- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.281
Mşlh cnm ikizler için en ideali 36 haftaymış tüp bebek doktorum öyle Demişti .. 2 kiloyu geçtikten sonra allahın izini ile hiç bşy olmaz .. benim arkadaşım tek Doğum yaptı 38. Haftada 2200 dogurdu hiç küvezede girmediSuan 34+3'üm canım alttaki takvim 35 ama 36'yı geçmek istiyorum dedi doktorum bakalım 37+2 oluyor 19'u inşallah kalırlar. Kilolar 2300 civarı iyice sıkıştıkları için tam ölçüm yapamıyorum dedi. Nst'de iyi şükür bakalım.
Güzel dileklerin için sağol canım benim.geçiyor kızlar öyle ya da böyle yüzlerini görünce herşey unutuluyor kokularını çekince lohusa yatağı düşlemeyin çok derim ikiz annesi olunca keyif filan yapılmıyor full tempo ama zevkle yapıyor insan oğluşta gelse süper olacak.dualarınızı eksik etmeyinGözün aydın cnmm kısa süreli küvezde kalmalar olur ikiz bebekler için normal hatta .. ama İnan'a 1 gün bile ayrı kalamıyor evladından annelik duygusu çok bambaşka ...
Göğüs pompası şart gerçekten ikiz bebeklerde :) bende ya avent yada lansinoh alcam.. lansinoh bebek emmesi gibi çekiyormuş daha az acılı dediler bakalım inş öğünleri görmek nasıl olur bi çorap bile alamadım korkudan
Minik kızını oğlunu öp bizim için
Aminnnn bugün çıkar inşallah bukadar neymiş ya şeker özel hastanedemi yaptın canım çoğu hastane para için uzatıyor bu kuvezi emse sekeride düzelirCanlar kusuruma bakmayın anca girebildim.pazar günü çıktım hastaneden ama kızımla sadece oğlum hala küvözde şekerini dengelemeye çalşıyorlar bugün için taburcu edebiliriz dediler o kadar heyecanlıyım ki hergün 2 kere yanına gidiyorum ve süt götürüyorum ama emmeyi pek sevmiyor çünkü biberon ile beslediler eve gelelim her şeyi düzene sokacağız allahın izniyle.ben iyiyim allaha şükür aventin pompası çok işe yaradı haberiniz olsun.hayatımın hem en yeni hemde en güzel zamanları allahım küvözsüz sağlıklı doğumlar nasip etsin.kim yavrusundan ayrıysa tez vakitte kavuştursun rabbim
Ayyyyyy zamanında gelsinler varsın hiç uyumayalım:) benim kızım 4 yaşında 2 senedir gece hiç uyanmadan yatıyor oysa ilk iki sene hiç uyumamıştım ve hayatım hep öyle gidecek gibi gelmişti.. zaman geçiyor inş bi bakmışız okula gidiyor çocuklar :) tabi buraya böyle olumlu yazdığıma bakma hep olumsuz düşünüyorum bu hamileliğimdeGüzel dileklerin için sağol canım benim.geçiyor kızlar öyle ya da böyle yüzlerini görünce herşey unutuluyor kokularını çekince lohusa yatağı düşlemeyin çok derim ikiz annesi olunca keyif filan yapılmıyor full tempo ama zevkle yapıyor insan oğluşta gelse süper olacak.dualarınızı eksik etmeyin
Emmesine fırsat vermeden alıp götürdüler canım özel hastane evet.allah böyle niyeti olanlar varsa perişan etsin iğne deliği heryeri yavrumunAminnnn bugün çıkar inşallah bukadar neymiş ya şeker özel hastanedemi yaptın canım çoğu hastane para için uzatıyor bu kuvezi emse sekeride düzelir
Yazık kuzum yaa tamamen ticari hersey şeker açlıktan düşer emse doyacakEmmesine fırsat vermeden alıp götürdüler canım özel hastane evet.allah böyle niyeti olanlar varsa perişan etsin iğne deliği heryeri yavrumun
İçini ferah tut canim hipoglisemi varsa tutarlar hatta bazen maalesef ozeller düzeltemeyip fakülteye yolluyor, ticari düşünen hastanelerde vardır ama sadece tutarlar iğne deliği yapip ilaç vermezler bu kadarini yapmazlar. İhtiyacı vardır eve yollasalar evde düşse haberin olmasa düşünsene. Saglikla cinsin inşallah orda daha güvende. İçini ferah tut.Emmesine fırsat vermeden alıp götürdüler canım özel hastane evet.allah böyle niyeti olanlar varsa perişan etsin iğne deliği heryeri yavrumun
hayırlı olsun canım oglusunda ćıkar hemen rabbim saglıklı uzun ömürler versin darısıda bizlere olsun insCanlar kusuruma bakmayın anca girebildim.pazar günü çıktım hastaneden ama kızımla sadece oğlum hala küvözde şekerini dengelemeye çalşıyorlar bugün için taburcu edebiliriz dediler o kadar heyecanlıyım ki hergün 2 kere yanına gidiyorum ve süt götürüyorum ama emmeyi pek sevmiyor çünkü biberon ile beslediler eve gelelim her şeyi düzene sokacağız allahın izniyle.ben iyiyim allaha şükür aventin pompası çok işe yaradı haberiniz olsun.hayatımın hem en yeni hemde en güzel zamanları allahım küvözsüz sağlıklı doğumlar nasip etsin.kim yavrusundan ayrıysa tez vakitte kavuştursun rabbim
