- 12 Aralık 2016
- 33
- 34
- 8
- 40
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.101
Gozun aydın diyim artık çoktan yavrularını kuçagına almışsındır işallah,Allah analı babalı buyutsunKızlar ben kaçar.dualarınızı eksik etmeyin yavruma ve minik yavrularıma sağlıkla kavuşayım.sizlerle uzun bir serüven yaşadık allahım bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmadı dilerim beni de bırakmaz.allaha emanet olun
Kaç haftalikdinizSelam kızlar bugun nasılsınız,hepimiz heyecanla Cemrem9den gelecek güzel haberi bekliyoruz degilmi.benimde sol kasıgımda dunden buyana arada bi titreşim oluyo acaba benim bebişlerin sinyalimi yoksa diyorum
Evet bebişlerdenSelam kızlar bugun nasılsınız,hepimiz heyecanla Cemrem9den gelecek güzel haberi bekliyoruz degilmi.benimde sol kasıgımda dunden buyana arada bi titreşim oluyo acaba benim bebişlerin sinyalimi yoksa diyorum
canım merhaba bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktorumla bu ani doğum olayını konuştum ne olur ozaman dedim. korkma bişey olmaz bu iğne bazı ameliyatlarda bile kullanılıyor kanatmayız dedi. o öyle diyince benim de içim rahatladı.rahat ol canım insallah birsey olmaz dr da bana 24 saat öncesi bırakcsn dedi bende az bir kan pıhtılasması var nasip artık peki ani bir dogum olursa nasıl olcak ya dr o gün kullanmıcaksın dedi de ya kullandıktan sonra ani birsey olursa ya
17+1 olduk çok şukurKaç haftalikdiniz
İkimizin haftaları aynıydi degilmi sizinleEvet bebişlerdenben de titreşiyorum her gün aynı şekilde hissediyorum. Bebeklerden olmasa düzenli olmazdı :) ben bir de arada hafif dokunmalar da hissediyorum gibi. O da her gün gibi oluyor. Ama anlayamıyorum tam gaz da olabilir
Haftalarımız aynı benimde 17+2 bende titreme hissetmedim ama 2-3 haftadır bariz oynamalarını hissediyorum. Bazen bir tarafımda toplanıyorlar karnım yamuk yumuk bir şekil alıyor. Hayırlısı bu arada benim biri kız diğeri pek bir utangaç göstermedi kendini ense kalınlığına baktığı hafta ben 3 nokta görmüştüm ama belkide başka bir şeydi erkek diye ümit etsem de Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin diyorum. Seni cinsiyetler ne ?17+1 olduk çok şukur
Yarın 17+0 olucaz inşallah. Birkaç gün var aramızdaİkimizin haftaları aynıydi degilmi sizinle
Genel anaztesi olduysa ayilmasi odaya cikmasi uzun surerHaber yokmu cemremden
hadi inşallah ya birşey olmasındacanım merhaba bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktorumla bu ani doğum olayını konuştum ne olur ozaman dedim. korkma bişey olmaz bu iğne bazı ameliyatlarda bile kullanılıyor kanatmayız dedi. o öyle diyince benim de içim rahatladı.
Benimde biri kesin kız dedi ,biride kiza benziyor dedi sağlıklı olsunlarda çok aradik zoor bulduk kızda,oğlanda evlatdır eşim bir kız bir oğlan diye tahmin ediyordu şimdi iki pransesimiz olacak diyorumda daha dur beli degil diyorHaftalarımız aynı benimde 17+2 bende titreme hissetmedim ama 2-3 haftadır bariz oynamalarını hissediyorum. Bazen bir tarafımda toplanıyorlar karnım yamuk yumuk bir şekil alıyor. Hayırlısı bu arada benim biri kız diğeri pek bir utangaç göstermedi kendini ense kalınlığına baktığı hafta ben 3 nokta görmüştüm ama belkide başka bir şeydi erkek diye ümit etsem de Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin diyorum. Seni cinsiyetler ne ?
Maşallah kuzulara :) şaka gibi yaaa benim de randevuyu iptal etmisler doktor izinli diye nasıl sinir oldum anlatamamKızlar bizde kontrolden geldik hersey yolunda çok şükür bebeklerden biri 2130 biri 2200 olmuşlar benim doktorunda aksi gibi tayini çıkmıs çarşamba gidiyormuş nasıl morelim bozuldu ya şimdi başka dr arayışlarına gircem
Can'ım ben iyiyim kızım kuvözden çıktı ama hala kontrol altında vermediler ama oğlum biraz saha kuvözde kalacakmış ciğerlerinde bıraz sus varmış ama onu da yavaş yavaş atacakmış solunumu bıraz hızlı az önce gördüm Can'ım cok şükür bilemiyorum tatlımhazellesare senin yavruların nasıl, sen nasılsın.
Maşallah canım buyumuşler. Doktor işi kötü olmuş sona gelmişken.Kızlar bizde kontrolden geldik hersey yolunda çok şükür bebeklerden biri 2130 biri 2200 olmuşlar benim doktorunda aksi gibi tayini çıkmıs çarşamba gidiyormuş nasıl morelim bozuldu ya şimdi başka dr arayışlarına gircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?