- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.141
Uzun zmaan oldu canim inşallah tek başina bakabilirsinde gerek olmaz benim oglum cok sakin kizim kolik bi bebel 4 ay olucaz hala huysuz ve mizmiz aglak 4 aydir ömrümü yedi eger oda oglum gibi sakin olsaydi tek bakilabilirdi ama malesef bakilmiyorKac aylik oldunuz canım siz masallah baya buyudünuz sagol canım bana gerrk olnaz ozaman tek bakacagim icin
Allah yardımcınız olsun.Uzun zmaan oldu canim inşallah tek başina bakabilirsinde gerek olmaz benim oglum cok sakin kizim kolik bi bebel 4 ay olucaz hala huysuz ve mizmiz aglak 4 aydir ömrümü yedi eger oda oglum gibi sakin olsaydi tek bakilabilirdi ama malesef bakilmiyor
maşallah nasıl büyümüşsünüz allah yardımcın olsun canım aglayan bebek zor oluyordur ama onların bir gülüşleri yeterUzun zmaan oldu canim inşallah tek başina bakabilirsinde gerek olmaz benim oglum cok sakin kizim kolik bi bebel 4 ay olucaz hala huysuz ve mizmiz aglak 4 aydir ömrümü yedi eger oda oglum gibi sakin olsaydi tek bakilabilirdi ama malesef bakilmiyor
Aminn canım hayırlı ramazanlarHerkese hayirli Ramazanlar olsun, Rabbim dualarimizi kabul etsin güzel kapilar acsin, bebeklerini bekleyenler vakitlice saglikla kucagina alsin, doğum yapanlara rabbim kolaylik versin bebeklerini saglikla buyutsun, hepimizin bebekleri hayirli saglikli evlatlar olsun inşallah.
Amin inşallah hayırlı ramazanlarHerkese hayirli Ramazanlar olsun, Rabbim dualarimizi kabul etsin güzel kapilar acsin, bebeklerini bekleyenler vakitlice saglikla kucagina alsin, doğum yapanlara rabbim kolaylik versin bebeklerini saglikla buyutsun, hepimizin bebekleri hayirli saglikli evlatlar olsun inşallah.
Hayırlı ramazanlar.Amin insallah Allah hepimizin yavrularını korusun dualarımızi kabul etsinHerkese hayirli Ramazanlar olsun, Rabbim dualarimizi kabul etsin güzel kapilar acsin, bebeklerini bekleyenler vakitlice saglikla kucagina alsin, doğum yapanlara rabbim kolaylik versin bebeklerini saglikla buyutsun, hepimizin bebekleri hayirli saglikli evlatlar olsun inşallah.
Aminnn hayırlı ramazanlarHerkese hayirli Ramazanlar olsun, Rabbim dualarimizi kabul etsin güzel kapilar acsin, bebeklerini bekleyenler vakitlice saglikla kucagina alsin, doğum yapanlara rabbim kolaylik versin bebeklerini saglikla buyutsun, hepimizin bebekleri hayirli saglikli evlatlar olsun inşallah.
Bende çok korkuyorum kuvezden aşırı sitrestir kesinKızlar benımkıler daha çıkmadılar ama durumları iyi şükür Allah'a sağıyorum suanda bir kaç gün böyle gidecek ama şuan iyiyiz elhamdulillah...
Durumları iyi olsunda çıkarlar annesi sen nasıl oldun agrın var mı sütün ne zaman geldi canımKızlar benımkıler daha çıkmadılar ama durumları iyi şükür Allah'a sağıyorum suanda bir kaç gün böyle gidecek ama şuan iyiyiz elhamdulillah...
Hayırlı sabahlar canım kimsecikler yok bugün evdeyiz sen nasılsın bakimHayırlı sabahlar kizlarrr bugun kimsecikler yazmamis napiyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?