Darısı tüm bekleyenlerin başına canım benim.kendi dr zaten sordu çıkış yaparken verin oğlanıda diye oan söylemişler evde düşer şekeri anlamazlar diye bende anca o zaman ikna oldumhayırlı olsun canım oglusunda ćıkar hemen rabbim saglıklı uzun ömürler versin darısıda bizlere olsun ins
Aman iyi olsunda biraz geç olsun canım ne zorluklarla taşidın karnındaDarısı tüm bekleyenlerin başına canım benim.kendi dr zaten sordu çıkış yaparken verin oğlanıda diye oan söylemişler evde düşer şekeri anlamazlar diye bende anca o zaman ikna oldum
Canlar kusuruma bakmayın anca girebildim.pazar günü çıktım hastaneden ama kızımla sadece oğlum hala küvözde şekerini dengelemeye çalşıyorlar bugün için taburcu edebiliriz dediler o kadar heyecanlıyım ki hergün 2 kere yanına gidiyorum ve süt götürüyorum ama emmeyi pek sevmiyor çünkü biberon ile beslediler eve gelelim her şeyi düzene sokacağız allahın izniyle.ben iyiyim allaha şükür aventin pompası çok işe yaradı haberiniz olsun.hayatımın hem en yeni hemde en güzel zamanları allahım küvözsüz sağlıklı doğumlar nasip etsin.kim yavrusundan ayrıysa tez vakitte kavuştursun rabbim
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok zorluklarla dünyaya getirdin sen bebişlerini buda sonuncusu olsun oğlunu da bugün alırsın inşallah sağlıkla.Darısı tüm bekleyenlerin başına canım benim.kendi dr zaten sordu çıkış yaparken verin oğlanıda diye oan söylemişler evde düşer şekeri anlamazlar diye bende anca o zaman ikna oldum
Aynı dertten muzdaribim canım gecen ay kendim agda yapmıştım ama bu kez elim yetişir mi bilmiyorum. Kuaföre hiç gitmedim daha cok kasılırım diye düşünüyorum. Tüy dökücü kremlerin hamileyken zararlı oldugunu duydum.Kizlar yaa ağda konusunda pratiği olan var mı ben kuaföre gidiyodum ama son gittigimden sonra mantar oldu kaşıntı şişlik vs ucudum valla tüy Dökücü krem mi kullansam acaba jilet karnim büyüdüğü icin de rahat kullanamam bacak ve bikiniye çözüm bulmam lazım var mi fikri yada yöntemi olan
Canım sıkma canını ogluşunu da alacaksın kucagına inşallah. Emme işini de halledersin eve bi geldin de kuzum. Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin.Canlar kusuruma bakmayın anca girebildim.pazar günü çıktım hastaneden ama kızımla sadece oğlum hala küvözde şekerini dengelemeye çalşıyorlar bugün için taburcu edebiliriz dediler o kadar heyecanlıyım ki hergün 2 kere yanına gidiyorum ve süt götürüyorum ama emmeyi pek sevmiyor çünkü biberon ile beslediler eve gelelim her şeyi düzene sokacağız allahın izniyle.ben iyiyim allaha şükür aventin pompası çok işe yaradı haberiniz olsun.hayatımın hem en yeni hemde en güzel zamanları allahım küvözsüz sağlıklı doğumlar nasip etsin.kim yavrusundan ayrıysa tez vakitte kavuştursun rabbim
Evet canım dişimi sıktım bekliyorum. doktorumda git eve keyfine bak evden cıkma dedi. Çok keyifli olmasa da onlar için deger. Hedeflerim kısa bu cumartesi ilk hedef küçük küçük koydum hedefleri.Mşlh cnm ikizler için en ideali 36 haftaymış tüp bebek doktorum öyle Demişti .. 2 kiloyu geçtikten sonra allahın izini ile hiç bşy olmaz .. benim arkadaşım tek Doğum yaptı 38. Haftada 2200 dogurdu hiç küvezede girmedi
Bunun cevabını ben de bekliyorumDogum yapmış anneler prematüre takımı aldınızmı? Ben chiconun hastane çıkışını almıştım en küçük o diye gerekir mi prematüre çıkış. Birer takım alsam mı?
Kızlar daha önce doğum yapan arkadaşlardan biri böyle bir soru cevapladı diye hatırlıyorum. En az birer takım alın ben iki takım aldım demişti. Bende mağazalarda bakıyorum hatta dayanamayıp yenidoğan aldım onu bile kayınvalidem küçük dedi elim hiç prematüre takımlara gitmiyor. Ne yapacağımı bende bilemedim.Bunun cevabını ben de bekliyorum
Cok tesekkur ederim canım.O zaman ben size bir bebişi 2,520 diğeri 2,840 doğmuş bir anne olarak söyleyeyim 3 haftalık olduk hala yeni doğan tulumlar kızıma (2,520 doğana) büyük geliyor: boydan oluyorlar ama enleri çok geniş. Ben prematüre alın derim. Şuan h&m nin 50 leri tam oluyor gibi kıza azcık büyük bile.
Egilemedigim icin bacaklari da alamıyorum benAh kadın olmak ne zor ben 3 aylıkken agdaya gittim şimdi gitsem yine iyi olur ama hiç gözüm kesmiyor bacak için ağda bantları baya rahat oluyor
Tüy dökücü sprey aldım hiç kullanmadım biden Doğum olursa falan diye evde bulunduruyorum.. ama inş zamanlı gelirde öncesinde agdaya giderim .. kolum kolaltı bacak makina ile alıyorum bikini sorun bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?