2017 de İkiz Annesi Olucaklar

C Cemrem9
Gozun aydın diyim artık çoktan yavrularını kuçagına almışsındır işallah,Allah analı babalı buyutsun

Selam kızlar bugun nasılsınız,hepimiz heyecanla Cemrem9den gelecek güzel haberi bekliyoruz degilmi.benimde sol kasıgımda dunden buyana arada bi titreşim oluyo acaba benim bebişlerin sinyalimi yoksa diyorum

Selam kızlar bugun nasılsınız,hepimiz heyecanla Cemrem9den gelecek güzel haberi bekliyoruz degilmi.benimde sol kasıgımda dunden buyana arada bi titreşim oluyo acaba benim bebişlerin sinyalimi yoksa diyorum
Evet bebişlerden ben de titreşiyorum her gün aynı şekilde hissediyorum. Bebeklerden olmasa düzenli olmazdı :) ben bir de arada hafif dokunmalar da hissediyorum gibi. O da her gün gibi oluyor. Ama anlayamıyorum tam gaz da olabilir

canım merhaba bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktorumla bu ani doğum olayını konuştum ne olur ozaman dedim. korkma bişey olmaz bu iğne bazı ameliyatlarda bile kullanılıyor kanatmayız dedi. o öyle diyince benim de içim rahatladı.

İkimizin haftaları aynıydi degilmi sizinle

17+1 olduk çok şukur
Haftalarımız aynı benimde 17+2 bende titreme hissetmedim ama 2-3 haftadır bariz oynamalarını hissediyorum. Bazen bir tarafımda toplanıyorlar karnım yamuk yumuk bir şekil alıyor. Hayırlısı bu arada benim biri kız diğeri pek bir utangaç göstermedi kendini ense kalınlığına baktığı hafta ben 3 nokta görmüştüm ama belkide başka bir şeydi erkek diye ümit etsem de Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin diyorum. Seni cinsiyetler ne ?

hadi inşallah ya birşey olmasında

Kızlar bizde kontrolden geldik hersey yolunda çok şükür bebeklerden biri 2130 biri 2200 olmuşlar benim doktorunda aksi gibi tayini çıkmıs çarşamba gidiyormuş nasıl morelim bozuldu ya şimdi başka dr arayışlarına gircem

Benimde biri kesin kız dedi ,biride kiza benziyor dedi sağlıklı olsunlarda çok aradik zoor bulduk kızda,oğlanda evlatdır eşim bir kız bir oğlan diye tahmin ediyordu şimdi iki pransesimiz olacak diyorumda daha dur beli degil diyor Bende hayirli evlatlar olsunlarda bunlarıda bulamiyorduk diyorum

Maşallah kuzulara :) şaka gibi yaaa benim de randevuyu iptal etmisler doktor izinli diye nasıl sinir oldum anlatamam

hazellesare senin yavruların nasıl, sen nasılsın.
Can'ım ben iyiyim kızım kuvözden çıktı ama hala kontrol altında vermediler ama oğlum biraz saha kuvözde kalacakmış ciğerlerinde bıraz sus varmış ama onu da yavaş yavaş atacakmış solunumu bıraz hızlı az önce gördüm Can'ım cok şükür bilemiyorum tatlım

Maşallah canım buyumuşler. Doktor işi kötü olmuş sona gelmişken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…