- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 54
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.841
MaşallahSlm kızlatir kontrolumuz vardı 2100 gr olmuş kuzularım. Prolton depot iğneyi de yarın son kez olucam. Artık haftalık görüşücez dedi dr bayrama kadar dayan dedi. Bakalım ne kadar dayanacagız.
Ay hadi inşallah, maşallah darisi basimizaSlm kızlatir kontrolumuz vardı 2100 gr olmuş kuzularım. Prolton depot iğneyi de yarın son kez olucam. Artık haftalık görüşücez dedi dr bayrama kadar dayan dedi. Bakalım ne kadar dayanacagız.
Bu bantlar yaki gibi sicaklik veren bant mi, gebelikte yaki kullanilmiyor bildiğim kadarıyla.Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben 23 haftalık ikizlere hamileyim sırt agrsindan çok muzdaribim medikallerde satılan kinesio bantları var fizyoterapistler özel hastanelerde uyguluyor ben çok faydasını gördüm umarım sizede faydalı olur.
Seninle günümüz aynıBenim 2 kızım olucaj birininki belli Alya olucak diğerine karsr veremedik
Evet canım hatırladım semi konuşmuştuk daha önce nasıl gidiyor sürecin iyimi miniklerin 2 oğlanmıydı seninSeninle günümüz aynı
Maşallah maşallah :)Slm kızlatir kontrolumuz vardı 2100 gr olmuş kuzularım. Prolton depot iğneyi de yarın son kez olucam. Artık haftalık görüşücez dedi dr bayrama kadar dayan dedi. Bakalım ne kadar dayanacagız.
Hayır kinesio bantları ilaç içermiyor medikallerde ve internette bulunuyorBu bantlar yaki gibi sicaklik veren bant mi, gebelikte yaki kullanilmiyor bildiğim kadarıyla.
Harika bizimkilerde kordon filan eksik ama maşallahları var allahımiza şükürler olsunSlm kızlatir kontrolumuz vardı 2100 gr olmuş kuzularım. Prolton depot iğneyi de yarın son kez olucam. Artık haftalık görüşücez dedi dr bayrama kadar dayan dedi. Bakalım ne kadar dayanacagız.
Harika bizimkilerde kordon filan eksik ama maşallahları var allahımiza şükürler olsun
Ya ilk isimleri Muhammet ve Zeynep olcak ya diger isimlerin anlamı kötü olmadıkça önemsemedim Hazar barış demek hazal sonbahar demek .. ben sadece çok yakınlar ya sorun olurmu diye tedirgin oluyorum yoksa ayrı ayrı söylenişi güzl geliyor ama karar veremedik valla başka bulamazsak böyle olcakaaa bende biri kız biri erkek olsaydı hazar ve hazal düşünmüştüm ama sonradan hazal'ın anlamına bakınca vazgeçti. Bende hep böyle oluyor anlamına bakınca soğuyorumbenim 2 si de erkek gibi. bu arada serkanajı kaçıncı haftada oldun?
Prolotonu 34 e kdr mı vur dedi doktor bana 32 ye kdr vurun bırak dediSlm kızlatir kontrolumuz vardı 2100 gr olmuş kuzularım. Prolton depot iğneyi de yarın son kez olucam. Artık haftalık görüşücez dedi dr bayrama kadar dayan dedi. Bakalım ne kadar dayanacagız.
Hiç sorma valla bana biri isim söyleyince bebeğine düşündüğü çok güzel diyorum ama millet öyle deil malesef .. mesela annem ve kaynanam Hazar ve hazal zor diyor alışırlar diyorum içimden sonra sinirleniyorum klasik isim koycam diyorum kızım var onun klasik sıkıntı olmuyor :)canım sizin cocuklarınız millete ne oluyor ki ne isterseniz onu koyunnn
en cokta annenin hakkı bence isim koymak neler yasıyoruz ya hamileyken çok zor
Aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun canım benimevet canım Allaha sükür buyuduler. İnşallah sag saglim kucagımıza alalım daha da toparlar. Yanyana da gelmişler kızım saga cıkmış. Ardından geliyorum önce senin güzel haberin sonra @hazellesare nin sonra sanırım benim olacak sırayı bozmadan gidelimne kadar içeride kalırlarsa o kadar kar.
Masallah canım bebişlerin kiloları cok iyiSlm kızlatir kontrolumuz vardı 2100 gr olmuş kuzularım. Prolton depot iğneyi de yarın son kez olucam. Artık haftalık görüşücez dedi dr bayrama kadar dayan dedi. Bakalım ne kadar dayanacagız.
Hayırlı olsun canım inş sağlıkla kucağına alırsın normal doğum şansın var mı acabaZamanlar yaklaştı geliyor melekler bütün işler bitti bebeklerin doğum çantasi kıyafetleri yıkadım ütüledim mis biberonla emzikler hersey dezenfekte oldu keseler süsler hediyeler hazır tamam çok şükür. .
teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallah yok canım normal değil sezaryen dönmedi bebeklerHayırlı olsun canım inş sağlıkla kucağına alırsın normal doğum şansın var mı acaba
Evet canım yarın son inşallah. Demir ve magnezyum kalıyor sadece.Prolotonu 34 e kdr mı vur dedi doktor bana 32 ye kdr vurun bırak dedi
Seninle beraberiz canım geri sayım başldıMasallah canım bebişlerin kiloları cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?