyor nekadar güzel ya Rabbim hepimizin muradini versin...ANNELER GÜNÜMÚZ KUTLU OLSUN
Canjm geçmiş olsun haftanın cok iyi ciğer geliştirici bildiğim kadarıyla 34 den sonra vurulmaz neden ihtiyaç duyuldu, Rabbim hayirlisini versinGece 3 de suyum geldi doğuma almadılar hastahanede nidilat verdiler ciğer geliştirici oldum duanizi bekliyorum
Canım Allah saglıkla kavuşmanızı nasip etsinGece 3 de suyum geldi doğuma almadılar hastahanede nidilat verdiler ciğer geliştirici oldum duanizi bekliyorum
Bizimki değişik canım diğer gelinlerine bakar beni temizlik için çağırır sürekli zaten onun yüzünden düşük yaptım benden uzak olsunlarCogul olunca kvdenden uzak mi olacaksiniz
Ben de dogum yaptiktan sonra calismaya baslayacam kvdeme baktiricam bizim kuzulari esime cok iyi bakmis cok begendim
Vayyyy beee nasıl vijdanlarBizimki değişik canım diğer gelinlerine bakar beni temizlik için çağırır sürekli zaten onun yüzünden düşük yaptım benden uzak olsunlar
Aynen canım inş kurtulacam onların suratlarını görmektenVayyyy beee nasıl vijdanlar
aman uzak dur o zaman rabbim seni korusun insallh kurtulursun elinden.Bizimki değişik canım diğer gelinlerine bakar beni temizlik için çağırır sürekli zaten onun yüzünden düşük yaptım benden uzak olsunlar
Gece 3 de suyum geldi doğuma almadılar hastahanede nidilat verdiler ciğer geliştirici oldum duanizi bekliyorum
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınGece 3 de suyum geldi doğuma almadılar hastahanede nidilat verdiler ciğer geliştirici oldum duanizi bekliyorum
Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı ne iseo olsun Allahtan haftan güzel canım.Gece 3 de suyum geldi doğuma almadılar hastahanede nidilat verdiler ciğer geliştirici oldum duanizi bekliyorum
Canim nasıl oldun çok merak ettim bebekler doğdumu sen nasilsinGece 3 de suyum geldi doğuma almadılar hastahanede nidilat verdiler ciğer geliştirici oldum duanizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?