- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 54
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.561
Kesin sagliklilardir herseyini takip ediyorlar zaten sık sık kontrole git bence ikizler teker teker geliyor maşallah inşallah darısı basimiza 35 36 haftayı görelim allahın izniyleAllah'a bin
Evet sıra bana geldi galiba ödüm de kopuyor hep aklımda sağlıklılar mı bu kafayla sezeryana girip nasıl çıkacağım bakalım
Ben şimdi okuyorum mesajları senin adına çok sevindim gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla minikleri de kucağına almayı nasip etsin. Haftanda güzel artık sağlıkla buyursunlar gelsinler.Günaydın sizlere de güzel anneler ve anne adayları.eşim nihayet geldi hemen size haber vereyim dedim.kısmetse yalnız olmayacağım artık
Sağol canım teşekkür ederim.az önce burnum kanadı 2.oldu bu korkutuyor insanı.dün ikiz doğum yapmış bi anne ile tanıştım 35+4 te doğum yapmış kiloları da iyiymiş ama 11 gün küvözde kalmışlar.36yı geçsinler diliyorum yaaBen şimdi okuyorum mesajları senin adına çok sevindim gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla minikleri de kucağına almayı nasip etsin. Haftanda güzel artık sağlıkla buyursunlar gelsinler.
Çok geçmiş olsun canım ama genelde burun kanaması oluyormuş diye duydum bu kan basıncının artmasından dolayı sen yine de tedbiren doktora danış. Bu arada gönül isterki 38. haftaya kadar duralım ben küvöze girmelerini hiç istemiyorum ama hayırlısı. İnşallah 36-37. haftaları görelim hep birlikte.Sağol canım teşekkür ederim.az önce burnum kanadı 2.oldu bu korkutuyor insanı.dün ikiz doğum yapmış bi anne ile tanıştım 35+4 te doğum yapmış kiloları da iyiymiş ama 11 gün küvözde kalmışlar.36yı geçsinler diliyorum yaa
Çoook sevindim gözün aydın canımGünaydın sizlere de güzel anneler ve anne adayları.eşim nihayet geldi hemen size haber vereyim dedim.kısmetse yalnız olmayacağım artık
haklısın canım zaten dr en geç bu ayın sonu dedi 22 mayısta 36.haftadayım 29unda 37 nasip bakalım allahım iyi yazılar yazmış olsun bende size güzel haberler veririm inşallahÇok geçmiş olsun canım ama genelde burun kanaması oluyormuş diye duydum bu kan basıncının artmasından dolayı sen yine de tedbiren doktora danış. Bu arada gönül isterki 38. haftaya kadar duralım ben küvöze girmelerini hiç istemiyorum ama hayırlısı. İnşallah 36-37. haftaları görelim hep birlikte.
Mustelanın vücut yağını kullanıyorum canım ben.eczaneden almıştım memnunum çatlağım yok henüzKızlar selam daha öncede sordum ama cevap veren olmadıgöbüşünüz çatlamasın diye ne kullanıyorsunuz. Ayrıca vücut kuruluğunuz için kullandığınız bir ürün var mı? Ben şuan bişey kullanmıyorum ama acil kullanmaya başlamam gerek tavaiyelerinizi bekliyorum canlar
Burun kanamasından korkma benim 5-6 defa oldu bazen gece bazen banyoda kanıyor doktor önemli degil dedi. Kalbini ferah tut saglıklıdır onlar annesi bak babalarını da beklediler. İnşallah kuveze girmeden evinize dönersiniz darısı başımıza.Sağol canım teşekkür ederim.az önce burnum kanadı 2.oldu bu korkutuyor insanı.dün ikiz doğum yapmış bi anne ile tanıştım 35+4 te doğum yapmış kiloları da iyiymiş ama 11 gün küvözde kalmışlar.36yı geçsinler diliyorum yaa
Amin canım beni güzel dilekleri ile mutlu eden canlar allah gönlünüze göre versin bütün dilekleriniz kabul olsun dilerim allahtanBurun kanamasından korkma benim 5-6 defa oldu bazen gece bazen banyoda kanıyor doktor önemli degil dedi. Kalbini ferah tut saglıklıdır onlar annesi bak babalarını da beklediler. İnşallah kuveze girmeden evinize dönersiniz darısı başımıza.
MerhabaKızlar selam daha öncede sordum ama cevap veren olmadıgöbüşünüz çatlamasın diye ne kullanıyorsunuz. Ayrıca vücut kuruluğunuz için kullandığınız bir ürün var mı? Ben şuan bişey kullanmıyorum ama acil kullanmaya başlamam gerek tavaiyelerinizi bekliyorum canlar
Ben liearac kullanıyorum canım suan catlagım yok.Kızlar selam daha öncede sordum ama cevap veren olmadıgöbüşünüz çatlamasın diye ne kullanıyorsunuz. Ayrıca vücut kuruluğunuz için kullandığınız bir ürün var mı? Ben şuan bişey kullanmıyorum ama acil kullanmaya başlamam gerek tavaiyelerinizi bekliyorum canlar
Cnm lierac aldım memnunum bide watsonstan bioil aldım sadece duştan sonda kullanıyorumKızlar selam daha öncede sordum ama cevap veren olmadıgöbüşünüz çatlamasın diye ne kullanıyorsunuz. Ayrıca vücut kuruluğunuz için kullandığınız bir ürün var mı? Ben şuan bişey kullanmıyorum ama acil kullanmaya başlamam gerek tavaiyelerinizi bekliyorum canlar
Gözün aydın cnm eşin gelmiş negüzel o haftaları görmek rüya gibi geliyor bana .. sav saglim kucağına alcan inşhaklısın canım zaten dr en geç bu ayın sonu dedi 22 mayısta 36.haftadayım 29unda 37 nasip bakalım allahım iyi yazılar yazmış olsun bende size güzel haberler veririm inşallah
Olur olur bana neler dedi doktor korkuttu üzdü hasta gibi davrandı hamile olduğumu hiç anlayamadım.bu zamana getiren allahıma şükürler olsun.kendi modumu hiç düşürmedim vücuduma inandım bu zamanlara geldim.hepinize nasip etsin en büyük temennimCnm lierac aldım memnunum bide watsonstan bioil aldım sadece duştan sonda kullanıyorum
Gözün aydın cnm eşin gelmiş negüzel o haftaları görmek rüya gibi geliyor bana .. sav saglim kucağına alcan inş
Hayirlisi olsun canimAmin canım çok sağol.öyle böyle derken geldi nihayet.yarın gideceğim doktora gün verecek hayırlısı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?