2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Oh süper gelmişsiniz eve emme durumu nasıl. Sezerya sonuçta ameliyat olacak o kadar yüzüstü yatman için biraz daha var ameliyat yerin iyileşecek süt dolu memelerle de yüzüstü yatılmıyor.

Hadi Bismillah canım hedef 38 ci haftami 19 baya var kiloları nasıl canim
Suan 34+3'üm canım alttaki takvim 35 ama 36'yı geçmek istiyorum dedi doktorum bakalım 37+2 oluyor 19'u inşallah kalırlar. Kilolar 2300 civarı iyice sıkıştıkları için tam ölçüm yapamıyorum dedi. Nst'de iyi şükür bakalım.

Zaten çok yavaş gelisiyorlar artık 36 olsa tamam inşallah olur bizde görürüz inşallah canım çok sukur yolun sonu nekadar uzun bi dönemdi bi okadarda kısa bi süreymis

Ozaman normal rahim boyunu ölçüyor bende pesserde var gecen hafta gittim 3.4 dedi normal dedi bu hafta için .. rabbim hepimize zamanında doğumlar nasip etsin ikiz hamilelik ne zormuş
İi akşamlar arkadaşlar , aktif olarak katılamasamda yakından takip ediyorum sizi. Bende 26 hft lık ikizlere gebeyim. Pesser bende de var, rahim ağzı 1.2 idi en son, heyet raporu aldım evde yatıştayım. Yarın Medipol Hst ne ilk defa gidicem , bir yandan Zeynep Kamil Hst de takip oluyorum, Medipol de dr öneriniz var mı ? Hayırlı ramazanlar bu arada ...

Çok sevindim canim ne mutlu sana, yüz ustu yatmak en bekledigim şeylerden yavaştan onu da yaparsin insallah

Dogum yapmış anneler prematüre takımı aldınızmı? Ben chiconun hastane çıkışını almıştım en küçük o diye gerekir mi prematüre çıkış. Birer takım alsam mı?

Kizlar yaa ağda konusunda pratiği olan var mı ben kuaföre gidiyodum ama son gittigimden sonra mantar oldu kaşıntı şişlik vs ucudum valla tüy Dökücü krem mi kullansam acaba jilet karnim büyüdüğü icin de rahat kullanamam bacak ve bikiniye çözüm bulmam lazım var mi fikri yada yöntemi olan

Ah kadın olmak ne zor ben 3 aylıkken agdaya gittim şimdi gitsem yine iyi olur ama hiç gözüm kesmiyor bacak için ağda bantları baya rahat oluyor
Tüy dökücü sprey aldım hiç kullanmadım biden Doğum olursa falan diye evde bulunduruyorum.. ama inş zamanlı gelirde öncesinde agdaya giderim .. kolum kolaltı bacak makina ile alıyorum bikini sorun bende

Canlar kusuruma bakmayın anca girebildim.pazar günü çıktım hastaneden ama kızımla sadece oğlum hala küvözde şekerini dengelemeye çalşıyorlar bugün için taburcu edebiliriz dediler o kadar heyecanlıyım ki hergün 2 kere yanına gidiyorum ve süt götürüyorum ama emmeyi pek sevmiyor çünkü biberon ile beslediler eve gelelim her şeyi düzene sokacağız allahın izniyle.ben iyiyim allaha şükür aventin pompası çok işe yaradı haberiniz olsun.hayatımın hem en yeni hemde en güzel zamanları allahım küvözsüz sağlıklı doğumlar nasip etsin.kim yavrusundan ayrıysa tez vakitte kavuştursun rabbim

Cnm ben kızımda Doğuma gittiğimde 70 kilo idim eve gelince 68 olmuştum Milet 5-7 kilo Doğumda gider demişlerdi bende öyle olmadı komple herşey duruyordu sanki:) yüzüstü sanırım. 2-3 aylık gibi yatmıştım şimdi biraz zor
Organların eski yerlerine geldiği için deişik şeylerde hissedebilirsin :)
Amaaa ikiz hamilelikten bin kat daha rahat Demi Doğum yapmış olmak

Gözün aydın cnmm kısa süreli küvezde kalmalar olur ikiz bebekler için normal hatta .. ama İnan'a 1 gün bile ayrı kalamıyor evladından annelik duygusu çok bambaşka ...
Göğüs pompası şart gerçekten ikiz bebeklerde :) bende ya avent yada lansinoh alcam.. lansinoh bebek emmesi gibi çekiyormuş daha az acılı dediler bakalım inş öğünleri görmek nasıl olur bi çorap bile alamadım korkudan
Minik kızını oğlunu öp bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…