- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.061
Zeka testi derken canım 2'li 3'lü testten mi bahsediyorsun?Kızlar bende kontrolden geldim şimdi biri kesin kız oburıda kıza benziyor dedi,bide zeka testı istedi bende şartmı yaptırmam desem biz oneriyoruz dedi,eşim Allah vermiş zaten yaptırsan nolacakki yaptırmiyalım diyor bide sizin fikrinizi almak istiyorum sizler yaptırdınızmı
Canim şöyle diyim bebeği etkileyecek seker zaten 27 haftadan sonra etkili, ve zaten o seviyede değil sekerimiz, diyete gelirsek verilen diyet listesindeki yemekler benim normalde gediğinin iki kati tabi sidir seker karbonhidrat, diyete başladım dedin ya yüklemede normal cikarsada o diyetini bozmaman gerek ben o yüzden yükleme yapmadan diyet yapmadimki seker seviyemi goruyum. Peynir, yoğurt, 2 yumurta, et,badem ve çiğ sebze her gün tüketiliyor, diğer besinlerde size kalmis. İnşallah yolunda gider
Herhalde 3lu test çunku 2linın zamanı geçdı 12 haftada yapılıyor bu 3lu yada 4lu dedikleri galibaZeka testi derken canım 2'li 3'lü testten mi bahsediyorsun?
Bende seni tanıdığıma çok memnun oldum canım benim inşallah çıkarsınız bugün oğullarınla evde anneliğin keyfine varırsın anneciğinin de ellerinden öperim.darısı sağlıkla bizim başımıza bakalımIyiki geldin canım ayağına yüreğine sağlık çok mutlu ettin beni❤Rabbim en kolay şekilde yavrularina kavuşmayı nasip etsin
Canım sağlıkla büyüt bebişlerini, bende spinal oldum , seninle aynı fikirdeyim ,kızlar yazamadım kusura bakmayın. 35+0 da doğum yaptım. Gebelik kolestazı başlangıcı vardı doktor daha fazla beklemek istemedi. bebeklerin birini aldım eve getirdim ay yerim ben onu :)) taburcu olduk bugün diğeri küvezdeama sıkıntı yok onu birkaç gün daha bekletecekler. ayrıldılar diye çok üzüldüm ama. sütüm yeni yeni geliyor inşallah çoğalır ikisine de bol bol yeter. Sezeryan zor bir ameliyatmış. Spinal oldum doğum esnasını izlemek çok güzel ama doğum sonrası çok zorlandım çok ödemim var. benden şimdilik bu kadar. Zamanım oldukça geriye dönük okuyayacağım zaten. hepinize iyi, kolay doğumlar dilerim.
Ben 36+0 da Doğum yaptım, 1.74 boyum 62 ile başladım 85 ile Doğuma gittim, Doğumdan 7 gün sonra tartıldım 67 diydim, son hafta tam 5 kilo aldım meğerse hep ödemmişDoğum yapanlar ya da şu an 34-35-36. haftasında olan kızlar. Kaç kilo ile başladınız kaçla bitirdiniz ya da şu zamana kadar ne kadar kilo aldınız. Çatlak durumlarınız nedir? Ben 70 ile başladım (boyum 1.62 ) bugün 80'i gördüm ve karnım kocaman. Şimdi böyleyse son haftaları hayal edemiyorum
Gözün aydın senin de canım. Benim de boyum aynı seninle. Ben de bütün hamilelik kilomu verdim çok şükürBen 36+0 da Doğum yaptım, 1.74 boyum 62 ile başladım 85 ile Doğuma gittim, Doğumdan 7 gün sonra tartıldım 67 diydim, son hafta tam 5 kilo aldım meğerse hep ödemmiş
Bana 2'li yapıldı 3'lü 4'lü yapılmadı.Herhalde 3lu test çunku 2linın zamanı geçdı 12 haftada yapılıyor bu 3lu yada 4lu dedikleri galiba
Ben de 62 ile basladım boyum 1.70 su an 84 kiloyum okuyunca rahatladım.Ben 36+0 da Doğum yaptım, 1.74 boyum 62 ile başladım 85 ile Doğuma gittim, Doğumdan 7 gün sonra tartıldım 67 diydim, son hafta tam 5 kilo aldım meğerse hep ödemmiş
36. haftada doğum yapmak muhteşemBen 36+0 da Doğum yaptım, 1.74 boyum 62 ile başladım 85 ile Doğuma gittim, Doğumdan 7 gün sonra tartıldım 67 diydim, son hafta tam 5 kilo aldım meğerse hep ödemmiş
Kilo almaya kaçıncı haftalarda başladınız. Ben hala almadım hiç
Ben de 1.76 boyundayım. 63 kilo ile başladım, şimdi 77 yim. 80 kiloyu geçmeyim diyordum ama böyle giderse epey bi gececem. Çünkü artik daha sık acıkıyorum.Ben de 62 ile basladım boyum 1.70 su an 84 kiloyum okuyunca rahatladım.
