2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Zeka testi derken canım 2'li 3'lü testten mi bahsediyorsun?

Evet haklısın diyeti düşük de çıksa devam ettirmek gerek. Ben ara öğüneleri yakalayamiyordum birde meyve tüketimı ve dondurma tüketimim artmıştı son zamanlarda. Bunların eseri diye onlara dikkat etmeye çalışıyorum, meyvede çok şeker var ama onda sen nasıl ilerliyorsun mesela muz bebeklere çok kilo aldırıyor ama içindeki şeker oranı yüksek, diyetisyene de bunları soracağım bakalım ne diyecek..

Iyiki geldin canım ayağına yüreğine sağlık çok mutlu ettin beni❤Rabbim en kolay şekilde yavrularina kavuşmayı nasip etsin
Bende seni tanıdığıma çok memnun oldum canım benim inşallah çıkarsınız bugün oğullarınla evde anneliğin keyfine varırsın anneciğinin de ellerinden öperim.darısı sağlıkla bizim başımıza bakalım

Canım sağlıkla büyüt bebişlerini, bende spinal oldum , seninle aynı fikirdeyim ,

Ben 36+0 da Doğum yaptım, 1.74 boyum 62 ile başladım 85 ile Doğuma gittim, Doğumdan 7 gün sonra tartıldım 67 diydim, son hafta tam 5 kilo aldım meğerse hep ödemmiş

Ben genel istedim.yarın testler ekg gilan sonrası kesinleşir anestezi uzmanı spinal dedi ama ben mental olarak kaldırmam diye düşünüyorum zaten heyecanlı bi tipim tansiyon filan tavan yapar ama gerek görürse allah yardımcım olsun gerçekten.birde aventin pompasını aldım kullanan memnun kalan var mı canlar?

Ben 36+0 da Doğum yaptım, 1.74 boyum 62 ile başladım 85 ile Doğuma gittim, Doğumdan 7 gün sonra tartıldım 67 diydim, son hafta tam 5 kilo aldım meğerse hep ödemmiş
Ben de 62 ile basladım boyum 1.70 su an 84 kiloyum okuyunca rahatladım.

36. haftada doğum yapmak muhteşem gözünüz aydın. Darısı başımıza
doğumdan sadece 1hafta sonra geriye sadece 5 kilo kalması da öyle.

Kilo almaya kaçıncı haftalarda başladınız. Ben hala almadım hiç
Ben de 62 ile basladım boyum 1.70 su an 84 kiloyum okuyunca rahatladım.
Ben de 1.76 boyundayım. 63 kilo ile başladım, şimdi 77 yim. 80 kiloyu geçmeyim diyordum ama böyle giderse epey bi gececem. Çünkü artik daha sık acıkıyorum.

Şöyle diyim meyve var listede ama az ama muz yasak, ve tatil biseyin aldirdigi kilo sagliksizdir dedi diyetisyen ve asil saglikli kilo kemiğe gidendir buda et peynir ve yoğurtla, ben ikindi ara öğünde4 gibi bir kase ev yoğurdu 10 çiğ badem ve mesela 10 tane kiraz yahut 1 kivi yiyorum. Yasak meyveler, dut, kavun, incir, uzum, muz, yani şekeri yuksekler. Zaten su var bu günler sayili günler bebekleri düşünüp yemesek nolur ki. Şimdiye kadar 6 kilo aldim, 29 haftanin bitiminde bebiklerinbiri 1.495 biri 1.380 di. Doktor çok iyi dedi.

Oyyy geçmiş olsun canim yaa cok sevindim gözün aydin yaşları uzun olsun inşallah :)

Ben de 1.76 boyundayım. 63 kilo ile başladım, şimdi 77 yim. 80 kiloyu geçmeyim diyordum ama böyle giderse epey bi gececem. Çünkü artik daha sık acıkıyorum.
Doğumdan sonra gidecek hepsi ama insana ağırlık oluyor fazla kilo. Son haftalarda çok almazsanız şu an normal aslında aldığınız kilo.
Hiç bulantı yaşamadım o yüzden de 10. haftadan itibaren almaya başladım
Benim de bulantılarım hala bitmedi ilk zamanlar peynir ekmek yiyordum sadece. Şimdi daha iyi normal yemek yiyebiliyorum ama hala bitmedi bulantı. Bir de tatlı ile hiç aram yok. O yüzden almadım galiba.

Ben 20. Haftada basladim 6 kilo oldum su an 62 kiloyum.
6 kilo çok çok iyi. Maşallah bebekler de güzel beslenmiş. Şeker probleminden dolayı sanırım diyetle 6 kilo aldınız. Kaçıncı haftada bakılıyor şekere. Ailede olduğu için benim de korkum var şeker konusunda.

Benim de 4.ayda basladi cok siddetliydi ona rağmen vermedi hafiflemisti hatta gecti diodum ama sag bacagim iki gündür pert özellikle uyku esnasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…