- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.761
Aynen canım benimde bekim agrıyor 10 dk ayakta kalsam ayrıca karnımda tas gibi oluyorKızlar bel Ağrı'sı ne durumda , ben ayakta 10 dakıka dursam belim kopuyor sanki sizlerde de var mı bu durum
Evet kıyafetlerin altından çamaşırının üstünden takıyorsun.dışarıda dolaşırken karnını sardığı için yürürken rahat nefes aldırıyor vallakıyafetlerinin altından mı takıyosun canımm
bakayım bende valla zorlanmaya basladım baya baya
Evet ya uykudan idrar icin uyanmak cok zor geliyor üc kere kalkıyorum resmen üstüne birde asırı terleme bir gecede üc defa üzerimi degistiriyorum bende de yeni yeni basladı yatakta zor dönmekBunlara ek sık tuvalete gitme belki idrar kaçırma nefes almakta zorlanma kabızlık yatakta çoook zor dönmeyi de ekleyebilirsin
O doğumcu cnm,eşim de gidelim diyor da,adam doğumcu..Isitme testinde uyumaları gerekiyordu,uyanıklardı bide hep ağladılar,o yüzden 1ay sonrasına gün verildi..Psikolojim bozulduCanım doktorlar hiçbir şey söylemedi mi? Doktor Zeki bey baktı mı?
Aynısı bende de var işte uzun süre oturmak hayal zaten gaz problemi var az kaldı sağlıkla doğdular desinler varsın bunlar yaşansın umrumda değilValla kızlar bu idrar olayı beni mahvediyor bide hareketleri altta olan sanki Rahmi'mi birbirine karıstıyor sonra bacaklarındaki agrı , belde ki Ağrı, sırttaki Ağrı...karnımın üst tarafı sertleşiyor taş gibi oluyor aman ne bileyim be Can'ım rahim baglarıda kasılıyor onlarda acıyor cokkk cokkkk dert verme ne yapıcaz bilmiyorum.. Tek iyi bişey Zaman geçtikçe ben daha rahat nefes alıyorum en azından ... Yatamıyorum döneniyorum desteksiz kalkamıyorum altıma kacırıyorum, kabızlık,ishal,gaz , gegırme ... Her an altına edecekmişssin gibi hissetme yada her an acaba bu sancımı diye hissetme ... Psikoloji 00000 .... daha ne diim neeee ?var mı arttıran :):):):):)
Dogum için Tarıh aldınmı Can'ım ,doğum nerde olacak hangi hastaneAynısı bende de var işte uzun süre oturmak hayal zaten gaz problemi var az kaldı sağlıkla doğdular desinler varsın bunlar yaşansın umrumda değil
Az kalmış sabırValla kızlar bu idrar olayı beni mahvediyor bide hareketleri altta olan sanki Rahmi'mi birbirine karıstıyor sonra bacaklarındaki agrı , belde ki Ağrı, sırttaki Ağrı...karnımın üst tarafı sertleşiyor taş gibi oluyor aman ne bileyim be Can'ım rahim baglarıda kasılıyor onlarda acıyor cokkk cokkkk dert verme ne yapıcaz bilmiyorum.. Tek iyi bişey Zaman geçtikçe ben daha rahat nefes alıyorum en azından ... Yatamıyorum döneniyorum desteksiz kalkamıyorum altıma kacırıyorum, kabızlık,ishal,gaz , gegırme ... Her an altına edecekmişssin gibi hissetme yada her an acaba bu sancımı diye hissetme ... Psikoloji 00000 .... daha ne diim neeee ?var mı arttıran :):):):):)
Ya işitme testi ile çıkmaya başladı bu ortaya ben kızımı doğurduğum zaman böyle bir test yoktu sadece topuk kanı alınıyordu.üst komşum yiğenim hepsi hastane testinden geçemediler bizimki 1ay sonunda 2.testte geçti .komşumun 4ayı bulmuş.iç kulakta sezeryan kaynaklı muhtemelen sıvı kalıyor çocuk emdikçe sanırım atıyor bu sıvıyı öyle demişlerdi.bizde kafayı yemiştik inceden ikizle direk bağlantısı yok yaniDoğum yapanlar yada bilgisi olanlar bebeklerde bu duymama sadece şu kaçtığı içinmi ikiz olduğu için mi korktum bende genelinde oluyormu
Aldık canım 1 haziranda pendik bölge hastanesinde.beklerlerse tabi.bu sabah ellerim ayaklarım hafif şiş uyandım bu haftalarda artık normaldir herhalde.Dogum için Tarıh aldınmı Can'ım ,doğum nerde olacak hangi hastane
Maşallah 36 hafta zaman tamam gibi canimGünaydın.☺
1ine gün aldık sağlıkla gelsinler diyorum heyecanım çok hep rüyalarımda sağlıklılar mi diye rüyalar görüyorum.ilk doğumda değil ama insan yinede korkuyor arkada kalanlar içinMaşallah 36 hafta zaman tamam gibi canim
Hayırlı yolculklar canım imşallah sıkıntı olmadan varırsınızGünaydın hanımlar dua edin benim için İstanbul'a geliyorum yolda umarım PrOblem olmaz ...
Çok geçmiş olsun canım ben hatırlıyorum kulak sorununda annelerinin anne sütü 1 damla kulağa dokerlermis bide beşik ne seçtim acaba şunu alayım dediğin bişey varmı canimYa işitme testi ile çıkmaya başladı bu ortaya ben kızımı doğurduğum zaman böyle bir test yoktu sadece topuk kanı alınıyordu.üst komşum yiğenim hepsi hastane testinden geçemediler bizimki 1ay sonunda 2.testte geçti .komşumun 4ayı bulmuş.iç kulakta sezeryan kaynaklı muhtemelen sıvı kalıyor çocuk emdikçe sanırım atıyor bu sıvıyı öyle demişlerdi.bizde kafayı yemiştik inceden ikizle direk bağlantısı yok yani
Az kaldı saglıkla alacaksın yavrularını kucagına korkma1ine gün aldık sağlıkla gelsinler diyorum heyecanım çok hep rüyalarımda sağlıklılar mi diye rüyalar görüyorum.ilk doğumda değil ama insan yinede korkuyor arkada kalanlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?