2017 de İkiz Annesi Olucaklar

ben ilk oldugunda doktoruma demiştim yalancı kasılmalar demişti magnezyum da vermedi ama senin varsa magnezyum kasılma da sıksa iç
Canım senin haftalarında oluyormuydu hatırlamıyorum da magnezyum ic kasılmaları önlüyormuş

Haftadan emin değilim ama benim de oluyordu. Bol su iç ve magnezyum iç sıklıgını kontrol et. Ben günlük en az 3 lt du içiyorum. Soluna yat ve dinlen.

Teşekkür ederim kızlar kasık agrılarım vardı doktor magnezyumu 2 ye çıkardı dün iki kez içmeye başladım inş kasılmalardada işe yarar kaç kez sorcam doktora ama heycandan unutuyorum :)

Benim bunda şimdilik olmadı ama kızımda 2-3 kez idrar yolu enfeksiyonu olmuştum doktor tek kullanımlık monurol şase vermişti işe yaradı hep bende yan etkiside yok diye biliyorum

Benim bunda şimdilik olmadı ama kızımda 2-3 kez idrar yolu enfeksiyonu olmuştum doktor tek kullanımlık monurol şase vermişti işe yaradı hep bende yan etkiside yok diye biliyorum
hastanede yatarken bana da tek kullanımlık hap verdi hemsıre doktorumu aradım ben verdım ıcebılırsınız dedi sonra tekrar idrarda enfeksıyon cıktı doktor 10 gunluk antıbıyotık verdı ama o kadar tatlıydı kı anlatamam asercem dıye fazla anlatmaya korkuyorum

Ben kullandın canım korkma sorun olmuyor ondan öncede antibiyotik kullandım geçmedi dr hatta bu ilacı verirken son kez ilac veriyorum daha baska icersen vocuklarda bagırsak sorunu olur demisti

Doğum izliyorum derken sezaryan kızlar zaten gostermiyorlarki benim derdim bebekler Bebek odaları ne giydirdiler nasıl süslemeleri benim çok hoşuma gidiyor minik minik ikizleri izliyorum genelde bizim içinde doktorumuz sezaryan dedi izlediklerim gayet iyi duruyor inşallah bizde öyle oluruz

Ay öyle hoşuna gitti demek :) ben ilk 4 ay şekerden nefret ettiğim için içsem kesin kusardım:) magnezyum verdi portakallı içerken kısmamak için zor duruyorum bide günde iki kez :)

Gece içip sıkıştın Demi baya nkdr beklesen okdr iyi insan hamileyken hemen wc ye gitmek istiyor ondan en az 3-4 saat wc ye gitmemen lazım bide bol su iç
Ben gece hiç gitmiyorum wc ye canim. Yatarken içmiştim sabah da wc ye gittim canim. Gunde 3 veya 4 litre su içiyorum. Nerden çıktı bu enfeksiyon yaa bilmiyorum.

Ben gece hiç gitmiyorum wc ye canim. Yatarken içmiştim sabah da wc ye gittim canim. Gunde 3 veya 4 litre su içiyorum. Nerden çıktı bu enfeksiyon yaa bilmiyorum.
Anam mşlh kız ben gece 3-4 kez kalkıyorum :)
Demek senin biraz ağırmış yoksa o ilaç hemen işe yarardı ..
Doktorun vermiş sonuçta bence kullan enfeksiyon erken Doğum sebebi olabiliyor çünkü

Ay öyle hoşuna gitti demek :) ben ilk 4 ay şekerden nefret ettiğim için içsem kesin kusardım:) magnezyum verdi portakallı içerken kısmamak için zor duruyorum bide günde iki kez :)
Çilek gibi böğürtlen gibi cok hos kokusu ve tadi vardi :)

Anam mşlh kız ben gece 3-4 kez kalkıyorum :)
Demek senin biraz ağırmış yoksa o ilaç hemen işe yarardı ..
Doktorun vermiş sonuçta bence kullan enfeksiyon erken Doğum sebebi olabiliyor çünkü
Gece bunalmadigim sürece kalkmıyorum uyku çok tatlı aynen canim kullanacam artik mecbur.

minikgelin benim sertlesmeler 22.hafta civari baslamisti halada sürüyor ritmik olmadigi, aralari kisalmadigi surece sorun olmaz, genede doktoruna şöyle. Rahim boynunu ölçmeye baslasin her muayenede.

Herkese selam :)
Doğurdu grubu terk etti gibi oldu ama bizim whatsapp grubundaki kızlar biliyor inanılmaz yoğun ve yorgun geçiyor... Herkes iyidir umarım, çok yazıldığı için geriye dönük bakamıyorum
Ben ve bebeklerim iyi çok şükür, 4 Nisan'da doğuma son iki hafta kala hastane ve doktor değiştirerek İstanbul Avrasya hastanesinde 37+2 ile planlı sezeryan dünyaya geldiler. Oğlum 2.600 kızım 2.550 doğdular ve küvöze girmediler çok şükür. Şimdi neredeyse iki aylıklar :)
Allah doğurmamış olanlara sağlıkla doğum, doğuranlara da sağlık ve sabırlar versin inşallah :))

Maşallah kocaman oldunuz canım..Rabbim yavrularinla sağlıklı huzurlu yaşamanızı nasip etsin darısı başımıza inşallah

Maşallah canım kocaman olmuşlar Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…