2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar çok şükür aldım bebeklerimi kucağıma oğlum 1880gr kızım 2080gr doğdu kızım yanımda ama oğlan şeker düşük olunca damardan beslemek için küvöze aldılar.bende iyiyim allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.fırsat buldukça yazarım

Gözün aydın canım sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah, bundan sonra başlasın uykusuz geceler.

Canım maşallah Allah analı babalı büyütsün son ölçümleri neydi ultrasonda. Biliyosun durumumuz aynı o yüzden merak ediyorum. Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin.

Hadi gözün aydın canim ikisi de saglikla yanina gelsin inşallah, darisî basimiza insallah

Canım maşallah Allah analı babalı büyütsün son ölçümleri neydi ultrasonda. Biliyosun durumumuz aynı o yüzden merak ediyorum. Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin.
Valla bizde şaştı bayaa ultrason kızım için 2800 oğlum 2500 dediler sonucu yazdım.sağlıklı olsunlar bana yeter kilo alırlar

Valla bizde şaştı bayaa ultrason kızım için 2800 oğlum 2500 dediler sonucu yazdım.sağlıklı olsunlar bana yeter kilo alırlar
Oyyyyy maşallah Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah canım benim...Sana da geçmiş olsun genel anestezi oldu galiba cok gec geldin oglusun da cok ac kalmis demek seker düşmüş :)

Öyle canım önemli olan saglıklı olmaları dediğim gibi durumumuz aynı ya beni neler bekliyor o yüzden sordum. İsimler belli mi?

Maşallah kuzulara :) şaka gibi yaaa benim de randevuyu iptal etmisler doktor izinli diye nasıl sinir oldum anlatamam
sinir ediyorlar insanı yine sana haber vermisler birkere benimde basıma gelmisti gittim dr yok neymiş izindeymiş o kadar yolu boşa gittim
Maşallah canım buyumuşler. Doktor işi kötü olmuş sona gelmişken.
sorma canım ya sinir oluyorum

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım hayırlı olsun

Ayyyyy işte bukadar gözün aydın Güle güle büyüt inşallah

Gözünüz aydın :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Maşallah kuzulara. Gözün aydin canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darisi bekleyen bütün hamiş lere inşallah

Benim kız erkek canım.şuanda malesef korku içinde serviks uzulüm 2cm e dustu doktor evde yatış verdi yarın kontrol var bakalım ne diyecek.sen nasilsin

geçmiş olsun canım bende iyiyim Allaha şükür agırlastım annem ve kvalide yanımdalar rahat yürüyemiyorum artık inşallah iyi olur canım zamanında dogar meleklerimiz Allah şifa versin canım

benimde arada zar yok. Tek yumurta ikizlerinde anamoli riski daha fazla ve kordon dolanma riski. Rabbime emanetler. Ben bunları düşünmemeye çalışıyorum. Sık kontrollerimiz var ve bol bol duamız :)
Massllh yolun yarisi bitmis bile sizin ins hayrli dgmlar nasip eder rabbim.risk her dgmda var elbette ama iste korkutmalar da ayri bisi ins sorunsuz saglikla kucagimza aliriz.peki bisey sorucam kesenn icinde ikiside yan yana mi seninkilerin bnmkiler hep yan yana duruyo.birde genelde kacinci haftada oluyo acaba tek yumurtalarda dgm dktrnunuzun size onerdigi bisiler var mi bnmle paylasr misiniz

Masallah allah analı babalı buyutsun

geçmiş olsun canım bende iyiyim Allaha şükür agırlastım annem ve kvalide yanımdalar rahat yürüyemiyorum artık inşallah iyi olur canım zamanında dogar meleklerimiz Allah şifa versin canım
Benim de kv geldi yattığım için ama öyle agirlasmadim hatta karnımı görmesem hamileyim demem çok şükür kontrol sonrası biraz daha rahatladim biraz uzamış uzunluk kaç kilo aldın hamiliginden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…