- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 54
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.161
Evet yok esimi gondercem birazdan eve sonra yat dur iste farkli bisi yok :)Hayırlı sabahlar canım kimsecikler yok bugün evdeyiz sen nasılsın bakim
Maşallah ağrım sizim yok bugun sen napiosunSelamlar cümleten hepiniz iyisinizdir insalllllahhh
Belim kopuyor bol bol internetten doğum videoları izliyorum kolay gibi görünuyorMaşallah ağrım sizim yok bugun sen napiosun
İyi cesaret valla izlemek ben dogum yapmış olmama rağmen hiç izlemedim. Hele de şimdi düşünmedim bile izlemeyiBelim kopuyor bol bol internetten doğum videoları izliyorum kolay gibi görünuyor
ben hic bakmaya cesaret edemiyorum valla korkunctur dıyeBelim kopuyor bol bol internetten doğum videoları izliyorum kolay gibi görünuyor
Iyi cesaretlisin canım bende hiç izlemedim eşim izlemis sakın izleme sen diyordu bana yazık çok etkilenmisBelim kopuyor bol bol internetten doğum videoları izliyorum kolay gibi görünuyor
cok yorulup da uzanınca bende de oluyo canım yada cok oturuncaMerhaba kızlar benim kasılmalarım oluyor karnımın bitarafı top gibi geriliyor ve deşik bi gerginlik rahatsız edici bşy oluyor tam anlatamıyorum agrı deil ama rahatsızlık veriyor
Bugünlerde sık olmaya başladı normalmisizdede oluyormu
Ozaman normal Demicok yorulup da uzanınca bende de oluyo canım yada cok oturunca
Canım senin haftalarında oluyormuydu hatırlamıyorum da magnezyum ic kasılmaları önlüyormuşMerhaba kızlar benim kasılmalarım oluyor karnımın bitarafı top gibi geriliyor ve deşik bi gerginlik rahatsız edici bşy oluyor tam anlatamıyorum agrı deil ama rahatsızlık veriyor
ben ilk oldugunda doktoruma demiştim yalancı kasılmalar demişti magnezyum da vermedi ama senin varsa magnezyum kasılma da sıksa içOzaman normal Demierken dogurcam korkusu hep var bende nedense
canım prospektüsünde kullanılabilir diyo doktor tavsıyesıyle... sadece son aylarda ve sancı varken kullanılmazmışHerkese hayırlı Ramazanlar. Kızlar bende yine idrar enfeksiyonu cıktı ve dr piyeloseptyl 50 mg verdi sabah akşam. Ben bu ilacı hamile değilken de kullanmıştım idrar yolu için. Şimdi hamileyken kullanmaya korkuyor insan. Kullanan var mı?
Haftadan emin değilim ama benim de oluyordu. Bol su iç ve magnezyum iç sıklıgını kontrol et. Ben günlük en az 3 lt du içiyorum. Soluna yat ve dinlen.Merhaba kızlar benim kasılmalarım oluyor karnımın bitarafı top gibi geriliyor ve deşik bi gerginlik rahatsız edici bşy oluyor tam anlatamıyorum agrı deil ama rahatsızlık veriyor
Ben de son ayimda sayılırım 32+2 oldum amacanım prospektüsünde kullanılabilir diyo doktor tavsıyesıyle... sadece son aylarda ve sancı varken kullanılmazmış
Kullanmadım ama enfeksiyon nedeniyle kızımı 31 haftalık dogurmuştum. Doktorlar kar zarar ilişkisi kurarak veriyor ilacı iç mutlaka ve bol su.Herkese hayırlı Ramazanlar. Kızlar bende yine idrar enfeksiyonu cıktı ve dr piyeloseptyl 50 mg verdi sabah akşam. Ben bu ilacı hamile değilken de kullanmıştım idrar yolu için. Şimdi hamileyken kullanmaya korkuyor insan. Kullanan var mı?
bilemedim ki şimdiBen de son ayimda sayılırım 32+2 oldum ama
bilemedim
Başka bi dr a gittim o bir de kültür istedi bakalım sonuca göre o ne diyecek. O da bu ilacı onaylarsa kullanırım artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?