2017 de İkiz Annesi Olucaklar

kızlar meraba benim şuan 11+2 günlük bebişlerim, çarşamba günü ense kalıklarına bakıcaz dedi doktor biraz erken gibi geldi bana ama. bide progestan kullanmaya başladım . daha önce crinone jel kullanıyodum oda çok rahatsız ediyo sürekli geliyo, progestanda baş dönmesi ve halsizlik yapıyo çalışıyorum zor olacak kesin. sizde de oluyo mu?

minikgelin benim sertlesmeler 22.hafta civari baslamisti halada sürüyor ritmik olmadigi, aralari kisalmadigi surece sorun olmaz, genede doktoruna şöyle. Rahim boynunu ölçmeye baslasin her muayenede.
Ozaman normal rahim boyunu ölçüyor bende pesserde var gecen hafta gittim 3.4 dedi normal dedi bu hafta için .. rabbim hepimize zamanında doğumlar nasip etsin ikiz hamilelik ne zormuş

Mşlh cnm ya bana hayal gibi geliyor 37. Haftalar ki 34 de doğursam acayip mutlu olcam:) rabbim hayırlı kaderler yazsın

Progestan ağızdan alınca beni acayip kötü yapmıştı aşırı baş agrısı yapmıştı gece yatarken fitil olarak kullandım
Jelde geri geliyor korma hatta renginde deişik gelebilir .. ende kalınlıgı için 11-14 haftalar bakıyorlar benimde 11 de bakmıştı 14 de bidaha gittim ozaman yine baktı:)

maşallah size ne kadar büyümüşsünüz rabbim ömürlerini uzun etsin darısida bizlere olsun insallah

O hafta başlanır bakmaya, minikgelin nin dediği gibi progestan en iyi vajinal emilim yapar ve yan etkisi olmaz hatta heves ederdim onu alıp uyuyanlar a bende hiç olmadı yan etki.

Ayy canım maşallah, seni o kadar merak etmiştimki kaç kere yazdım :)) Maşallah bebeklerine, darısı bize olsun..Emzirebiliyor musun? Sütün yetiyor mu? bu gruba bizde dahil olabilir miyiz? buraya çünkü doğum yapan gelemiyor kolay kolay..

Canım bende ilk 3 ay jeli kullandım ama son zamanlarda dayanılmaz acı veriyordu bana. Zaten doktorda 3 aydan sonra bırak ağızdan progestan almaya başla dedi sabah akşam. bende öyle yapıyorum hala. Başta çok baş dönmesi ve sersemlik yaptı ama sonradan alıştım. Kızımda 3 aydan sonra bırakmıştım. Bunlar ikiz diye tedbir amaçlı devam et dedi. Sadece ben tedaviden coraspini bıraktım 3. ayımda.

aynen canım benimde öyle şuanda vajinadan da yapamam diye korkuyorum. çalışmasam evde yatar uyurumda böyle zorlandım baya.

aynen canım benimde öyle şuanda vajinadan da yapamam diye korkuyorum. çalışmasam evde yatar uyurumda böyle zorlandım baya.
canım bende çalışıyorum, ilk 1 hafta belki zorlar seni sonra alışırsın, bana doktor eğer çok baş dönmesi falan yaparsa fitil şeklinde al demişti. Ama ben alttan bıktığım için ağızdan alıyorum..

Mşlh cnm ya bana hayal gibi geliyor 37. Haftalar ki 34 de doğursam acayip mutlu olcam:) rabbim hayırlı kaderler yazsın
Canım senin haftalarda ben de öyle düşünüyordum su an 34+2'deyim gözüm 37'lerde anne yüreği ben dayanırım onlar büyüsün kafasına giriyor insan 34'den sonra cidden zor ama 20 gün daha sıkarım dişimi diye düşünüyorum. Su da var Allah ne zaman dogmalrını yazdıysa o zaman dünyaya gelecekler tedbir bizden takdir Allahtan. İnşallah bütün ikiz üçüz anneleri vaktinde alır kucagına ve küvezdeki bebekler hemen kavuşur annelerine. Hakkımızda hayırlısı.

