2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Allah'a bin

Evet sıra bana geldi galiba ödüm de kopuyor hep aklımda sağlıklılar mı bu kafayla sezeryana girip nasıl çıkacağım bakalım
Kesin sagliklilardir herseyini takip ediyorlar zaten sık sık kontrole git bence ikizler teker teker geliyor maşallah inşallah darısı basimiza 35 36 haftayı görelim allahın izniyle

Günaydın sizlere de güzel anneler ve anne adayları.eşim nihayet geldi hemen size haber vereyim dedim.kısmetse yalnız olmayacağım artık
Ben şimdi okuyorum mesajları senin adına çok sevindim gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla minikleri de kucağına almayı nasip etsin. Haftanda güzel artık sağlıkla buyursunlar gelsinler.

Ben şimdi okuyorum mesajları senin adına çok sevindim gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla minikleri de kucağına almayı nasip etsin. Haftanda güzel artık sağlıkla buyursunlar gelsinler.
Sağol canım teşekkür ederim.az önce burnum kanadı 2.oldu bu korkutuyor insanı.dün ikiz doğum yapmış bi anne ile tanıştım 35+4 te doğum yapmış kiloları da iyiymiş ama 11 gün küvözde kalmışlar.36yı geçsinler diliyorum yaa

Çok geçmiş olsun canım ama genelde burun kanaması oluyormuş diye duydum bu kan basıncının artmasından dolayı sen yine de tedbiren doktora danış. Bu arada gönül isterki 38. haftaya kadar duralım ben küvöze girmelerini hiç istemiyorum ama hayırlısı. İnşallah 36-37. haftaları görelim hep birlikte.

haklısın canım zaten dr en geç bu ayın sonu dedi 22 mayısta 36.haftadayım 29unda 37 nasip bakalım allahım iyi yazılar yazmış olsun bende size güzel haberler veririm inşallah

Kızlar selam daha öncede sordum ama cevap veren olmadı göbüşünüz çatlamasın diye ne kullanıyorsunuz. Ayrıca vücut kuruluğunuz için kullandığınız bir ürün var mı? Ben şuan bişey kullanmıyorum ama acil kullanmaya başlamam gerek tavaiyelerinizi bekliyorum canlar

Mustelanın vücut yağını kullanıyorum canım ben.eczaneden almıştım memnunum çatlağım yok henüz

Burun kanamasından korkma benim 5-6 defa oldu bazen gece bazen banyoda kanıyor doktor önemli degil dedi. Kalbini ferah tut saglıklıdır onlar annesi bak babalarını da beklediler. İnşallah kuveze girmeden evinize dönersiniz darısı başımıza.

Amin canım beni güzel dilekleri ile mutlu eden canlar allah gönlünüze göre versin bütün dilekleriniz kabul olsun dilerim allahtan

Merhaba
Ben lierac kullanıyorum. Henüz çatlak oluşmadı. Öneririm. Eczanelerde biraz pahalı ama İnternet'e uygun fiyata bulabilirsin.

Ben liearac kullanıyorum canım suan catlagım yok.

Cnm lierac aldım memnunum bide watsonstan bioil aldım sadece duştan sonda kullanıyorum
haklısın canım zaten dr en geç bu ayın sonu dedi 22 mayısta 36.haftadayım 29unda 37 nasip bakalım allahım iyi yazılar yazmış olsun bende size güzel haberler veririm inşallah
Gözün aydın cnm eşin gelmiş negüzel o haftaları görmek rüya gibi geliyor bana .. sav saglim kucağına alcan inş

Cnm lierac aldım memnunum bide watsonstan bioil aldım sadece duştan sonda kullanıyorum

Gözün aydın cnm eşin gelmiş negüzel o haftaları görmek rüya gibi geliyor bana .. sav saglim kucağına alcan inş
Olur olur bana neler dedi doktor korkuttu üzdü hasta gibi davrandı hamile olduğumu hiç anlayamadım.bu zamana getiren allahıma şükürler olsun.kendi modumu hiç düşürmedim vücuduma inandım bu zamanlara geldim.hepinize nasip etsin en büyük temennim

C Cemrem9 hayatım benim her gün kaniyo özellikle abdestte biraz sert çekmem durdur durdurabilirsen, Doktor bise olmaz doğal dedi. Birde ben hususi krem almadım bazen el kremi bazen kayısı yağı sürüyorum şimdilik iyi

C Cemrem9 canım gozun aydin esin gelmis net yok giremiyorum dogumunada az kalmis rabbim kucagina almayi nasip etsin inş

Kizlar ya yanlislikla kan hapi bida attim bisey olurmu ki gunde bir taneydi iki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…