2017 de İkiz Annesi Olucaklar

1ine gün aldık sağlıkla gelsinler diyorum heyecanım çok hep rüyalarımda sağlıklılar mi diye rüyalar görüyorum.ilk doğumda değil ama insan yinede korkuyor arkada kalanlar için
İnşallah hersey yolunda gider zaman gelmiş maşallah darısı basimiza

Çok geçmiş olsun canım ben hatırlıyorum kulak sorununda annelerinin anne sütü 1 damla kulağa dokerlermis bide beşik ne seçtim acaba şunu alayım dediğin bişey varmı canim
Ben park yatak aldım canım içinede 2 tane babynest ilk etapta ayırmadan yatırmayı deneriz diye düşünüyorum.benim odamda duracaklar ayrı oda vs hiç girmedim
Puset ana kucağı onları aldım böyle yani.

Ben park yatak aldım canım içinede 2 tane babynest ilk etapta ayırmadan yatırmayı deneriz diye düşünüyorum.benim odamda duracaklar ayrı oda vs hiç girmedim
Puset ana kucağı onları aldım böyle yani.
Teşekkür ederim bende karar veremedim beybineksleri kendim döktüm güzel oldu iki pusat tamam ama beşik nasıl olcak bilemedim

Daha senin haftana gelmeme var ve bunların hepsi bende, en kötüsü dokrora gittiğimde bir mağazaya ugrayip birşey bakamiyorum yuruyemiyorum sanki alta tas baglamissin bebeklerin ikisi de basasagi duruyor her adimda agri, bazen kendimden korkuyorum ben niye boyle yim karni benim iki katil olanlar keklik gibi sekerek yürüyor sanki karnjnda pamuk var. Çok uzuluyorum

Doktora git bence vakit kaybetme canim

Doktora git bence vakit kaybetme canim
Yo hep oyleyim ben doktorla dundu randevum, nst de birşey cikmadi doktor normal bunlar dedi. Bebekler ikisi de göbek altinda olduğundan agrin olur dedi, bu agirlik tekiz gebelerin son günleri gibi olduğunu düşün dedi, ve gittikçe daha da agirlasacaksin dedi.

O doğumcu cnm,eşim de gidelim diyor da,adam doğumcu..Isitme testinde uyumaları gerekiyordu,uyanıklardı bide hep ağladılar,o yüzden 1ay sonrasına gün verildi..Psikolojim bozuldu
off be güzelim haklısın , Memorialda çok iyi bir çocuk doktoru var Orhan Köksal onu tavsiye ederim. inşallah iyidirler bebişlerin canım.

Alışırsın Can'ım bisey olmaz katlanıyoruz yapacak bısey yok, Allah yardımcımız olsun tatlım ...

hazal21zeyneb canim bizim bebeklerimiz cook guclu. Sadece yorgunlar annesi. Az sey yasamadilar. Merak etme gececekler testlerini. Hem 3kg dan once saglikli sonuc vermiyor zaten. Eger uyaniyorlarsa ki benimkiler hic uyanmiyorlardi. Uyanik ololduklarinda kapiyi kizla cerpin veye duduk gibi tiz bir ses verin. Gozlerini kirpiyorlar ki ikisinin birden sorunlu olmasi duauk ijtimal. Sen onlarin yorunliguna ver annesi.

Kızlar çok fena hastalandım. Grip oldum ve az az öksürük de başladı. Yattığım yerde her yerim dökülüyor. Burun tıkanıklığı, baş ağrısı, öksürük... Ihlamur içmekten başka bi şey yapamıyorum. Öksürdükce serklajim zarar görecek diye korkuyorum, gerçi 3 ay oldu serklaj olalı ama. Bana önerebileceğiniz bitkisel bir şeyler var mı???

Geçmiş olsun. Ben de 10 gün oldu hala geçirmeye çalışıyorum :/ ilaç içememek ve hamilelik uzatıyor iyileşme süresini. Bol bol su içmen lazım. Ben içtiğim sulara limon sıkıyordum. Bende boğaz enfeksiyonu da vardı ateşim falan çıkmıştı. Ateşimin çıktığını hissedince parol içtim. Çok ağrın olursa parol içebilirsin. Boğazın için tuzlu su ile gargara yapabilirsin. Benim midemi bulandırdığı için yapamadım :/ boğazı yakması için karabiber ile bal yiyebilirsin boğazında bekleterek yanmayı hissedeceksin. Öksürüğe iyi gelir. Bir de bol meyve. Net bilgim yok ama serklaj üzerinden baya zaman geçmiş sanmam birşey olacağını. İçin rahat etsin diye doktoruna sorabilirsin.

Kızlar benim arada baldırıma ağrı giriyor. Masaj yapmak ve kasları gerdirmek anlık rahatlama sağlıyor ama geçmiyor. Bacak krampları denen şey mi acaba bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…