2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Mşlh cnm ikizler için en ideali 36 haftaymış tüp bebek doktorum öyle Demişti .. 2 kiloyu geçtikten sonra allahın izini ile hiç bşy olmaz .. benim arkadaşım tek Doğum yaptı 38. Haftada 2200 dogurdu hiç küvezede girmedi

Güzel dileklerin için sağol canım benim.geçiyor kızlar öyle ya da böyle yüzlerini görünce herşey unutuluyor kokularını çekince lohusa yatağı düşlemeyin çok derim ikiz annesi olunca keyif filan yapılmıyor full tempo ama zevkle yapıyor insan oğluşta gelse süper olacak.dualarınızı eksik etmeyin

Aminnnn bugün çıkar inşallah bukadar neymiş ya şeker özel hastanedemi yaptın canım çoğu hastane para için uzatıyor bu kuvezi emse sekeride düzelir

Ayyyyyy zamanında gelsinler varsın hiç uyumayalım:) benim kızım 4 yaşında 2 senedir gece hiç uyanmadan yatıyor oysa ilk iki sene hiç uyumamıştım ve hayatım hep öyle gidecek gibi gelmişti.. zaman geçiyor inş bi bakmışız okula gidiyor çocuklar :) tabi buraya böyle olumlu yazdığıma bakma hep olumsuz düşünüyorum bu hamileliğimde

Sürekli okuyorum izliyorum 35 36 hafta ikizlerin çoğu girmiyor kuveze bi ilk gün önlem amaçlı özel hastaneler sırf para için yatiriyorlar valla kuvezde gözler zarar görüyorMuş ışiktan

Aminnnn bugün çıkar inşallah bukadar neymiş ya şeker özel hastanedemi yaptın canım çoğu hastane para için uzatıyor bu kuvezi emse sekeride düzelir
Emmesine fırsat vermeden alıp götürdüler canım özel hastane evet.allah böyle niyeti olanlar varsa perişan etsin iğne deliği heryeri yavrumun

Emmesine fırsat vermeden alıp götürdüler canım özel hastane evet.allah böyle niyeti olanlar varsa perişan etsin iğne deliği heryeri yavrumun
İçini ferah tut canim hipoglisemi varsa tutarlar hatta bazen maalesef ozeller düzeltemeyip fakülteye yolluyor, ticari düşünen hastanelerde vardır ama sadece tutarlar iğne deliği yapip ilaç vermezler bu kadarini yapmazlar. İhtiyacı vardır eve yollasalar evde düşse haberin olmasa düşünsene. Saglikla cinsin inşallah orda daha güvende. İçini ferah tut.

hayırlı olsun canım oglusunda ćıkar hemen rabbim saglıklı uzun ömürler versin darısıda bizlere olsun ins

hayırlı olsun canım oglusunda ćıkar hemen rabbim saglıklı uzun ömürler versin darısıda bizlere olsun ins
Darısı tüm bekleyenlerin başına canım benim.kendi dr zaten sordu çıkış yaparken verin oğlanıda diye oan söylemişler evde düşer şekeri anlamazlar diye bende anca o zaman ikna oldum

Burda küvoze para ödenmiyor ssk karsılıyor kaç yeri aradık ssk karsılıyor istanbulda niye parayla acaba ticarete dökmüsler isi

Darısı tüm bekleyenlerin başına canım benim.kendi dr zaten sordu çıkış yaparken verin oğlanıda diye oan söylemişler evde düşer şekeri anlamazlar diye bende anca o zaman ikna oldum
Aman iyi olsunda biraz geç olsun canım ne zorluklarla taşidın karnında

Tekrar hayırlı uğurlu olsun ve gecmis olsun canım. Hiç moralini bozma dediğin gibi eve gelince her şeyi yola koyarsın kendi düzenine gore için rahat etsin. Sen şu an bu özel zamanların sonuna kadar kıymetini bilerek tadını çıkar çünkü insanın hayatındaki en eşsiz zamanlarından biri nede olsa..
Bende daha pompa almadım ama herkesten anladığım kadarıyla çok gerekli almak gerekiyor anlaşıldığı üzere..

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok zorluklarla dünyaya getirdin sen bebişlerini buda sonuncusu olsun oğlunu da bugün alırsın inşallah sağlıkla.

Aynı dertten muzdaribim canım gecen ay kendim agda yapmıştım ama bu kez elim yetişir mi bilmiyorum. Kuaföre hiç gitmedim daha cok kasılırım diye düşünüyorum. Tüy dökücü kremlerin hamileyken zararlı oldugunu duydum.

Canım sıkma canını ogluşunu da alacaksın kucagına inşallah. Emme işini de halledersin eve bi geldin de kuzum. Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin.

Evet canım dişimi sıktım bekliyorum. doktorumda git eve keyfine bak evden cıkma dedi. Çok keyifli olmasa da onlar için deger. Hedeflerim kısa bu cumartesi ilk hedef küçük küçük koydum hedefleri.

Bunun cevabını ben de bekliyorum
Kızlar daha önce doğum yapan arkadaşlardan biri böyle bir soru cevapladı diye hatırlıyorum. En az birer takım alın ben iki takım aldım demişti. Bende mağazalarda bakıyorum hatta dayanamayıp yenidoğan aldım onu bile kayınvalidem küçük dedi elim hiç prematüre takımlara gitmiyor. Ne yapacağımı bende bilemedim.

O zaman ben size bir bebişi 2,520 diğeri 2,840 doğmuş bir anne olarak söyleyeyim 3 haftalık olduk hala yeni doğan tulumlar kızıma (2,520 doğana) büyük geliyor: boydan oluyorlar ama enleri çok geniş. Ben prematüre alın derim. Şuan h&m nin 50 leri tam oluyor gibi kıza azcık büyük bile.

Cok tesekkur ederim canım.

Egilemedigim icin bacaklari da alamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…