- 21 Mayıs 2017
- 42
- 50
- 8
- 34
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.821
Mrb kusmalar oluyo mu sizdede acaba ben hiçbir şey yiyemiyorum 10 hafta da 4 kilo verdimmerhabalar bende 12 haftalık ikizlerimi bekliyorum. normal doğum tarihim 22 ocak ama ikizler erken geldiği için aralık sonu olur gibi insallah 35 haftayı görürürüz.
Bazen benim de öyle canım kasilma değil de bi şişlik var mideme baskı yapıyoHayırlı zamanlardayız oruç ta nasip olacak doğurmayı hadı hayırlısı.. Hiç bişey değilse bu karnım tas gibi bi bu duruma acaipp gıccıkkk oluyorum
Çok sevindim darisi basimizaGünaydın çift bebişli anneler.....35 oldum şükür Allah'a ....
puset ne anakucağı ne bunlar bana çok uzak konular :) resim ekleyebilir misin canım. bende öğreneeyim şunları. ne alacağımı bilemiyorum.Ben park yatak aldım canım içinede 2 tane babynest ilk etapta ayırmadan yatırmayı deneriz diye düşünüyorum.benim odamda duracaklar ayrı oda vs hiç girmedim
Puset ana kucağı onları aldım böyle yani.
kızlar ben daha bu haftadayken bende bu sorunların hepsi var ben ne yapıcam yaDaha senin haftana gelmeme var ve bunların hepsi bende, en kötüsü dokrora gittiğimde bir mağazaya ugrayip birşey bakamiyorum yuruyemiyorum sanki alta tas baglamissin bebeklerin ikisi de basasagi duruyor her adimda agri, bazen kendimden korkuyorum ben niye boyle yim karni benim iki katil olanlar keklik gibi sekerek yürüyor sanki karnjnda pamuk var. Çok uzuluyorum
Nerden aldınız acaba park yatağını ve kaça aldınızBen park yatak aldım canım içinede 2 tane babynest ilk etapta ayırmadan yatırmayı deneriz diye düşünüyorum.benim odamda duracaklar ayrı oda vs hiç girmedim
Puset ana kucağı onları aldım böyle yani.
aaa bende biri kız biri erkek olsaydı hazar ve hazal düşünmüştüm ama sonradan hazal'ın anlamına bakınca vazgeçti. Bende hep böyle oluyor anlamına bakınca soğuyorumBende serklajlıyım cnm acayip kötü grip oldum serklajran 4-5 hafta sonra öyle bi öksürük krizlerine giriyordumki 1 hafta nefes alamadım öksürmekten serklaja bşy olmadı kolay kolay bşy olmazmış bitkisel öksürük şurubu verdi doktor rahatlatıyordu
Benim kuzenin kızların adı alya ile neva belki fikir olur:)
Biz hiç isim bulamıyoruz buluncada Milet beğenmiyor hazal ile Hazar düşündük en son ama herkes bşy diyor
Bende serklajlıyım cnm acayip kötü grip oldum serklajran 4-5 hafta sonra öyle bi öksürük krizlerine giriyordumki 1 hafta nefes alamadım öksürmekten serklaja bşy olmadı kolay kolay bşy olmazmış bitkisel öksürük şurubu verdi doktor rahatlatıyordu
Benim kuzenin kızların adı alya ile neva belki fikir olur:)
Biz hiç isim bulamıyoruz buluncada Milet beğenmiyor hazal ile Hazar düşündük en son ama herkes bşy diyor
Anının.bizde bizden öncekilere diyorsun bunları kan testleri dopplerler grammar hep soruldu konuşuldu bugünlere geldik rabbim isteyen bekleyen herkese tattırsın nasip etsin
puset ne anakucağı ne bunlar bana çok uzak konular :) resim ekleyebilir misin canım. bende öğreneeyim şunları. ne alacağımı bilemiyorum.
Canım bizde 1 damar eksik allaha şükür bi sıkıntı olmaz biraz daha minyon olur dedi doktor.sakın kafana takma aralarında çok çok %25 diyor uzmanlar problem olmaz dediler üzülme canım benimcanımm bizede dopplerden bakıldı sagdaki bebegime giden kanın yavas oldugu söylendi ama suyu ve hareketleri iyi dedi
cok kötüde değil dedi dr ama moralimizi bi bozdu yani
Günaydınlar yeni hamilelermiz hoşgeldiniz. Bana da eyvah diyene Allah dagına göre kar veririmiş diyorum Allah verdi sonuçta. Üstelik tedaviyle oldu. Aralarında 1 yaş olan kardeşlere bakan annelerde zorlanıyor tek bebekte zorluyor en fazla 1 yıl zorlayacak onun da adı evlat. İçinizi fareh tutun mümkün oldugu kadar söylemeyin ikiz olduğunu saçmalayan insan cok.
Canım bizde 1 damar eksik allaha şükür bi sıkıntı olmaz biraz daha minyon olur dedi doktor.sakın kafana takma aralarında çok çok %25 diyor uzmanlar problem olmaz dediler üzülme canım benim
benimde karnım taş gibi valla ayaga kalktıgımda oluyor birde bel agrısı var hayırlısıyla zamanında dogursaydıkHayırlı zamanlardayız oruç ta nasip olacak doğurmayı hadı hayırlısı.. Hiç bişey değilse bu karnım tas gibi bi bu duruma acaipp gıccıkkk oluyorum
Teşekkür ederim canım. Karabiber pekmez içiyorum, limonlu ıhlamur içiyorum. Boğazımı da sardım. 8 ay hiç hastalanmadım, son bir ay daha dayanamadım.Geçmiş olsun. Ben de 10 gün oldu hala geçirmeye çalışıyorum :/ ilaç içememek ve hamilelik uzatıyor iyileşme süresini. Bol bol su içmen lazım. Ben içtiğim sulara limon sıkıyordum. Bende boğaz enfeksiyonu da vardı ateşim falan çıkmıştı. Ateşimin çıktığını hissedince parol içtim. Çok ağrın olursa parol içebilirsin. Boğazın için tuzlu su ile gargara yapabilirsin. Benim midemi bulandırdığı için yapamadım :/ boğazı yakması için karabiber ile bal yiyebilirsin boğazında bekleterek yanmayı hissedeceksin. Öksürüğe iyi gelir. Bir de bol meyve. Net bilgim yok ama serklaj üzerinden baya zaman geçmiş sanmam birşey olacağını. İçin rahat etsin diye doktoruna sorabilirsin.
Canım ballı limon zencefil bir bardak ılık suylu karıştirıp ic cok iyi geliyor gecmis olsunTeşekkür ederim canım. Karabiber pekmez içiyorum, limonlu ıhlamur içiyorum. Boğazımı da sardım. 8 ay hiç hastalanmadım, son bir ay daha dayanamadım.
Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben 23 haftalık ikizlere hamileyim sırt agrsindan çok muzdaribim medikallerde satılan kinesio bantları var fizyoterapistler özel hastanelerde uyguluyor ben çok faydasını gördüm umarım sizede faydalı olur.Kızlar sırt Ağrı'm cok var ayağa kaltıgım Zaman belimin yukarısı sırtım kopuyor ne yapmalı tavsiyesi var mı olan ?
Teşekkür ederim canım.Canım ballı limon zencefil bir bardak ılık suylu karıştirıp ic cok iyi geliyor gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?