2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kac aylik oldunuz canım siz masallah baya buyudünuz sagol canım bana gerrk olnaz ozaman tek bakacagim icin
Uzun zmaan oldu canim inşallah tek başina bakabilirsinde gerek olmaz benim oglum cok sakin kizim kolik bi bebel 4 ay olucaz hala huysuz ve mizmiz aglak 4 aydir ömrümü yedi eger oda oglum gibi sakin olsaydi tek bakilabilirdi ama malesef bakilmiyor

maşallah nasıl büyümüşsünüz allah yardımcın olsun canım aglayan bebek zor oluyordur ama onların bir gülüşleri yeter

Aminn canım hayırlı ramazanlar

Amin inşallah hayırlı ramazanlar

Hayırlı ramazanlar.Amin insallah Allah hepimizin yavrularını korusun dualarımızi kabul etsin

Aminnn hayırlı ramazanlar

Kızlar benımkıler daha çıkmadılar ama durumları iyi şükür Allah'a sağıyorum suanda bir kaç gün böyle gidecek ama şuan iyiyiz elhamdulillah...

Kızlar benımkıler daha çıkmadılar ama durumları iyi şükür Allah'a sağıyorum suanda bir kaç gün böyle gidecek ama şuan iyiyiz elhamdulillah...
Durumları iyi olsunda çıkarlar annesi sen nasıl oldun agrın var mı sütün ne zaman geldi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…