- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.541
Bildiğim kadarıyla yeni doğan yada prematüre yazıyor üstünde, bu arada haftamiz aynı sana cevap yazdım ama kacirdin galiba nasıl gidiyor durumlar sendeKimseler yokmu ne hallerdexiniz bugün bebek bezi aldım prima 2 5 kg yemi doğan uygunmudur arkadaslar
İşte telaşe panik ağrı sizi doktoruma göre hersey yolunda bişey soracam canım sana ciğer gelistirici iğne için bişey dedilermi bizim doktor şimdilik gerek yok diyor benim bir kız bir erkek senin cinsiywtleri ne sen nasılsın evet kacirmisimBildiğim kadarıyla yeni doğan yada prematüre yazıyor üstünde, bu arada haftamiz aynı sana cevap yazdım ama kacirdin galiba nasıl gidiyor durumlar sende
Aynen benimde ayakta kalıp biraz yürüyünce ağrım oluyor bebeklerin başı aşağıda, ve sertleşme oluyor,benim doktorumda göre de herşey iyi o yüzden ciğer geliştirici olmaz dedi, servix 3,7 . Benim 2 oğlan, ve karnım çok büyüdü kendim zayifimİşte telaşe panik ağrı sizi doktoruma göre hersey yolunda bişey soracam canım sana ciğer gelistirici iğne için bişey dedilermi bizim doktor şimdilik gerek yok diyor benim bir kız bir erkek senin cinsiywtleri ne sen nasılsın evet kacirmisim
Ayy hiç sorma benim karnimda dehşet başka bi topikte duymustum 28 le 32 . Haftalarda ciğer geliştirici vuruyor diye ondan sordum allah yardımcımız olsun ayin 20 side kontrolüm var bakalım neler olmusAynen benimde ayakta kalıp biraz yürüyünce ağrım oluyor bebeklerin başı aşağıda, ve sertleşme oluyor,benim doktorumda göre de herşey iyi o yüzden ciğer geliştirici olmaz dedi, servix 3,7 . Benim 2 oğlan, ve karnım çok büyüdü kendim zayifim
Kontrol günümüzde aynı, 2 haftaya indirdi görüşü, dr bugün bir hastama yaptim ihtiyacı vardı senin yok o yüzden yapılmaz dedi , tek olmasında, steroit olduğunu mecbur kalmadan yapılmaması gerek dedi.Ayy hiç sorma benim karnimda dehşet başka bi topikte duymustum 28 le 32 . Haftalarda ciğer geliştirici vuruyor diye ondan sordum allah yardımcımız olsun ayin 20 side kontrolüm var bakalım neler olmus
Ooooo gözün aydın çok şükür doğum tarihin belli mi canimGünaydın sizlere de güzel anneler ve anne adayları.eşim nihayet geldi hemen size haber vereyim dedim.kısmetse yalnız olmayacağım artık
Şuan inanılmaz sevindim canım benim gözünüz aydınGünaydın sizlere de güzel anneler ve anne adayları.eşim nihayet geldi hemen size haber vereyim dedim.kısmetse yalnız olmayacağım artık
Gözün aydın çok sevindimGünaydın sizlere de güzel anneler ve anne adayları.eşim nihayet geldi hemen size haber vereyim dedim.kısmetse yalnız olmayacağım artık
17sinde gün verecek doktor bakalım.Ooooo gözün aydın çok şükür doğum tarihin belli mi canim
Sağol canım benim nihayet 5.5 ay bittiŞuan inanılmaz sevindim canım benim gözünüz aydın
Gözünüz aydın çok sevindimGünaydın sizlere de güzel anneler ve anne adayları.eşim nihayet geldi hemen size haber vereyim dedim.kısmetse yalnız olmayacağım artık
Gözünüz aydın çok sevindim
Minişler babayı beklemişler acele etmemişler onlara da aferin
İşte günün en güzel haberi :) gözünaydın canımGünaydın sizlere de güzel anneler ve anne adayları.eşim nihayet geldi hemen size haber vereyim dedim.kısmetse yalnız olmayacağım artık
Gözünaydın canım üzerinden buyuk bir yuk inmiştir. Bakalım bir de bebişlerin saglıkla gelsin inşallah sıra sendeGünaydın sizlere de güzel anneler ve anne adayları.eşim nihayet geldi hemen size haber vereyim dedim.kısmetse yalnız olmayacağım artık
Allah'a binİşte günün en güzel haberi :) gözünaydın canım
Evet sıra bana geldi galiba ödüm de kopuyor hep aklımda sağlıklılar mı bu kafayla sezeryana girip nasıl çıkacağım bakalımGözünaydın canım üzerinden buyuk bir yuk inmiştir. Bakalım bir de bebişlerin saglıkla gelsin inşallah sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?