- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.081
Ben yaptirmadim canim zaten doktorum da ikiz gebelikte dogru sonuc asla vermez bence gerek yok dedi ense kalinligini düzenli olcuyo her gittigimdeKızlar bende kontrolden geldim şimdi biri kesin kız oburıda kıza benziyor dedi,bide zeka testı istedi bende şartmı yaptırmam desem biz oneriyoruz dedi,eşim Allah vermiş zaten yaptırsan nolacakki yaptırmiyalım diyor bide sizin fikrinizi almak istiyorum sizler yaptırdınızmı
Şöyle diyim meyve var listede ama az ama muz yasak, ve tatil biseyin aldirdigi kilo sagliksizdir dedi diyetisyen ve asil saglikli kilo kemiğe gidendir buda et peynir ve yoğurtla, ben ikindi ara öğünde4 gibi bir kase ev yoğurdu 10 çiğ badem ve mesela 10 tane kiraz yahut 1 kivi yiyorum. Yasak meyveler, dut, kavun, incir, uzum, muz, yani şekeri yuksekler. Zaten su var bu günler sayili günler bebekleri düşünüp yemesek nolur ki. Şimdiye kadar 6 kilo aldim, 29 haftanin bitiminde bebiklerinbiri 1.495 biri 1.380 di. Doktor çok iyi dedi.
Hayırlı doğumlar. Ben de lansinoh ikili aldım. Ciğer geliştirici iğne yaptırdın mı? Kaçıncı haftanda yaptırdın.Avent pompa kullanan arkadaşlarım bi dönüş reca edeyim
Ya benim dr 27.haftada 32.haftada ve 36.haftada yaptı sanırım en fazla celestonu ben oldum proulotonda oldum ama sonuncuda değil.bakalım avent tekli aldım ama iki göğsü 15dk boşaltıyormuş bakalımHayırl
Hayırlı doğumlar. Ben de lansinoh ikili aldım. Ciğer geliştirici iğne yaptırdın mı? Kaçıncı haftanda yaptırdın.
Selam canım. Benim de tek yumurta. Aralarında zar var. Tek yumurta olması biraz daha riskli oluyor. Erken doğma da dahil birçok risk var. Ama bu illa olacağı anlamına gelmiyor tabi. Kontrolleri aksatmamak lazım.Slm kizlarr herkesin kendisi bebisleri iyidir umarim.bikac sotum olacak bnm ikizler tek yumurta ikizleri ve arada hic zar falan yok birbrlerine cok yakin duruyolar surekli oleler.10 haftaya grmek uzereyim.doktr yapisik olablrler mi acaba dedi birz aklim karsti bikac doktra gttik ama bole bisi yok ust uste duruyolar dediler.nette baktigmfa tek kesede ve hic bi sekilde ayrilmayan gebelikler birz zorve skntiliymis sanirim erken dgma olasiliklarida mi var acaba bilgisi olan beni aydinlatablr mi rica etsem smdiden tesekurler
Güzel haberini bekliyoruz hemen yaz tamam mı Can'ım aklımızda kalmasın hadi Can'ım dualarımı seninle ve bebeklerinle... Az kaldı nefeslerini hissetmene...Kızlar ben kaçar.dualarınızı eksik etmeyin yavruma ve minik yavrularıma sağlıkla kavuşayım.sizlerle uzun bir serüven yaşadık allahım bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmadı dilerim beni de bırakmaz.allaha emanet olun
Canım inşallah saglıkla almışsındır yavrularını kucagına güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar ben kaçar.dualarınızı eksik etmeyin yavruma ve minik yavrularıma sağlıkla kavuşayım.sizlerle uzun bir serüven yaşadık allahım bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmadı dilerim beni de bırakmaz.allaha emanet olun
Amin inşallahKızlar ben kaçar.dualarınızı eksik etmeyin yavruma ve minik yavrularıma sağlıkla kavuşayım.sizlerle uzun bir serüven yaşadık allahım bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmadı dilerim beni de bırakmaz.allaha emanet olun
Allahım kolaylik versin inşallah sağ sağlim yavrularını al kucağına bizi habersiz barakma canımKızlar ben kaçar.dualarınızı eksik etmeyin yavruma ve minik yavrularıma sağlıkla kavuşayım.sizlerle uzun bir serüven yaşadık allahım bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmadı dilerim beni de bırakmaz.allaha emanet olun
İnşallah yavrularını sağlıkla kucağına alırsın canım. ..Çıkınca yaz bizlere aklımız sende Allah yardımcın olsunKızlar ben kaçar.dualarınızı eksik etmeyin yavruma ve minik yavrularıma sağlıkla kavuşayım.sizlerle uzun bir serüven yaşadık allahım bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmadı dilerim beni de bırakmaz.allaha emanet olun
Allah yardımcın olsun sağlıkla bebeklerine kızına kavuş inşallah.Kızlar ben kaçar.dualarınızı eksik etmeyin yavruma ve minik yavrularıma sağlıkla kavuşayım.sizlerle uzun bir serüven yaşadık allahım bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmadı dilerim beni de bırakmaz.allaha emanet olun
benimde arada zar yok. Tek yumurta ikizlerinde anamoli riski daha fazla ve kordon dolanma riski. Rabbime emanetler. Ben bunları düşünmemeye çalışıyorum. Sık kontrollerimiz var ve bol bol duamız :)Slm kizlarr herkesin kendisi bebisleri iyidir umarim.bikac sotum olacak bnm ikizler tek yumurta ikizleri ve arada hic zar falan yok birbrlerine cok yakin duruyolar surekli oleler.10 haftaya grmek uzereyim.doktr yapisik olablrler mi acaba dedi birz aklim karsti bikac doktra gttik ama bole bisi yok ust uste duruyolar dediler.nette baktigmfa tek kesede ve hic bi sekilde ayrilmayan gebelikler birz zorve skntiliymis sanirim erken dgma olasiliklarida mi var acaba bilgisi olan beni aydinlatablr mi rica etsem smdiden tesekurler
Selametle gir cik inşallah yavrularına saglikla kavuş canim Rabbim yardimcin olsun.Kızlar ben kaçar.dualarınızı eksik etmeyin yavruma ve minik yavrularıma sağlıkla kavuşayım.sizlerle uzun bir serüven yaşadık allahım bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmadı dilerim beni de bırakmaz.allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?