- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.861
Canım sen 34 haftalık mısın?Evet canım yarın son inşallah. Demir ve magnezyum kalıyor sadece.
Evet canım ya 34 ü geçsek tamamdır insallahSeninle beraberiz canım geri sayım başldı
33+4 oldum. Hazırlıklar tamam sadece süsleme ve bebek şekeri kısmı kaldı. Onu da 10 gün daha beklemek istiyorum. Kuvez olayını atlatırsak cok mutlu olucam her gecen güne sükrediyorum.Evet canım ya 34 ü geçsek tamamdır insallahhazırlıkların bitti mi senin
o sivi nsl tespit edildi cnm ? nsl temizlenecek ?Bir aylık olduk biz de kızım 3 kez işitme testini geçemedi. Kulakta sıvı kalmış. Ayın 24. De tekrarlanacak test büyük ihtimalle geçer dediler ama yine o şüphe perişan ediyor beni. İnşallah geçecek yavrularimiz testleri
ben hazal'ı kurumuş yaprak ve dökülecek olarak okudum ondna vazgeçtim ama sonbahar olarka düşününce güzelmiş anlamı. Bana da tedbir amaçlı yapalım dedi tüp bebek doktorum. Diğer doktorum da gerek yok dedi. Arada kaldım yaniYa ilk isimleri Muhammet ve Zeynep olcak ya diger isimlerin anlamı kötü olmadıkça önemsemedim Hazar barış demek hazal sonbahar demek .. ben sadece çok yakınlar ya sorun olurmu diye tedirgin oluyorum yoksa ayrı ayrı söylenişi güzl geliyor ama karar veremedik valla başka bulamazsak böyle olcak
Serklaj 14. Hafta önlem amaçlı yaptı doktor
bende 33+2 oldum insallah 37.haftada dogum yaparız erjen gelmez sıpalar benimde sadece süslemeler ikramĺıklar kaldı33+4 oldum. Hazırlıklar tamam sadece süsleme ve bebek şekeri kısmı kaldı. Onu da 10 gün daha beklemek istiyorum. Kuvez olayını atlatırsak cok mutlu olucam her gecen güne sükrediyorum.
Ben lohusa zamanımda humana'nın çayını içiyordum faydasını gördüm kızımda pompa ile 15gün de geldi sütüm sonra 22ay emzirdim aklınızda bulunsunkızlar doğumdan önce yani şimdiden süt yapıcı çaylardan içmek gerekiyor mu sizce ?
humanayı duydum bende iyi diyorlar acaba diyorum şimdiden içsem mi ara ara 2 bebek olunca süt yetmez diye korkuyorumBen lohusa zamanımda humana'nın çayını içiyordum faydasını gördüm kızımda pompa ile 15gün de geldi sütüm sonra 22ay emzirdim aklınızda bulunsun
Önceden içenini duymadım canım ben.belki son haftana yakın olabilir ama şöyle bişey söyleyeyim belki göğüslerdeki hareketlenme rahimi doğuma hazırlar erken filan olur sen sor yine doktoruna.mesela göğüs ucu kremi önermiyorlar rahim kasılmalarını başlatır diyehumanayı duydum bende iyi diyorlar acaba diyorum şimdiden içsem mi ara ara 2 bebek olunca süt yetmez diye korkuyorum
maşallah çok iyi emzirebilmişsinn
Önceden içenini duymadım canım ben.belki son haftana yakın olabilir ama şöyle bişey söyleyeyim belki göğüslerdeki hareketlenme rahimi doğuma hazırlar erken filan olur sen sor yine doktoruna.mesela göğüs ucu kremi önermiyorlar rahim kasılmalarını başlatır diye
Zamanlar yaklaştı geliyor melekler bütün işler bitti bebeklerin doğum çantasi kıyafetleri yıkadım ütüledim mis biberonla emzikler hersey dezenfekte oldu keseler süsler hediyeler hazır tamam çok şükür. .
Bende yikadim utuledim sadece cantaya koymak kaldi biberon emzik kullanmak istemiyorum gerek de kalmaz inşallahcanım masallah halletmişsin bende daha fazla ağırlaşmadan halledicem kıyafetlerini yıkadım ütüledim cantam hazırlanıcak bide biberonları falan kaynattın mı canım
emzik bizde kullanmıcaz almadık ama biberon şart olabilir canım belki hemen sütümüz gelmez mama takviyesi gerekibilirBende yikadim utuledim sadece cantaya koymak kaldi biberon emzik kullanmak istemiyorum gerek de kalmaz inşallah
Öyle mi dersin canımemzik bizde kullanmıcaz almadık ama biberon şart olabilir canım belki hemen sütümüz gelmez mama takviyesi gerekibilir
emme refklekslerini tamamlamıs olarak gelirler inşallah biberon her halukarda lazım oluyor aslında
lazım olur bence canım sen hazır bulundur ne olur ne olmazÖyle mi dersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?