2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Günaydın kızlar göğsümün altı cok batiyor birde sol kaburgam uyuyamıyorum ya sadece oturunca geçiyor sizde de oluyor mu kızlar E Ececim
Aynısı bendede var aynı yer agrıyor kimi zaman aynı yerin arkasına denk gelen sırtımda agrıyor uzanınca daha çok agrıyor sırtıma yastık koyunca biraz daha iyi geliyor bide 2-3 gündür magnezyumu ikiye çıkarttı doktor sanki biraz daha iyi geldi gibi /(

aynen canım kaburga kemiklerim ayrılacak gibi, karnımın altına yastık koymadanda yatamıyorum. Gece olupta yatagıma gitmekten korkar oldum.

Öğrenmemize az kaldı. Dün gece sol kasıgıma adet agrısı gibi bir agrı girdi, karnım cok sertleşti dedim sanırım dogurucam agrı yarım saat geçmedi. Neyseki suan iyiyim.
ben hiç yastıkla yatmayı denemedim deneyim bakim nasıl olcak artık her agrıdan bende korkar oldum bakalım ne zaman gelecek bizim sıpalar sırada biz varız galiba

Magnezyumu bende kullanıyorum ama iyi gelmiyor batmalara ilk hamilelik olunca hiç birsey bilmiyor insan ya sen nasıl oldun canım sertlesmelerin gecti mi

Magnezyumu bende kullanıyorum ama iyi gelmiyor batmalara ilk hamilelik olunca hiç birsey bilmiyor insan ya sen nasıl oldun canım sertlesmelerin gecti mi
Senin haftan çok ilerlemiş ya daha ne yapsan boş olur sanki şuanda 40 haftalık hamile gibisindir ben şimdiden böyle agrı çekiyorsam sizler neyapoyoesunuz kimbilir
Bugun not alcam kasılmaları bakalım geceye kdr kaç kez olcak satmayınca bana çok fazla oluyor gibi geliyor

Yatarken karnimin altina yastik sokmssam mümkün değil yatmak, karnim komple yatağa düşüyor bebekler sanki üst üste çok agriyor, hele bu gece sanirim en fenaydi, korkum gittikce articak olmasi

Cnm senin gebeliğin benimkine benziyor galiba hep agrili kasilmali, yapicak maalesef birşey yok, kasilmalari say ve yaz buraya.

Birde kizlar doktor ikiz gebeliğin 28. Haftadan itibaren tekizlerin 40 haftasi gibi zorlar dedi tasinan yükün toplamii aynidir.

Canım benim karnım cok büyuk degil allahtan büyük olsa napardım daha zor olurdu herhalde sende fazla takılma calışıyordun sen galiba yoruldugun zamanda kasılman olur eve gidince bol bol dinlen hem dra gittiginde sor kasılmalarıni

Yatarken karnimin altina yastik sokmssam mümkün değil yatmak, karnim komple yatağa düşüyor bebekler sanki üst üste çok agriyor, hele bu gece sanirim en fenaydi, korkum gittikce articak olmasi
Benim karnım o kadar büyük degil yastık koymuyorum hiç ama denicem bugün bakalım

Günaydın, okurken ağlayasım geliyor.. Daha bu haftalarda ben böyleyim yatarken sol yanıma yatsam kaburgam acıyor sol tarafımdaki bebek sanki üstüne çıkan yükleri itermiş gibi karnımın içinde bir gariplik oluyor. Sırt üstü yatsam göbeğimin altında mideme doğru birşeyler çıkıp karnımın tam ortasına taş gibi oturuyor. Allahım size de bizede güç kuvvet versin ben bu haftalarda böyleysem ilerisini düşünmek istemiyorum.

Daha hepsini demedim hayatin da mide şikayeti olmayan ben mide agrisi ve kaynamasindan agliyorum, yani canim zor ama herkes yasadi bunu bizde bir şekilde yasayip inşallah kavusacagiz bebiklere

C Cemrem9 nerelerdesin arkadasım aklımız sende ... Bu arada kızlar biz evinizdeyız aldım ikizleri geçtim cok şükür ama hareket edince Ağrı var acıyor bide Kocaman karnım halen şiş bide idrar yaparken içimde bir boşluk oluyor sanki cok acaip ne Zaman gecer acaba bu durum daha yüz üstü yatmadım ... Cok istiyorum :) bide kulağıma hava mı girmiş ne anlamadım kulagımda bir acaip Ağrı var dişlerimi hafif sıkınca anlamış degilim bu ne ki şimdi :)

Selam kızlar 15'i veya 19'u olacak dogum eger bi aksilik olmazsa. Geri sayım başladı
Gün aldin demek hadi hayırlısı olsun canım bende persembe gidicem dra kendi drum gittigi icin baska dr buldum bakalım bana ne diyecek

Çok geçmiş olsun canım Güle güle büyüt kaç gün kaldılar küvezde kaçar kilolar karnında sis olması normal canım ayağını sıcak tut darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…