2017 de İkiz Annesi Olucaklar

kıyafetlerinin altından mı takıyosun canımm
bakayım bende valla zorlanmaya basladım baya baya
Evet kıyafetlerin altından çamaşırının üstünden takıyorsun.dışarıda dolaşırken karnını sardığı için yürürken rahat nefes aldırıyor valla

Bunlara ek sık tuvalete gitme belki idrar kaçırma nefes almakta zorlanma kabızlık yatakta çoook zor dönmeyi de ekleyebilirsin
Evet ya uykudan idrar icin uyanmak cok zor geliyor üc kere kalkıyorum resmen üstüne birde asırı terleme bir gecede üc defa üzerimi degistiriyorum bende de yeni yeni basladı yatakta zor dönmek

Valla kızlar bu idrar olayı beni mahvediyor bide hareketleri altta olan sanki Rahmi'mi birbirine karıstıyor sonra bacaklarındaki agrı , belde ki Ağrı, sırttaki Ağrı...karnımın üst tarafı sertleşiyor taş gibi oluyor aman ne bileyim be Can'ım rahim baglarıda kasılıyor onlarda acıyor cokkk cokkkk dert verme ne yapıcaz bilmiyorum.. Tek iyi bişey Zaman geçtikçe ben daha rahat nefes alıyorum en azından ... Yatamıyorum döneniyorum desteksiz kalkamıyorum altıma kacırıyorum, kabızlık,ishal,gaz , gegırme ... Her an altına edecekmişssin gibi hissetme yada her an acaba bu sancımı diye hissetme ... Psikoloji 00000 .... daha ne diim neeee ?var mı arttıran :):):):):)

Aynısı bende de var işte uzun süre oturmak hayal zaten gaz problemi var az kaldı sağlıkla doğdular desinler varsın bunlar yaşansın umrumda değil

Aynısı bende de var işte uzun süre oturmak hayal zaten gaz problemi var az kaldı sağlıkla doğdular desinler varsın bunlar yaşansın umrumda değil
Dogum için Tarıh aldınmı Can'ım ,doğum nerde olacak hangi hastane

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar Allah hepimizi kurtarsın ne zaman kiminiz 34. haftalarına gelmiş bana doktor 30 u geçersek cok iyi dedi bakalım ne zaman gelicek miniklerimiz

bu arada dogum sonrası korse kullanmayı düşünen var mı aranızda ?
giyilen değilde kemerli gibi takılanlar iyi sanırım ameliyattan 1 2 hafta sonra takmaya baslayanlar var

Az kalmış sabır

Doğum yapanlar yada bilgisi olanlar bebeklerde bu duymama sadece şu kaçtığı içinmi ikiz olduğu için mi korktum bende genelinde oluyormu

Günaydın hanımlar dua edin benim için İstanbul'a geliyorum yolda umarım PrOblem olmaz ...

Doğum yapanlar yada bilgisi olanlar bebeklerde bu duymama sadece şu kaçtığı içinmi ikiz olduğu için mi korktum bende genelinde oluyormu
Ya işitme testi ile çıkmaya başladı bu ortaya ben kızımı doğurduğum zaman böyle bir test yoktu sadece topuk kanı alınıyordu.üst komşum yiğenim hepsi hastane testinden geçemediler bizimki 1ay sonunda 2.testte geçti .komşumun 4ayı bulmuş.iç kulakta sezeryan kaynaklı muhtemelen sıvı kalıyor çocuk emdikçe sanırım atıyor bu sıvıyı öyle demişlerdi.bizde kafayı yemiştik inceden ikizle direk bağlantısı yok yani

Çok geçmiş olsun canım ben hatırlıyorum kulak sorununda annelerinin anne sütü 1 damla kulağa dokerlermis bide beşik ne seçtim acaba şunu alayım dediğin bişey varmı canim

1ine gün aldık sağlıkla gelsinler diyorum heyecanım çok hep rüyalarımda sağlıklılar mi diye rüyalar görüyorum.ilk doğumda değil ama insan yinede korkuyor arkada kalanlar için
Az kaldı saglıkla alacaksın yavrularını kucagına korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…