2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba kızlar benim kasılmalarım oluyor karnımın bitarafı top gibi geriliyor ve deşik bi gerginlik rahatsız edici bşy oluyor tam anlatamıyorum agrı deil ama rahatsızlık veriyor
Bugünlerde sık olmaya başladı normalmi sizdede oluyormu

cok yorulup da uzanınca bende de oluyo canım yada cok oturunca

Canım senin haftalarında oluyormuydu hatırlamıyorum da magnezyum ic kasılmaları önlüyormuş

Herkese hayırlı Ramazanlar. Kızlar bende yine idrar enfeksiyonu cıktı ve dr piyeloseptyl 50 mg verdi sabah akşam. Ben bu ilacı hamile değilken de kullanmıştım idrar yolu için. Şimdi hamileyken kullanmaya korkuyor insan. Kullanan var mı?

Kızlar bir de bu haftamda dr değiştirmek zorunda kaldım. Çünkü dr um doğum ücretini hastaneye değil kliniğine ödettiriyor. Böyle olunca da çoğunu özel sigortam karşılamıyor. Ankarada Doc.Dr.Cemil Kayanın klinigine gittim ve doğumu Ankara TOBB hastanesinde yaptiriyormus. Dr ve hastane hakkında bilgisi olan var mı?

canım prospektüsünde kullanılabilir diyo doktor tavsıyesıyle... sadece son aylarda ve sancı varken kullanılmazmış

Haftadan emin değilim ama benim de oluyordu. Bol su iç ve magnezyum iç sıklıgını kontrol et. Ben günlük en az 3 lt du içiyorum. Soluna yat ve dinlen.

Kullanmadım ama enfeksiyon nedeniyle kızımı 31 haftalık dogurmuştum. Doktorlar kar zarar ilişkisi kurarak veriyor ilacı iç mutlaka ve bol su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…