2017 de İkiz Annesi Olucaklar

C Cemrem9 inşallah oğlun da bugün yarın çıkar canım Rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla kucağında bulundursun inşallah

Kızlar ben birşey sorucam bazı akşamlar ayaklarımı uzatıp otururken birden hamileliği unutup hızla kalktığımda karnımda özellikle sol tarafımda damar damar üstüne biner gibi elektrik çarpar gibi bir acı oluyor ama anlık. Sizce kalkarken bebeğimi sıkıştırıyorum. Anlamadım haftaya cuma günü kontrolüm var doktoruma soracağım ama merakta ediyorum çünkü sanki bebeği sıkıştırmışım gibi sonra bir hareketlilik oluyor karnımda Allah korusun bir zarar veririm diye korkuyorum.

Canım bende daha şimdi gördüm senin doğumu. Gözün aydın inşallah oğlunu da almışsındır bugün yanına. Benimde oğlum 4 gün hastanede kaldı o da ilk biberon aldı memeyi pek istemiyordu ama şimdi daha iyi emiyor düzelir merak etme.

Kızlar merhaba benim ilk hamileliğim ikiz. dr um tetonos aşısı olabilirsin Dedi. (Daha önce ilkokul yada ortaokulda oldum bu aşıyı) Fakat ikiz hamile tanıdığımız var onun Dr u tetanos aşısı olma erken doğumu tetikleyebilir demiş benim kafam çok karıştı. Kızlar Sizler oldunuz mu bu aşıdan ?? Bu arada burada doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum Allah yavrularına sağlık afiyet versin inş kuvözde olan bebişler tez vakit annelerine kavuşsunlar. Doğumu bekleyen hepimize Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.

Can'ım ben bebişlere henüz hiçbirşey almadım korkumdan 7 ayı doldurunca alıcam inş Allah o günleri bize gösterir.

Ben 4 sene önce Doğum yaptım ozaman yaptırmıştım doktor gerek Yok bunda yaptırma Dedi saglık ocagıda artık hastahaneler temiz herşey hijyenik bşy olmaz Dedi ..

Valla canım ben 20.haftadan sonra oldum hem de 2kez arada 1ay olmak şartıyla cok şükür bebislerim hâlâ gobusumde :)

Ben lazer yaptırmıştım ondan çok yok ya makina ile hemde alıyorum ama çok olsa bende alamazdım sanırım bence agdaya git şimdi gitsen bide Doğum öncesi gidersin kasma kendini onlar beler neler görüyor
Ah ahh lazer yaptirmadigima bikez daha pismanim valla

Ben iki dozu da oldum canim çok şükür bi sıkıntı olmadı.

Ah ahh lazer yaptirmadigima bikez daha pismanim valla
Olsun Doğumdan sonra gidersin güzelce neyapsan hamilelik biraz çıkartıyor kılları :) ben ayı kdr kıllıydım desem dogrudur şimdi ise bi tüysüz kdr az çıkıyor :) yani almasamda bşy olmaz ama rahatsız oluyorum uzun zamandır hep temiz olmaya alışınca:)

Rahatsız edio yaaa sevmiyorum bende artık öyle yaparım napimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…