- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 54
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.781
İnşallah hersey yolunda gider zaman gelmiş maşallah darısı basimiza1ine gün aldık sağlıkla gelsinler diyorum heyecanım çok hep rüyalarımda sağlıklılar mi diye rüyalar görüyorum.ilk doğumda değil ama insan yinede korkuyor arkada kalanlar için
Ben park yatak aldım canım içinede 2 tane babynest ilk etapta ayırmadan yatırmayı deneriz diye düşünüyorum.benim odamda duracaklar ayrı oda vs hiç girmedimÇok geçmiş olsun canım ben hatırlıyorum kulak sorununda annelerinin anne sütü 1 damla kulağa dokerlermis bide beşik ne seçtim acaba şunu alayım dediğin bişey varmı canim
Teşekkür ederim bende karar veremedim beybineksleri kendim döktüm güzel oldu iki pusat tamam ama beşik nasıl olcak bilemedimBen park yatak aldım canım içinede 2 tane babynest ilk etapta ayırmadan yatırmayı deneriz diye düşünüyorum.benim odamda duracaklar ayrı oda vs hiç girmedim
Puset ana kucağı onları aldım böyle yani.
yoo hic duymama gbi sorun yasamadik biz dogdular testlerdne gectiler bitti testlerden gecemeyenler bidaha yaptiyorDoğum yapanlar yada bilgisi olanlar bebeklerde bu duymama sadece şu kaçtığı içinmi ikiz olduğu için mi korktum bende genelinde oluyormu
Daha senin haftana gelmeme var ve bunların hepsi bende, en kötüsü dokrora gittiğimde bir mağazaya ugrayip birşey bakamiyorum yuruyemiyorum sanki alta tas baglamissin bebeklerin ikisi de basasagi duruyor her adimda agri, bazen kendimden korkuyorum ben niye boyle yim karni benim iki katil olanlar keklik gibi sekerek yürüyor sanki karnjnda pamuk var. Çok uzuluyorumValla kızlar bu idrar olayı beni mahvediyor bide hareketleri altta olan sanki Rahmi'mi birbirine karıstıyor sonra bacaklarındaki agrı , belde ki Ağrı, sırttaki Ağrı...karnımın üst tarafı sertleşiyor taş gibi oluyor aman ne bileyim be Can'ım rahim baglarıda kasılıyor onlarda acıyor cokkk cokkkk dert verme ne yapıcaz bilmiyorum.. Tek iyi bişey Zaman geçtikçe ben daha rahat nefes alıyorum en azından ... Yatamıyorum döneniyorum desteksiz kalkamıyorum altıma kacırıyorum, kabızlık,ishal,gaz , gegırme ... Her an altına edecekmişssin gibi hissetme yada her an acaba bu sancımı diye hissetme ... Psikoloji 00000 .... daha ne diim neeee ?var mı arttıran :):):):):)
Doktora git bence vakit kaybetme canimDaha senin haftana gelmeme var ve bunların hepsi bende, en kötüsü dokrora gittiğimde bir mağazaya ugrayip birşey bakamiyorum yuruyemiyorum sanki alta tas baglamissin bebeklerin ikisi de basasagi duruyor her adimda agri, bazen kendimden korkuyorum ben niye boyle yim karni benim iki katil olanlar keklik gibi sekerek yürüyor sanki karnjnda pamuk var. Çok uzuluyorum
Yo hep oyleyim ben doktorla dundu randevum, nst de birşey cikmadi doktor normal bunlar dedi. Bebekler ikisi de göbek altinda olduğundan agrin olur dedi, bu agirlik tekiz gebelerin son günleri gibi olduğunu düşün dedi, ve gittikçe daha da agirlasacaksin dedi.Doktora git bence vakit kaybetme canim
off be güzelim haklısın , Memorialda çok iyi bir çocuk doktoru var Orhan Köksal onu tavsiye ederim. inşallah iyidirler bebişlerin canım.O doğumcu cnm,eşim de gidelim diyor da,adam doğumcu..Isitme testinde uyumaları gerekiyordu,uyanıklardı bide hep ağladılar,o yüzden 1ay sonrasına gün verildi..Psikolojim bozuldu
Alışırsın Can'ım bisey olmaz katlanıyoruz yapacak bısey yok, Allah yardımcımız olsun tatlım ...Yo hep oyleyim ben doktorla dundu randevum, nst de birşey cikmadi doktor normal bunlar dedi. Bebekler ikisi de göbek altinda olduğundan agrin olur dedi, bu agirlik tekiz gebelerin son günleri gibi olduğunu düşün dedi, ve gittikçe daha da agirlasacaksin dedi.
Selam arkadaşlar aşılama ile hamile kaldım bugün iki kese gördük buyurlerse ikiz bebeğim olucak.
İkiz bekleyen Anne adayları varsa burda toplanalım
Bende varımben varimm
Araniza yeni katıldımBende varım
Takvim yapın kızlar Hayır olsun bebisleriniz inşallah sorunsuz gününde kucaginiza alırsınız alirizAraniza yeni katıldım
10 haftalık hamileyim
Kızlar isim olarak ne düşündünüz
Bi kız bi erkek benimki ama karar veremiyoruz
Valla canim biz de yeni yeni karar verdik gibi. Benim de bi kız bi erkek. Kıza Zümra Asya, erkeğe Alperen Taki düşünüyoruz.Kızlar isim olarak ne düşündünüz
Bi kız bi erkek benimki ama karar veremiyoruz
Geçmiş olsun. Ben de 10 gün oldu hala geçirmeye çalışıyorum :/ ilaç içememek ve hamilelik uzatıyor iyileşme süresini. Bol bol su içmen lazım. Ben içtiğim sulara limon sıkıyordum. Bende boğaz enfeksiyonu da vardı ateşim falan çıkmıştı. Ateşimin çıktığını hissedince parol içtim. Çok ağrın olursa parol içebilirsin. Boğazın için tuzlu su ile gargara yapabilirsin. Benim midemi bulandırdığı için yapamadım :/ boğazı yakması için karabiber ile bal yiyebilirsin boğazında bekleterek yanmayı hissedeceksin. Öksürüğe iyi gelir. Bir de bol meyve. Net bilgim yok ama serklaj üzerinden baya zaman geçmiş sanmam birşey olacağını. İçin rahat etsin diye doktoruna sorabilirsin.Kızlar çok fena hastalandım. Grip oldum ve az az öksürük de başladı. Yattığım yerde her yerim dökülüyor. Burun tıkanıklığı, baş ağrısı, öksürük... Ihlamur içmekten başka bi şey yapamıyorum. Öksürdükce serklajim zarar görecek diye korkuyorum, gerçi 3 ay oldu serklaj olalı ama. Bana önerebileceğiniz bitkisel bir şeyler var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?