Hiç bulantı yaşamadım o yüzden de 10. haftadan itibaren almaya başladımKilo almaya kaçıncı haftalarda başladınız. Ben hala almadım hiç
Şöyle diyim meyve var listede ama az ama muz yasak, ve tatil biseyin aldirdigi kilo sagliksizdir dedi diyetisyen ve asil saglikli kilo kemiğe gidendir buda et peynir ve yoğurtla, ben ikindi ara öğünde4 gibi bir kase ev yoğurdu 10 çiğ badem ve mesela 10 tane kiraz yahut 1 kivi yiyorum. Yasak meyveler, dut, kavun, incir, uzum, muz, yani şekeri yuksekler. Zaten su var bu günler sayili günler bebekleri düşünüp yemesek nolur ki. Şimdiye kadar 6 kilo aldim, 29 haftanin bitiminde bebiklerinbiri 1.495 biri 1.380 di. Doktor çok iyi dedi.Evet haklısın diyeti düşük de çıksa devam ettirmek gerek. Ben ara öğüneleri yakalayamiyordum birde meyve tüketimı ve dondurma tüketimim artmıştı son zamanlarda. Bunların eseri diye onlara dikkat etmeye çalışıyorum, meyvede çok şeker var ama onda sen nasıl ilerliyorsun mesela muz bebeklere çok kilo aldırıyor ama içindeki şeker oranı yüksek, diyetisyene de bunları soracağım bakalım ne diyecek..
Ben 20. Haftada basladim 6 kilo oldum su an 62 kiloyum.Kilo almaya kaçıncı haftalarda başladınız. Ben hala almadım hiç
Magnezyum hic vermedi canim benim doktor fazla ilac tercih etmio gerekli görürse veriyor bilmiyorum o yüzden haftaya verir miOlur canim olur alis agrilara magnezyum aliyorsundur zaten dimi
Oyyy geçmiş olsun canim yaa cok sevindim gözün aydin yaşları uzun olsun inşallah :)Evet cnm anneler günü suprizi yaptı benim afacanlar doğum yapali 11 gün oldu sadece aralarda 3 gece evimde kalabildim ben iyiyim şükür ama oğullarından birinde inatçı sarılık çıktı taburcu olduk ertesi gün kontrolde yine yattık taburcu olup yine yattık şimdi biraz daha iyi inşaallah bu kez son taburculugimuz olur eğer olabilirsek :$
Evet cnm sezeryanla aldı nöbetçi dr.çok şükür darısı sizlerin başına
Doğumdan sonra gidecek hepsi ama insana ağırlık oluyor fazla kilo. Son haftalarda çok almazsanız şu an normal aslında aldığınız kilo.Ben de 1.76 boyundayım. 63 kilo ile başladım, şimdi 77 yim. 80 kiloyu geçmeyim diyordum ama böyle giderse epey bi gececem. Çünkü artik daha sık acıkıyorum.
Benim de bulantılarım hala bitmediHiç bulantı yaşamadım o yüzden de 10. haftadan itibaren almaya başladım
6 kilo çok çok iyi. Maşallah bebekler de güzel beslenmiş. Şeker probleminden dolayı sanırım diyetle 6 kilo aldınız. Kaçıncı haftada bakılıyor şekere. Ailede olduğu için benim de korkum var şeker konusunda.Ben 20. Haftada basladim 6 kilo oldum su an 62 kiloyum.
Benim de 4.ayda basladi cok siddetliydi ona rağmen vermedi hafiflemisti hatta gecti diodum ama sag bacagim iki gündür pert özellikle uyku esnasındaCanım C Cemrem9 da söylemiş magnezyum harika gercekten. bende de vardı o kramplar bacağımı bile kaldiramiyordum bazen şimdi günde bir magnezyum içiyorum ve çok iyi geldi. 15. Haftalarda başlamıştı ama sık değildi doktor kramp oldukça içersin demişti o zamanlar öyle yaptım. Son kontrolde ara ara içiyorum diyince şimdi her gün içsen daha iyi kasilmaları da önler dedi bilgin olsun. Bazı arkadaşlarım günde iki tane bile içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?