2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Evet canım ya 34 ü geçsek tamamdır insallah hazırlıkların bitti mi senin
33+4 oldum. Hazırlıklar tamam sadece süsleme ve bebek şekeri kısmı kaldı. Onu da 10 gün daha beklemek istiyorum. Kuvez olayını atlatırsak cok mutlu olucam her gecen güne sükrediyorum.

o sivi nsl tespit edildi cnm ? nsl temizlenecek ?

ben hazal'ı kurumuş yaprak ve dökülecek olarak okudum ondna vazgeçtim ama sonbahar olarka düşününce güzelmiş anlamı. Bana da tedbir amaçlı yapalım dedi tüp bebek doktorum. Diğer doktorum da gerek yok dedi. Arada kaldım yani

33+4 oldum. Hazırlıklar tamam sadece süsleme ve bebek şekeri kısmı kaldı. Onu da 10 gün daha beklemek istiyorum. Kuvez olayını atlatırsak cok mutlu olucam her gecen güne sükrediyorum.
bende 33+2 oldum insallah 37.haftada dogum yaparız erjen gelmez sıpalar benimde sadece süslemeler ikramĺıklar kaldı

kızlar doğumdan önce yani şimdiden süt yapıcı çaylardan içmek gerekiyor mu sizce ?

Ben lohusa zamanımda humana'nın çayını içiyordum faydasını gördüm kızımda pompa ile 15gün de geldi sütüm sonra 22ay emzirdim aklınızda bulunsun
humanayı duydum bende iyi diyorlar acaba diyorum şimdiden içsem mi ara ara 2 bebek olunca süt yetmez diye korkuyorum
maşallah çok iyi emzirebilmişsinn

bu arada uykuya düşkün olan ve aralıksız uyuyan myzt artık o devir kapandı kızlar
6 7 9 10 ve 11 de uyandım bugün oturur halde uyuyorum artık gece uyanıklar ve uyutmuyorlar beni

humanayı duydum bende iyi diyorlar acaba diyorum şimdiden içsem mi ara ara 2 bebek olunca süt yetmez diye korkuyorum
maşallah çok iyi emzirebilmişsinn
Önceden içenini duymadım canım ben.belki son haftana yakın olabilir ama şöyle bişey söyleyeyim belki göğüslerdeki hareketlenme rahimi doğuma hazırlar erken filan olur sen sor yine doktoruna.mesela göğüs ucu kremi önermiyorlar rahim kasılmalarını başlatır diye

tamam canım lohusalıkta kesin içicemde öncesini merak etmiştim ama dediğin mantıklı sorayım doktora öyle düşünmemiştim

canım masallah halletmişsin bende daha fazla ağırlaşmadan halledicem kıyafetlerini yıkadım ütüledim cantam hazırlanıcak bide biberonları falan kaynattın mı canım

canım masallah halletmişsin bende daha fazla ağırlaşmadan halledicem kıyafetlerini yıkadım ütüledim cantam hazırlanıcak bide biberonları falan kaynattın mı canım
Bende yikadim utuledim sadece cantaya koymak kaldi biberon emzik kullanmak istemiyorum gerek de kalmaz inşallah

Bende yikadim utuledim sadece cantaya koymak kaldi biberon emzik kullanmak istemiyorum gerek de kalmaz inşallah
emzik bizde kullanmıcaz almadık ama biberon şart olabilir canım belki hemen sütümüz gelmez mama takviyesi gerekibilir
emme refklekslerini tamamlamıs olarak gelirler inşallah biberon her halukarda lazım oluyor aslında

emzik bizde kullanmıcaz almadık ama biberon şart olabilir canım belki hemen sütümüz gelmez mama takviyesi gerekibilir
emme refklekslerini tamamlamıs olarak gelirler inşallah biberon her halukarda lazım oluyor aslında
Öyle mi dersin canım

Emzik kullanmayacak annelerimiz bebklerinizi nasıl susturmayı düünüyorsunuz? Hele de iki tane bebeği üstelik emme refleksi için emzik öneriyor doktorlar. 8 yaşında 31 haftalık bir prematüre annesi olarak nacizane önerim emzik bulundurun cantanızda.

Kızlar ben çantama biberonda emzikte koymayı düşünüyorum. Biberon mutlaka çantanızda olsun. Bazen hemşireler alışmasın vs diye verdirmiyorlar, kızımda bilmediğimizden kabul etmiştim ve aç kaldı bebeğim ve sarılık oldu. 3 ay devam etti sarılığı. Emzik bence kurtarıcı, kızımda kullandım ve istediğim zamanda da kestim. Şimdi ikizlerde kullanmayım desem ben kendi adıma söyleyim yetişemem. En azından emzik bir nebzede olsa susturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…