- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.181
ben ilk oldugunda doktoruma demiştim yalancı kasılmalar demişti magnezyum da vermedi ama senin varsa magnezyum kasılma da sıksa iç
Canım senin haftalarında oluyormuydu hatırlamıyorum da magnezyum ic kasılmaları önlüyormuş
Haftadan emin değilim ama benim de oluyordu. Bol su iç ve magnezyum iç sıklıgını kontrol et. Ben günlük en az 3 lt du içiyorum. Soluna yat ve dinlen.
Benim bunda şimdilik olmadı ama kızımda 2-3 kez idrar yolu enfeksiyonu olmuştum doktor tek kullanımlık monurol şase vermişti işe yaradı hep bende yan etkiside yok diye biliyorumHerkese hayırlı Ramazanlar. Kızlar bende yine idrar enfeksiyonu cıktı ve dr piyeloseptyl 50 mg verdi sabah akşam. Ben bu ilacı hamile değilken de kullanmıştım idrar yolu için. Şimdi hamileyken kullanmaya korkuyor insan. Kullanan var mı?
hastanede yatarken bana da tek kullanımlık hap verdi hemsıre doktorumu aradım ben verdım ıcebılırsınız dedi sonra tekrar idrarda enfeksıyon cıktı doktor 10 gunluk antıbıyotık verdı ama o kadar tatlıydı kı anlatamam asercem dıye fazla anlatmaya korkuyorumBenim bunda şimdilik olmadı ama kızımda 2-3 kez idrar yolu enfeksiyonu olmuştum doktor tek kullanımlık monurol şase vermişti işe yaradı hep bende yan etkiside yok diye biliyorum
Ben kullandın canım korkma sorun olmuyor ondan öncede antibiyotik kullandım geçmedi dr hatta bu ilacı verirken son kez ilac veriyorum daha baska icersen vocuklarda bagırsak sorunu olur demistiHerkese hayırlı Ramazanlar. Kızlar bende yine idrar enfeksiyonu cıktı ve dr piyeloseptyl 50 mg verdi sabah akşam. Ben bu ilacı hamile değilken de kullanmıştım idrar yolu için. Şimdi hamileyken kullanmaya korkuyor insan. Kullanan var mı?
canım bende 31 haftalıktım kullandıgımda sorun olmaz inşallahBen de son ayimda sayılırım 32+2 oldum ama
Monurol da içtim canim faydası olmadı malesef.Benim bunda şimdilik olmadı ama kızımda 2-3 kez idrar yolu enfeksiyonu olmuştum doktor tek kullanımlık monurol şase vermişti işe yaradı hep bende yan etkiside yok diye biliyorum
Tamam canim çoook teşekkür ederim. Sorunlar bitmiyor.Ben kullandın canım korkma sorun olmuyor ondan öncede antibiyotik kullandım geçmedi dr hatta bu ilacı verirken son kez ilac veriyorum daha baska icersen vocuklarda bagırsak sorunu olur demisti
Gece içip sıkıştın Demi baya nkdr beklesen okdr iyi insan hamileyken hemen wc ye gitmek istiyor ondan en az 3-4 saat wc ye gitmemen lazım bide bol su içMonurol da içtim canim faydası olmadı malesef.
Ay öyle hoşuna gitti demek :) ben ilk 4 ay şekerden nefret ettiğim için içsem kesin kusardım:) magnezyum verdi portakallı içerken kısmamak için zor duruyorum bide günde iki kez :)hastanede yatarken bana da tek kullanımlık hap verdi hemsıre doktorumu aradım ben verdım ıcebılırsınız dedi sonra tekrar idrarda enfeksıyon cıktı doktor 10 gunluk antıbıyotık verdı ama o kadar tatlıydı kı anlatamam asercem dıye fazla anlatmaya korkuyorum
Ben gece hiç gitmiyorum wc ye canim. Yatarken içmiştim sabah da wc ye gittim canim. Gunde 3 veya 4 litre su içiyorum. Nerden çıktı bu enfeksiyon yaa bilmiyorum.Gece içip sıkıştın Demi baya nkdr beklesen okdr iyi insan hamileyken hemen wc ye gitmek istiyor ondan en az 3-4 saat wc ye gitmemen lazım bide bol su iç
Haklısın canım, enfeksiyon zararlı.Kullanmadım ama enfeksiyon nedeniyle kızımı 31 haftalık dogurmuştum. Doktorlar kar zarar ilişkisi kurarak veriyor ilacı iç mutlaka ve bol su.
Anam mşlh kız ben gece 3-4 kez kalkıyorum :)Ben gece hiç gitmiyorum wc ye canim. Yatarken içmiştim sabah da wc ye gittim canim. Gunde 3 veya 4 litre su içiyorum. Nerden çıktı bu enfeksiyon yaa bilmiyorum.
Çilek gibi böğürtlen gibi cok hos kokusu ve tadi vardi :)Ay öyle hoşuna gitti demek :) ben ilk 4 ay şekerden nefret ettiğim için içsem kesin kusardım:) magnezyum verdi portakallı içerken kısmamak için zor duruyorum bide günde iki kez :)
Gece bunalmadigim sürece kalkmıyorum uyku çok tatlıAnam mşlh kız ben gece 3-4 kez kalkıyorum :)
Demek senin biraz ağırmış yoksa o ilaç hemen işe yarardı ..
Doktorun vermiş sonuçta bence kullan enfeksiyon erken Doğum sebebi olabiliyor çünkü
Maşallah kocaman oldunuz canım..Rabbim yavrularinla sağlıklı huzurlu yaşamanızı nasip etsin darısı başımıza inşallahHerkese selam :)
Doğurdu grubu terk etti gibi oldu ama bizim whatsapp grubundaki kızlar biliyor inanılmaz yoğun ve yorgun geçiyor... Herkes iyidir umarım, çok yazıldığı için geriye dönük bakamıyorum
Ben ve bebeklerim iyi çok şükür, 4 Nisan'da doğuma son iki hafta kala hastane ve doktor değiştirerek İstanbul Avrasya hastanesinde 37+2 ile planlı sezeryan dünyaya geldiler. Oğlum 2.600 kızım 2.550 doğdular ve küvöze girmediler çok şükür. Şimdi neredeyse iki aylıklar :)
Allah doğurmamış olanlara sağlıkla doğum, doğuranlara da sağlık ve sabırlar versin inşallah :))
Maşallah canım kocaman olmuşlar Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin.Herkese selam :)
Doğurdu grubu terk etti gibi oldu ama bizim whatsapp grubundaki kızlar biliyor inanılmaz yoğun ve yorgun geçiyor... Herkes iyidir umarım, çok yazıldığı için geriye dönük bakamıyorum
Ben ve bebeklerim iyi çok şükür, 4 Nisan'da doğuma son iki hafta kala hastane ve doktor değiştirerek İstanbul Avrasya hastanesinde 37+2 ile planlı sezeryan dünyaya geldiler. Oğlum 2.600 kızım 2.550 doğdular ve küvöze girmediler çok şükür. Şimdi neredeyse iki aylıklar :)
Allah doğurmamış olanlara sağlıkla doğum, doğuranlara da sağlık ve sabırlar versin inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?