2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben yaptirmadim canim zaten doktorum da ikiz gebelikte dogru sonuc asla vermez bence gerek yok dedi ense kalinligini düzenli olcuyo her gittigimde

6 kilo çok çok iyi. Maşallah bebekler de güzel beslenmiş. Şeker probleminden dolayı sanırım diyetle 6 kilo aldınız. Kaçıncı haftada bakılıyor şekere. Ailede olduğu için benim de korkum var şeker konusunda.[/QUOTE]
Zaten zayif tim canim ama diyetin çok etkisi oldu bebikler için, 26-27 de bakılıyor, bizde şeker yoktu ama ışte gebelik şekeri biraz farklı. Kesinlikle öneririm şeker e baktirin

Maşallah süper gerçekten bebeklerin durumu da çok iyi nazar değmesin canım. Diyet gerçekten süper etki yapmış benim de ikinci yüklemede normal bile çıksa diyete devam edeceğim gene de..

Bende 17 haftada 4 kilo almişim çok aldım heralda 13 haftadan sonra iştah bir açildi doymak bilmiyorum

Slm kizlarr herkesin kendisi bebisleri iyidir umarim.bikac sotum olacak bnm ikizler tek yumurta ikizleri ve arada hic zar falan yok birbrlerine cok yakin duruyolar surekli oleler.10 haftaya grmek uzereyim.doktr yapisik olablrler mi acaba dedi birz aklim karsti bikac doktra gttik ama bole bisi yok ust uste duruyolar dediler.nette baktigmfa tek kesede ve hic bi sekilde ayrilmayan gebelikler birz zorve skntiliymis sanirim erken dgma olasiliklarida mi var acaba bilgisi olan beni aydinlatablr mi rica etsem smdiden tesekurler

Hayırl

Hayırlı doğumlar. Ben de lansinoh ikili aldım. Ciğer geliştirici iğne yaptırdın mı? Kaçıncı haftanda yaptırdın.
Ya benim dr 27.haftada 32.haftada ve 36.haftada yaptı sanırım en fazla celestonu ben oldum proulotonda oldum ama sonuncuda değil.bakalım avent tekli aldım ama iki göğsü 15dk boşaltıyormuş bakalım

Selam canım. Benim de tek yumurta. Aralarında zar var. Tek yumurta olması biraz daha riskli oluyor. Erken doğma da dahil birçok risk var. Ama bu illa olacağı anlamına gelmiyor tabi. Kontrolleri aksatmamak lazım.

Güzel haberini bekliyoruz hemen yaz tamam mı Can'ım aklımızda kalmasın hadi Can'ım dualarımı seninle ve bebeklerinle... Az kaldı nefeslerini hissetmene...

Canım inşallah saglıkla almışsındır yavrularını kucagına güzel haberlerini bekliyoruz.

Amin inşallah
Allahım kolaylik versin inşallah sağ sağlim yavrularını al kucağına bizi habersiz barakma canım

İnşallah yavrularını sağlıkla kucağına alırsın canım. ..Çıkınca yaz bizlere aklımız sende Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun sağlıkla bebeklerine kızına kavuş inşallah.

benimde arada zar yok. Tek yumurta ikizlerinde anamoli riski daha fazla ve kordon dolanma riski. Rabbime emanetler. Ben bunları düşünmemeye çalışıyorum. Sık kontrollerimiz var ve bol bol duamız :)

Selametle gir cik inşallah yavrularına saglikla kavuş canim Rabbim yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…