2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bu bantlar yaki gibi sicaklik veren bant mi, gebelikte yaki kullanilmiyor bildiğim kadarıyla.

Slm kızlatir kontrolumuz vardı 2100 gr olmuş kuzularım. Prolton depot iğneyi de yarın son kez olucam. Artık haftalık görüşücez dedi dr bayrama kadar dayan dedi. Bakalım ne kadar dayanacagız.
Harika bizimkilerde kordon filan eksik ama maşallahları var allahımiza şükürler olsun

Ay valla dayanamıyorum bu haftayı da atlatsam valla alsın Dr artık dayanamıyorum

Harika bizimkilerde kordon filan eksik ama maşallahları var allahımiza şükürler olsun

evet canım Allaha sükür buyuduler. İnşallah sag saglim kucagımıza alalım daha da toparlar. Yanyana da gelmişler kızım saga cıkmış. Ardından geliyorum önce senin güzel haberin sonra @hazellesare nin sonra sanırım benim olacak sırayı bozmadan gidelim ne kadar içeride kalırlarsa o kadar kar.

Ya ilk isimleri Muhammet ve Zeynep olcak ya diger isimlerin anlamı kötü olmadıkça önemsemedim Hazar barış demek hazal sonbahar demek .. ben sadece çok yakınlar ya sorun olurmu diye tedirgin oluyorum yoksa ayrı ayrı söylenişi güzl geliyor ama karar veremedik valla başka bulamazsak böyle olcak
Serklaj 14. Hafta önlem amaçlı yaptı doktor

Slm kızlatir kontrolumuz vardı 2100 gr olmuş kuzularım. Prolton depot iğneyi de yarın son kez olucam. Artık haftalık görüşücez dedi dr bayrama kadar dayan dedi. Bakalım ne kadar dayanacagız.
Prolotonu 34 e kdr mı vur dedi doktor bana 32 ye kdr vurun bırak dedi

canım sizin cocuklarınız millete ne oluyor ki ne isterseniz onu koyunnn
en cokta annenin hakkı bence isim koymak neler yasıyoruz ya hamileyken çok zor
Hiç sorma valla bana biri isim söyleyince bebeğine düşündüğü çok güzel diyorum ama millet öyle deil malesef .. mesela annem ve kaynanam Hazar ve hazal zor diyor alışırlar diyorum içimden sonra sinirleniyorum klasik isim koycam diyorum kızım var onun klasik sıkıntı olmuyor :)

Aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun canım benim

Zamanlar yaklaştı geliyor melekler bütün işler bitti bebeklerin doğum çantasi kıyafetleri yıkadım ütüledim mis biberonla emzikler hersey dezenfekte oldu keseler süsler hediyeler hazır tamam çok şükür. .

Masallah canım bebişlerin kiloları cok iyi

Hayırlı olsun canım inş sağlıkla kucağına alırsın normal doğum şansın var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…