2017 de İkiz Annesi Olucaklar

kızlar merhaba bende ikizlere 6 haftalık hamileyim ve yardımınıza ihtiyacım var, midem aşırı bulanıyor henüz kusma yok ama mide bulantısı halsizlik ve aşırı uyku yapıyor, çalışmak zorunda olduğum için iş yerindeyim ve hiçbirşeye bu yüzden konsantre olamıyorum ne iyi gelir benim bu mideme ?

ab-i_hayat, minikgelin, Elifsami, Ececim hepinize çok teşekkür ederim cvplarınızla çok yrdcı oldunuz aşıyı olma fikri aklıma yattı doğum sırasında hastane yeterince hijyen olmaz filan başıma iş almıyım. aşı konusunda cvp yazan arkadaşlar benim tüp bebek Sizinki de tüp bebekmiydi?

Arkadaşlar yazmış ama ben de bununla ilgili yazayım başıma geleni. Normalde sağlık ocağı bana 20. Haftadan sonra vuruyoruz doktoruna sor eğer vurul derse gelirsin vururuz demişti. Tam o hafta kontrolüm vardı doktora soracaktım. Doktora gitmeden dört gün önce evde bir cam fanusu elime alır almaz nasıl olduğunu anlamadan elimde patladı. Elimde kanı durduramayınca hastaneye gittim orda pansuman vs dikişsiz halllettiler şükür ama derin bi kesik 15 gun bandaj kalacak ve iki günde bir pansumana geleceksin. Bu arada doktoruna görüş bence tetanoz vurulMan gerek dedi oradaki doktor. Cam ama elimi kesen dedim farketmez hamilesin dedi. Sonra doktoruma yazdım ve o da hemen bugün vurul tetanozu dedi. Bu arada doktorum aşırı relax biridir o bile böyle diyorsa var bir mevzu diyip o gün apar topar vuruldum. Gene en iyi doktoru bilir ama bence vurulmakta fayda var. Benim de tup bebek aynı zamanda senin de bebislerin hayırlı olsun...

Can'ım sabah uyanır uyanmaz tuzlu kraker ye. Gün içinde az ama sık ye. Bide mümkünse 1 ay rapor al işyerinden ben öyle yapmıştım.

çok geçmiş olsun Canım cvbın için tşk ederim sanırım bende aşı olucam aklım yattı.

Hayırlı olsun canım Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin.
Tüp bebek canım benim.

Tuzlu kraker, beyaz leblebi, yeşil elma, içine limon sıkılmış bir soda bazıları sodayı tüketmiyor hamilelikte ama benim doktorum bir mahsur görmedi ben de abartmadan tükettim. Yemek yiyemezsin ama acikmayı beklemeden kraker gibi şeyler sık sık atistirirsan bastırmaya faydası olur.

Maşallah maşallah Güle güle büyüt canim

Yok canım benim ki yumurtlama takibi normal yolla yani

Bugun hastaneyi aradim randevu icin doktor izindeydi bana bugun hastaneden ayrıldığını söylediler kafamdan asagi kaynar su döküldü bissürü doktor var hicbirine guvenemiyorum napcam ben yaa

Kızlar bana yardım edin fikir verin. Doktor dikiş atalım dedi. Hepiniz attırdınız mı. Dikiş atılınca gezemezsin dedi. Şuan açılma kısalma gibi bi durum yok.

Kızlar bana yardım edin fikir verin. Doktor dikiş atalım dedi. Hepiniz attırdınız mı. Dikiş atılınca gezemezsin dedi. Şuan açılma kısalma gibi bi durum yok.
bu konuyu bende merak ediyorum açıkçası. tüp bebek doktorum 14. haftada atalım dedi. diğer doktorum açılma ve kısalma yok gerek yok dedi. ben attırmadım ama ilerleyen zamanlarda atılabilir ama en ideali 14. haftaymış dikiş için bilgin osun.

Bugun hastaneyi aradim randevu icin doktor izindeydi bana bugun hastaneden ayrıldığını söylediler kafamdan asagi kaynar su döküldü bissürü doktor var hicbirine guvenemiyorum napcam ben yaa
Insan şok oluyor demi canım bende öyle olmuştum

Kızlar bende başka bir dr buldum iyi gibi bebeklerden biri 2200 digeri 2000 kilo çıktı gecen hafta kendi drum zaten bu kiloları söylemişti of kafam karıstı yaa 36.haftada dogum olucakmıs karnım cok sert diye adalat verdi haftaya kontrol var bakalım nasıl olucak

Gözün aydın. Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Genişler kaçar gram doğdu. Kaçıncı haftada doğum oldu? Neden küvezde kaldılar.

Aynen cnm korkuyorum biraz

Benimde bir hafta kilo farkı olmadı takılma canım artık zor alıyorum ölçümleri dedi doktorum.

Bana demedi canım ilk kızım erken dogdu hatta, eger ileride sorun olursa preseer takarız demişti cok şükür sorunsuz geldik bu haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…