2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Aldık canım 1 haziranda pendik bölge hastanesinde.beklerlerse tabi.bu sabah ellerim ayaklarım hafif şiş uyandım bu haftalarda artık normaldir herhalde.
Tansiyonuna sabah akşam baktır bir de kan tahlili falan yaptır kolestaz falan kontrol ettir önlem amaçlı. Dayan sona geldin hayırlısıyla.

Günaydınnn
Ben ikiz olduğunu yeni öğrendim
Çok korkuyorum nasıl bakacam diye kimsem yok yardımcı
Canım bizde de durum pek farklı değil öğrenince 3ay kendime gelemedim hala bile bazen 2 nasıl olacak diye düşünüyorum.annem kardeşimin bebeğine bakıyor çalışıyorlar karı koca kayınvalidem ben bakamam dedi bile çoktan birde eşim uzak yol kaptanı 36 haftalık oldum daha geçen hafta gelebildi doğurmuş bile olabilirdim yani.1 kızım var 9 yaşında artık ne yapabilirsek yapacağız önce sağlıklı bir doğum sonrası allah kerim

Bende serklajlıyım cnm acayip kötü grip oldum serklajran 4-5 hafta sonra öyle bi öksürük krizlerine giriyordumki 1 hafta nefes alamadım öksürmekten serklaja bşy olmadı kolay kolay bşy olmazmış bitkisel öksürük şurubu verdi doktor rahatlatıyordu
Benim 2 kızım olucaj birininki belli Alya olucak diğerine karsr veremedik
Benim kuzenin kızların adı alya ile neva belki fikir olur:)
Valla canim biz de yeni yeni karar verdik gibi. Benim de bi kız bi erkek. Kıza Zümra Asya, erkeğe Alperen Taki düşünüyoruz.
Biz hiç isim bulamıyoruz buluncada Milet beğenmiyor hazal ile Hazar düşündük en son ama herkes bşy diyor

Allah büyük sağlıkla doğur herşey yoluna girer emin ol kızın sana acayip yardımcı olcak en zoru ilk sene zaman dediğin çabuk geçiyor

Allah büyük sağlıkla doğur herşey yoluna girer emin ol kızın sana acayip yardımcı olcak en zoru ilk sene zaman dediğin çabuk geçiyor
Allah'a tevekkül ediyorum canım ne yapayım rabbim 10 yıl sonra 1 değil 2 tane nasip ettiyse var bir bildiği elbet.eşim kızım ben bir düzen oturttuk mu altından kalkarız diye düşünüyorum.şu doğum bi bitse nasıl gözümde büyüyor gece uyku uymuyorum düşünmekten.kaç kg doğacaklar küvöz olacak mı o bu derken sabahı ediyorum

Tabiki onlar evinize bereket mutluluk ekliycek siz arada vermişsiniz İnan'ın dahada tatlı olur benim kızım 4 yaşında zorlancam biraz bide çalışıyorum kaynanamlar daha bizden hiç gitmezler falan düşününce bi bunalıma giriyorum sonra sağlıkla dogsunlarda dert edecek şeyler deil bunlar diyorum ..
Senin haftan çok iyi inan keşke o haftaları görebilsem en kötü ihtimal ile 3-5 gün küvezde kalırlar oda kontrol altında tutmak için

Canım benide çok korkuttular ikiz gebelik yaşım 36.ama inanmak lazım sende inan bu haftaları göreceksin korkutsalar bile kulak asma vücuduna güven zor zamanları aşmışsın sende.allahım sevindirsin.çalışabilir misin bilmiyorum ama kimseyi işine karşırtırtma derim ben nacizane

Kızlar maşallah sizlere, inşAllah bizlerde o haftalara geliriz. Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlatlarını..
Anının.bizde bizden öncekilere diyorsun bunları kan testleri dopplerler grammar hep soruldu konuşuldu bugünlere geldik rabbim isteyen bekleyen herkese tattırsın nasip etsin

Ben de öğreneli 2 gün oluyo hiç alışamadım bu duruma. ..korkum hiç geçmiyo. ..Allah yardımcımız olsun arkadaşım. ..ablaları senin en büyük yardımcın olur
de

Hayırlı zamanlardayız oruç ta nasip olacak doğurmayı hadı hayırlısı.. Hiç bişey değilse bu karnım tas gibi bi bu duruma acaipp gıccıkkk oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…