2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım benim kanamalı olmuştu. Kanama hiç durmuyordu. Doktor krem verdi geçti. Sıcak syla yıkamanı tavsiye ederim. Doktora söyle.

Benim arkadaşımda oldu hamileyken krem vermişti doktor bide acı ve baharatlı şeyler yeme demişti doktor çok acı çekiyorsan git doktora hemen geçen bşy deil

Benim arkadaşımda oldu hamileyken krem vermişti doktor bide acı ve baharatlı şeyler yeme demişti doktor çok acı çekiyorsan git doktora hemen geçen bşy deil
Acısı yok canım ya dun acılı yedim ondan oldu

Bayanlar ikiz için özel emzirme yastigi kullanan yada alan var mı? İnternette var ama ne kadar kullanışlı tecrübeli anneler bir yorum yazarsa sevinirim. Bana çok ince geldi İnternette, instagramda satılanlar emin olamadım bu nedenden...

Acısı yok canım ya dun acılı yedim ondan oldu
Selam bendede aynı hemaroyid sorunu vardı va sabohlara kadar ne uyuya bildin ne otura bildim acıdan çok acılı yiyordum yemekleri ve acı yemeye bıraktım çık şukur şimdi çok rahatım malesef acı tetikliyormuş

Merhaba kızlar bende antalyada yaptırdım tupbebegi şu an 18 haftalık ikizlere hamileyim çok şukur 2 defe 9ve 12 haftalarda kanama geçirdim ve tedaviye başladıgımdan beri crinone jel kulanıyorum normalda 12 haftaya kadar kulaniliyor bildigim kadariyle tup bebek yapan doktor oyle demişdi zaten 8haftadan sonra tup bebek merkezi artık normal kadın doğumda yaptırabilirsin takiplerini dedi.ondan sonra antalyada selahetdin hocaya gitdim oda şimdilik kulana bilirsin demişdi 1 ay once.artık antalyaya gidib gelmek zor oluyor uzun yol bide muayene 5 den sonra başliyor tıpda oyuzdan manavgatda başka doktora gitdim oda artık jel niye kullaniyorsunki gerek yok dedi.şimdi birakmayada korkuyorum bişey olursa Allah korusun .siz kaç haftaya kadar kullandınız jeli yardımcı olursanız sevinirim

10. Haftada bıraktım ben, benimkilerde tüp bebek. Takibimi tüp bebek doktorum yapıyor.

Bende 11. Hafta civarı bıraktım takibini halen tup bebek doktorum yapıyor..

bende acı yemeyeli uzun zaman olmuştu kaynana acılı yapmıs yemegi mecbur yedik off nasıl gecer ki

Kaldı canım ama benim hamileleik öncesindede vardı hemeroid sorunu.
yaa kalcak demek benim hamilelikte basıma geldi

Halam yaptı banada emzirme yastigı bakalım kullanıslı olucak mı kullanan anneler varsa cevap verseler keske bende merak ediyorum

Doktorum 9. Haftada kesti bende korkmuştum sizin gibi dediğimde doktorum gülüp bunların zaten tutunmada yada dusukte kesin kanıtlanmış bir durumları yok dedi, yurt dışında mesela artık kullanilmiyomus, belli haftadan sonra, bende tüp bu arada

Merhaba regl günümde bu şeklde kopkoyu çıktı.acaba ikiz miii:) sizin nasıldı?

Eklentiler

• IMG_0955.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 28
R __rapunzell__ cnm isitme testiniz noldu ? Biz tekrarladik cok sukur ikisi de normal cikti..ilk testte agladiklari icin hatali cikmis..
Cok sukur canim
Malesef yine gecemedi kızım
15 gun sonra tekrarlanacak.
Hangisine yanayım şaşırdım vallahi oglum da kabiz kac gundur ustelik uykudan ciglik cigliga aglayarak uyaniyor korkuyla.allah evlatlatimiza saglik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…