- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.341
Servix boyunuz kaç?Kızlar bana yardım edin fikir verin. Doktor dikiş atalım dedi. Hepiniz attırdınız mı. Dikiş atılınca gezemezsin dedi. Şuan açılma kısalma gibi bi durum yok.
Onu ölçmedi rahim filmi çekilmiştim ona baktı iyi dedi ama atalım yine de dediServix boyunuz kaç?
Canım bende de yok dikiş ve hiç gündemede gelmedi. Rahim boyu iyi ise gerek varmıdır bilmiyorum. En sonKızlar bana yardım edin fikir verin. Doktor dikiş atalım dedi. Hepiniz attırdınız mı. Dikiş atılınca gezemezsin dedi. Şuan açılma kısalma gibi bi durum yok.
Eğer dikişli olmak da riskli ise yaptırmak istemiyorum. Acaba başka doktora da mı gitsemCanım bende de yok dikiş ve hiç gündemede gelmedi. Rahim boyu iyi ise gerek varmıdır bilmiyorum. En sonminikgelin e yapılmıştı sanki, sana bilgi verebilir
Canim bana 19.haftamda atıldı ve o zamandan beri yatıyorum sürekli. Bende 1cm açılma ve rahim boyumda kısalma vardı acil dikiş atıldı. Durup dururken sana niye dikiş atalım dediki?Kızlar bana yardım edin fikir verin. Doktor dikiş atalım dedi. Hepiniz attırdınız mı. Dikiş atılınca gezemezsin dedi. Şuan açılma kısalma gibi bi durum yok.
İyi denen bir şeye atalim demek buyuk çelişki kendine güvenen doktor bunu yapmaz, dikiş çok masum bir şey değil üstelik, başka iyi bir doktora yada pernatologa baktirin, ya enfeksiyon kaparsa?Onu ölçmedi rahim filmi çekilmiştim ona baktı iyi dedi ama atalım yine de dedi
Ben artırmadim doktor da gerek görmedi söylemedi ama attiranlar varKızlar bana yardım edin fikir verin. Doktor dikiş atalım dedi. Hepiniz attırdınız mı. Dikiş atılınca gezemezsin dedi. Şuan açılma kısalma gibi bi durum yok.
Yenidünyanın dediği gibi bana yapıldı ama dikiş deil pesser yani halka taktılar rahim ağzı ölçüm gayet iyi idi riske atmalayalım yapalım dediler tmm dedim yaptırdım.. umarım faydası olur ..Onu ölçmedi rahim filmi çekilmiştim ona baktı iyi dedi ama atalım yine de dedi
Canim bana 19.haftamda atıldı ve o zamandan beri yatıyorum sürekli. Bende 1cm açılma ve rahim boyumda kısalma vardı acil dikiş atıldı. Durup dururken sana niye dikiş atalım dediki?
İyi denen bir şeye atalim demek buyuk çelişki kendine güvenen doktor bunu yapmaz, dikiş çok masum bir şey değil üstelik, başka iyi bir doktora yada pernatologa baktirin, ya enfeksiyon kaparsa?
Ben artırmadim doktor da gerek görmedi söylemedi ama attiranlar var
Teşekkür ederim kızlar. Başka doktora daha gitmek istiyorum bakalım.Yenidünyanın dediği gibi bana yapıldı ama dikiş deil pesser yani halka taktılar rahim ağzı ölçüm gayet iyi idi riske atmalayalım yapalım dediler tmm dedim yaptırdım.. umarım faydası olur ..
Kesin başka doktora danis canimTeşekkür ederim kızlar. Başka doktora daha gitmek istiyorum bakalım.
Bencede git risk falan yoksa ve gerek yoksa hiç attırma canım.Teşekkür ederim kızlar. Başka doktora daha gitmek istiyorum bakalım.
canım sorun şu ki tüp bebek doktorları çok pimpirikli ve riske atmak istemiyorlar. benim doktorumda iyi ama bir mikrop kaparsa hemen açılma olur ve erken doğum olur onun atmayı düşünüyorum demişti. ama diğer doktorum gerek yok dTeşekkür ederim kızlar. Başka doktora daha gitmek istiyorum bakalım.
canım sorun şu ki tüp bebek doktorları çok pimpirikli ve riske atmak istemiyorlar. benim doktorumda iyi ama bir mikrop kaparsa hemen açılma olur ve erken doğum olur onun atmayı düşünüyorum demişti. ama diğer doktorum gerek yok dikişin de riskleri var dedi. şimdilik dikişsiz bekliyorum inşallah gerek kalmazTeşekkür ederim kızlar. Başka doktora daha gitmek istiyorum bakalım.
Güle güle büyüt canım kuveze girdilermiTup bebekler hamile kldim. İkizlere 34 haftalik dogum yaptim. Dikis felan atilmadi ki konusu bile gecmedi. Açılmadan degil benim preeklemsiden erken dogum oldu. Yoksa kizlar kalmaya devam ediyordu :)
Hayırlı olsun canım nasıl gidiyor ikizlerle bakımi falan zorluyor muTup bebekler hamile kldim. İkizlere 34 haftalik dogum yaptim. Dikis felan atilmadi ki konusu bile gecmedi. Açılmadan degil benim preeklemsiden erken dogum oldu. Yoksa kizlar kalmaya devam ediyordu :)
Çok normal canim doğumdan sonra geçer sabredeceksin.Kızlar hemoroid olmuşum galiba halbuki kabızda degilim kanamada olmadı afedersiniz sadece meme çıkmış ve şiş dün acılı yemek yemistim ondan olmuş olabilir mi? Ve gecer mi ki yaa acıda yok napcam benhaftaya dr kontrol var ona sorsam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?