- 3 Kasım 2016
- 480
- 239
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.221
Canım bana dr ilk dozu cmt günü yaptı yani 32.haftamda. Diğer dozu da 34 de yapacak. Erken yapılınca bebeklerin gelişimini yavaslatirmis, seninki erken gibi geldi bana tabi dr un daha iyi bilir ama.Kızlar bu arada doktor bana 26. Haftada ciğer geliştirici vurcak biraz erken gibi geldi bana sizlerin nezaman oldu yada olacak bide kaç doz nkdr ara ile olunuyor acaba
minikgelin Bana hiç yapılmadı konusu da geçmedi iğnenin, yarın akşam kontrolum var nst'ye baglanıcam bakalım ne diyecek.
Benim 20. Haftaya kdr kanamam lekelenmelerim falann oldu acaba ondanmı erken yapıyorCanım bana dr ilk dozu cmt günü yaptı yani 32.haftamda. Diğer dozu da 34 de yapacak. Erken yapılınca bebeklerin gelişimini yavaslatirmis, seninki erken gibi geldi bana tabi dr un daha iyi bilir ama.
Bebeklere kötü gelecek bişeyi hiç bir doktor yapmaz korkma canım. . Muhtemelen sorunlu bir gebelik gecirdigin icindirBenim 20. Haftaya kdr kanamam lekelenmelerim falann oldu acaba ondanmı erken yapıyorbi yönden istiyorum erken Doğum korkusu çok var ama inş gelişimleri yavaşlamaz
Ben de 20.haftada erken doğum atlattım canim dikisliyim şu an ama dr um iğne için bekledi bu haftaya kadar. Her dr un kendine gire bi bildiği vardır elbet, onlara güvenmekten başka çaremiz yok.Benim 20. Haftaya kdr kanamam lekelenmelerim falann oldu acaba ondanmı erken yapıyorbi yönden istiyorum erken Doğum korkusu çok var ama inş gelişimleri yavaşlamaz
Bi endişen varsa en güzeli bir acil e gitmek acabalara yer yok iki tane bebek allah korusunArkadaslar merhaba. 35+3 gunluk hamileyim karnim semsert ve asiri agir. Agrim sancim yok bebisler ara ara hareket ediyor cok sukur. Ama korkum su ki ya bu sertlik ve agirlik normal deilse. Doktor randevumda 3 gun sonra. Ayni haftada olanlarin durumu nasil?
canim benimde surekli idrarda enfeksiyon cikiyordu. kizilcik aldim kaynatip iciyorum hep c vitamini hem de idrardaki enfeksiyona cok iyi geliyorHerkese hayırlı Ramazanlar. Kızlar bende yine idrar enfeksiyonu cıktı ve dr piyeloseptyl 50 mg verdi sabah akşam. Ben bu ilacı hamile değilken de kullanmıştım idrar yolu için. Şimdi hamileyken kullanmaya korkuyor insan. Kullanan var mı?
Bana da henüz yapılmadı canim ne zaman yapilcak onu da bilmiyorumKızlar bu arada doktor bana 26. Haftada ciğer geliştirici vurcak biraz erken gibi geldi bana sizlerin nezaman oldu yada olacak bide kaç doz nkdr ara ile olunuyor acaba
Maşallah canım süper valla :)Ay bu arada o kiloların hepsi gidecek kızlar :)) Ben doğumda toplamda 11 kilo almıştım. Doğum sonrası i 12 kilom gitmişti. Sadece bebeklere almışım sanırım ben
Kızılcık mı, hım dr uma sorup ben de içiyim canim. Bu enfeksiyon benim peşimi bırakmıyor.canim benimde surekli idrarda enfeksiyon cikiyordu. kizilcik aldim kaynatip iciyorum hep c vitamini hem de idrardaki enfeksiyona cok iyi geliyor
Aynen valla meraktayiz
Biz nasıl olucaz bakalım
Öğrenmemize az kaldı. Dün gece sol kasıgıma adet agrısı gibi bir agrı girdi, karnım cok sertleşti dedim sanırım dogurucam agrı yarım saat geçmedi.Biz nasıl olucaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?