2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar bu arada doktor bana 26. Haftada ciğer geliştirici vurcak biraz erken gibi geldi bana sizlerin nezaman oldu yada olacak bide kaç doz nkdr ara ile olunuyor acaba
Canım bana dr ilk dozu cmt günü yaptı yani 32.haftamda. Diğer dozu da 34 de yapacak. Erken yapılınca bebeklerin gelişimini yavaslatirmis, seninki erken gibi geldi bana tabi dr un daha iyi bilir ama.

minikgelin Bana hiç yapılmadı konusu da geçmedi iğnenin, yarın akşam kontrolum var nst'ye baglanıcam bakalım ne diyecek.

Canım bana dr ilk dozu cmt günü yaptı yani 32.haftamda. Diğer dozu da 34 de yapacak. Erken yapılınca bebeklerin gelişimini yavaslatirmis, seninki erken gibi geldi bana tabi dr un daha iyi bilir ama.
Benim 20. Haftaya kdr kanamam lekelenmelerim falann oldu acaba ondanmı erken yapıyor bi yönden istiyorum erken Doğum korkusu çok var ama inş gelişimleri yavaşlamaz

Benim 20. Haftaya kdr kanamam lekelenmelerim falann oldu acaba ondanmı erken yapıyor bi yönden istiyorum erken Doğum korkusu çok var ama inş gelişimleri yavaşlamaz
Bebeklere kötü gelecek bişeyi hiç bir doktor yapmaz korkma canım. . Muhtemelen sorunlu bir gebelik gecirdigin icindir

Ben de 20.haftada erken doğum atlattım canim dikisliyim şu an ama dr um iğne için bekledi bu haftaya kadar. Her dr un kendine gire bi bildiği vardır elbet, onlara güvenmekten başka çaremiz yok.

Bana da yapmadı hatta sordum yapacak misiniz diye neden yapayım dedi herkese yapılmaz açılma yok nst de sancı yok dedi, çok gerekmedikçe yapılmaz hele 34 den sonra zaten yapılmaz dedi. Steroid olduğundan yan etkileri var mecbur olmadıkça olmaz dedi.

Arkadaslar merhaba. 35+3 gunluk hamileyim karnim semsert ve asiri agir. Agrim sancim yok bebisler ara ara hareket ediyor cok sukur. Ama korkum su ki ya bu sertlik ve agirlik normal deilse. Doktor randevumda 3 gun sonra. Ayni haftada olanlarin durumu nasil?

Bi endişen varsa en güzeli bir acil e gitmek acabalara yer yok iki tane bebek allah korusun

canim benimde surekli idrarda enfeksiyon cikiyordu. kizilcik aldim kaynatip iciyorum hep c vitamini hem de idrardaki enfeksiyona cok iyi geliyor

Kızlar bu arada doktor bana 26. Haftada ciğer geliştirici vurcak biraz erken gibi geldi bana sizlerin nezaman oldu yada olacak bide kaç doz nkdr ara ile olunuyor acaba
Bana da henüz yapılmadı canim ne zaman yapilcak onu da bilmiyorum

Günaydın kızlar göğsümün altı cok batiyor birde sol kaburgam uyuyamıyorum ya sadece oturunca geçiyor sizde de oluyor mu kızlar E Ececim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…