Mşlh cnm az kaldı senin Doğuma :) hoş daha 6-7 haftalık zamanlar dün gibi geliyor ozamana 25. Hafta desem nkdr uzak derdim:) hani tüm ağrılar sızılar çekilir ama insan heran suyu gelecek heran rahim açılacak diye korkuyor ..kızım var onda nasıl rahat gelmiş hamileliğim ikiz hamilelikte 28 haftalık olduktan sonda sanki insan biraz rahatlar bebeklerin yaşama şansı daha yüksek oluyor diye :) şu ramazan ayında rabbim kimseyi darda bırakmasın sağlıkla kucağımıza alalım inş

O hafta başlanır bakmaya, minikgelin nin dediği gibi progestan en iyi vajinal emilim yapar ve yan etkisi olmaz hatta heves ederdim onu alıp uyuyanlar a bende hiç olmadı yan etki.
Benide vajinadan alınca hiç rahatsız etmedi en iyisi o doktorumda zaten en iyi vajinadan alınınca demişti ama iki kez ciddi kanamam olunca ağızdan aldım bisüre mahvetmişti beni

Aminn canım benim, valla bana da senin 6-7 haftaların dün gibi geliyor maşallah kocaman olmuşlar :) Ben hep yakın hedefler koymuştum kendime, 28'i göreyim bi diyordum. Sonra 30 olsak rahatlicam, en garanti 32, 32'ye kadar gelmişken 35'i de göreyim filan diye diye 38'in içinde doğum oldu çok şükür. Benim kansızlığım çok yüksek diye aldı doktor planlı sezeryana günümde yoksa 40'a kadar bekleyecek gibilerdi benim minikler
Suyum gelir sancım olur endişesi bende de vardı bu arada, her ağrıda doğuruyor muyum yoksa diyordum. Endişelenme doğumun en belirgin olayı su demişti doktorum. Onu da fark etmemen imkansız demişti en kötü ihtimal suyun gelir alırız doğuma demişti :)
Herkese sağlıklı doğumlar olsun inşallah ^_^

Merhaba ense kalınlığı 11-14. haftalar arasında bakılıyor. 8. haftadan bu yana bende Progestan kullanıyorum ve yan etkisi herhalde acayip bir şekilde uyuşturuyor ve dilim dönmüyor çalışıyorum da bugün mesela saçma sapan işler yaptım kafam düzelince hataları düzeltmekle uğraşıcam :))

Negüzel yazmışsın sen öyle :)
Düşününce 6 geçmiş diyorum ama hergünüm 1 hafta gibi sanki:)
Ozaman şimdiki hedefim 28 :) 3 haftacık kaldı :)

Kızlar bu arada doktor bana 26. Haftada ciğer geliştirici vurcak biraz erken gibi geldi bana sizlerin nezaman oldu yada olacak bide kaç doz nkdr ara ile olunuyor acaba

Kızlar bu arada doktor bana 26. Haftada ciğer geliştirici vurcak biraz erken gibi geldi bana sizlerin nezaman oldu yada olacak bide kaç doz nkdr ara ile olunuyor acaba
Hedef 28 olsun şimdilik :) ya benim de o haftalarda olmuştu ciğer geliştirici erken doğum riski yüzünden. İki iğne verdi bana, birini şimdi yaptır dedi sabahtı, diğerini de 12 saat sonra gece yaptır dedi.

Ay bu arada o kiloların hepsi gidecek kızlar :)) Ben doğumda toplamda 11 kilo almıştım. Doğum sonrası i 12 kilom gitmişti. Sadece bebeklere almışım sanırım ben

Ay bu arada o kiloların hepsi gidecek kızlar :)) Ben doğumda toplamda 11 kilo almıştım. Doğum sonrası i 12 kilom gitmişti. Sadece bebeklere almışım sanırım ben
Mşlh cnm ya zaten azıcık almışsın:) nasıl başardın ben çok yemesemde 10 kilo aldım
Hedef 28 olsun şimdilik :) ya benim de o haftalarda olmuştu ciğer geliştirici erken doğum riski yüzünden. İki iğne verdi bana, birini şimdi yaptır dedi sabahtı, diğerini de 12 saat sonra gece yaptır dedi.
Peki iki igne haricinde başka olmadınmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…