2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hayırlı zamanlardayız oruç ta nasip olacak doğurmayı hadı hayırlısı.. Hiç bişey değilse bu karnım tas gibi bi bu duruma acaipp gıccıkkk oluyorum
Bazen benim de öyle canım kasilma değil de bi şişlik var mideme baskı yapıyo

Ben park yatak aldım canım içinede 2 tane babynest ilk etapta ayırmadan yatırmayı deneriz diye düşünüyorum.benim odamda duracaklar ayrı oda vs hiç girmedim
Puset ana kucağı onları aldım böyle yani.
puset ne anakucağı ne bunlar bana çok uzak konular :) resim ekleyebilir misin canım. bende öğreneeyim şunları. ne alacağımı bilemiyorum.

kızlar ben daha bu haftadayken bende bu sorunların hepsi var ben ne yapıcam ya

aaa bende biri kız biri erkek olsaydı hazar ve hazal düşünmüştüm ama sonradan hazal'ın anlamına bakınca vazgeçti. Bende hep böyle oluyor anlamına bakınca soğuyorum benim 2 si de erkek gibi. bu arada serkanajı kaçıncı haftada oldun?

canım sizin cocuklarınız millete ne oluyor ki ne isterseniz onu koyunnn
en cokta annenin hakkı bence isim koymak neler yasıyoruz ya hamileyken çok zor

Anının.bizde bizden öncekilere diyorsun bunları kan testleri dopplerler grammar hep soruldu konuşuldu bugünlere geldik rabbim isteyen bekleyen herkese tattırsın nasip etsin

canımm bizede dopplerden bakıldı sagdaki bebegime giden kanın yavas oldugu söylendi ama suyu ve hareketleri iyi dedi
cok kötüde değil dedi dr ama moralimizi bi bozdu yani

Günaydınlar yeni hamilelermiz hoşgeldiniz. Bana da eyvah diyene Allah dagına göre kar veririmiş diyorum Allah verdi sonuçta. Üstelik tedaviyle oldu. Aralarında 1 yaş olan kardeşlere bakan annelerde zorlanıyor tek bebekte zorluyor en fazla 1 yıl zorlayacak onun da adı evlat. İçinizi fareh tutun mümkün oldugu kadar söylemeyin ikiz olduğunu saçmalayan insan cok.

puset ne anakucağı ne bunlar bana çok uzak konular :) resim ekleyebilir misin canım. bende öğreneeyim şunları. ne alacağımı bilemiyorum.
canımm bizede dopplerden bakıldı sagdaki bebegime giden kanın yavas oldugu söylendi ama suyu ve hareketleri iyi dedi
cok kötüde değil dedi dr ama moralimizi bi bozdu yani
Canım bizde 1 damar eksik allaha şükür bi sıkıntı olmaz biraz daha minyon olur dedi doktor.sakın kafana takma aralarında çok çok %25 diyor uzmanlar problem olmaz dediler üzülme canım benim

ne güzel yazdın ikiz oldugunu duyan ayyy cok zor ugras dur diyor ben kıskandıklarını düşünüyorum ifadelerinden bile oluyor
Allah veriyor bunu ya parayla bile alınamayan sey evlat
3 te olsa 4 te olsa bizimcocuklarımız

Canım bizde 1 damar eksik allaha şükür bi sıkıntı olmaz biraz daha minyon olur dedi doktor.sakın kafana takma aralarında çok çok %25 diyor uzmanlar problem olmaz dediler üzülme canım benim

sağol canım benim inşallah sag salim kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

Hayırlı zamanlardayız oruç ta nasip olacak doğurmayı hadı hayırlısı.. Hiç bişey değilse bu karnım tas gibi bi bu duruma acaipp gıccıkkk oluyorum
benimde karnım taş gibi valla ayaga kalktıgımda oluyor birde bel agrısı var hayırlısıyla zamanında dogursaydık

Teşekkür ederim canım. Karabiber pekmez içiyorum, limonlu ıhlamur içiyorum. Boğazımı da sardım. 8 ay hiç hastalanmadım, son bir ay daha dayanamadım.

Teşekkür ederim canım. Karabiber pekmez içiyorum, limonlu ıhlamur içiyorum. Boğazımı da sardım. 8 ay hiç hastalanmadım, son bir ay daha dayanamadım.
Canım ballı limon zencefil bir bardak ılık suylu karıştirıp ic cok iyi geliyor gecmis olsun

Kızlar sırt Ağrı'm cok var ayağa kaltıgım Zaman belimin yukarısı sırtım kopuyor ne yapmalı tavsiyesi var mı olan ?

Kızlar sırt Ağrı'm cok var ayağa kaltıgım Zaman belimin yukarısı sırtım kopuyor ne yapmalı tavsiyesi var mı olan ?
Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben 23 haftalık ikizlere hamileyim sırt agrsindan çok muzdaribim medikallerde satılan kinesio bantları var fizyoterapistler özel hastanelerde uyguluyor ben çok faydasını gördüm umarım sizede faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…