- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.381
Geçmiş olsun canım sendeCok sukur canim
Malesef yine gecemedi kızım
15 gun sonra tekrarlanacak.
Hangisine yanayım şaşırdım vallahi oglum da kabiz kac gundur ustelik uykudan ciglik cigliga aglayarak uyaniyor korkuyla.allah evlatlatimiza saglik versin
Ben ikisini ayni emziremiyorum. Acaip canim aciyor. Ayri ayri emziriyorum. Tek emzirme yastigi var oda pek kullanisli olmadi banaBayanlar ikiz için özel emzirme yastigi kullanan yada alan var mı? İnternette var ama ne kadar kullanışlı tecrübeli anneler bir yorum yazarsa sevinirim. Bana çok ince geldi İnternette, instagramda satılanlar emin olamadım bu nedenden...
Gözün aydın çok güzel bir haber, Allah sıkıntı keder göstermesin evlatlarımıza@__rapunzell__ cnm isitme testiniz noldu ? Biz tekrarladik cok sukur ikisi de normal cikti..ilk testte agladiklari icin hatali cikmis..
Sıkıntı etme Allahın izniyle minik savaşçı testten hayırlısıyla çıkacaktır. Oğlun için doktor ilaç vermedimi lavman gibi birşeyler fitil falanCok sukur canim
Hangisine yanayım şaşırdım vallahi oglum da kabiz kac gundur ustelik uykudan ciglik cigliga aglayarak uyaniyor korkuyla.allah evlatlatimiza saglik versin
Günaydın canimGünaydinlarr arkadaşlar
sgl cnm..Cok sukur canim
Valla cnm emzirme olayi biraz zor..sutum şu isitme testi olayindan sonra hemen hemen tamamen kesildi,onlar kuvezde yatarken biriktirdigim sutlerim var onlari ve tabii mama destegiyle veriyorum cunku asla yetmiyor..belki ilk 2 ay yeter sizinki,bnm kuvezde 2ay sadece anne sutuydu cunku..Çok şükür bak iyiler kuzuların. Ne durumdasınız emme durumları nasıl bizi neler bekliyor dogumdan sonra
Bİz ilkini aldık canım peg prego dimi o. Toker bebe de 1800₺'e aldık. İndirimdeydi.ikiz arabasi alanlar nsl bisey aldi,acil olarak almamiz lazim ama esimle anlasamiyoruz,bn siyahini cok istiyorum esimde pahali,gerek yok deyip digerini istiyorevet su anki butcemize cok geliyor ama digeri de bana cok kullanissiz geldi.
Bence yan yana olanlar daha güzel yemege yada gezmeye gittiginizde ikizler birbiriyle oynarlar bakarlar falan önlü arkalıda sıkılırlar sanki :)ikiz arabasi alanlar nsl bisey aldi,acil olarak almamiz lazim ama esimle anlasamiyoruz,bn siyahini cok istiyorum esimde pahali,gerek yok deyip digerini istiyorevet su anki butcemize cok geliyor ama digeri de bana cok kullanissiz geldi.
Birbirine dönüyorlar canım bunlar. Yanyana olanlar için hiçbiryere sıgmıyor gibi yorumlar okudum. Bunu da kullanmadım ama bakalım bir dogsunlarda tecrübelerimi yazarım. Bence de pahalı ama eşim cok ısrarcı oldu almak da.Bence yan yana olanlar daha güzel yemege yada gezmeye gittiginizde ikizler birbiriyle oynarlar bakarlar falan önlü arkalıda sıkılırlar sanki :)
Ama önlü arkalı kesin alacaksanız siyah olanı begendim :)
Bende 12 inci haftayı doldurup bırakmıştım crinino jeli. Ve senin gibi endişelenmiştim Dr ma progestan hap vermeyecekmisiniz demiştim o da proloton iğne de progestan var zaten demişti. Dr keseyi gördüğü hafta 4 üncü haftada bana haftada 1 proloton iğne vurulacaksın demişti 7 inci haftada diğer kesemiz göründü çok şükür. Haftada 1 proloton depot igne oluyorum ben. 20 haftalığız şimdi.Merhaba kızlar bende antalyada yaptırdım tupbebegi şu an 18 haftalık ikizlere hamileyim çok şukur 2 defe 9ve 12 haftalarda kanama geçirdim ve tedaviye başladıgımdan beri crinone jel kulanıyorum normalda 12 haftaya kadar kulaniliyor bildigim kadariyle tup bebek yapan doktor oyle demişdi zaten 8haftadan sonra tup bebek merkezi artık normal kadın doğumda yaptırabilirsin takiplerini dedi.ondan sonra antalyada selahetdin hocaya gitdim oda şimdilik kulana bilirsin demişdi 1 ay once.artık antalyaya gidib gelmek zor oluyor uzun yol bide muayene 5 den sonra başliyor tıpda oyuzdan manavgatda başka doktora gitdim oda artık jel niye kullaniyorsunki gerek yok dedi.şimdi birakmayada korkuyorum bişey olursa Allah korusun .siz kaç haftaya kadar kullandınız jeli yardımcı olursanız sevinirim
şimdi baktim indirimde degil,keske buaralar girse..cok begendimBİz ilkini aldık canım peg prego dimi o. Toker bebe de 1800₺'e aldık. İndirimdeydi.
Birbirine dönüyorlar canım bunlar. Yanyana olanlar için hiçbiryere sıgmıyor gibi yorumlar okudum. Bunu da kullanmadım ama bakalım bir dogsunlarda tecrübelerimi yazarım. Bence de pahalı ama eşim cok ısrarcı oldu almak da.
Gayet iyi hafta olarak. Bence doktorunu dinle riske atma canım. Kucağına al bayram şekerlerini :)Kizlaaar, bugün dr kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda. Dr bayramdan önce alacaz bebekleri dedi, bayrama riske atmayalım dedi. Sizce nasıl erken mi? Bize göre 36. Hafta oluyor, drlara göre 35 + küsür oluyor.
Demi yaaaa heyecan bastı valla.Ben de bu tarz almayı düşünüyorum canım.. İlki benim de favorim ama büyük ihtimal o kadar ayıramayacağız araba için. Bunlarda oto koltuğu olarak da kullanılan ana kucağı yok dimi canım?
Gayet iyi hafta olarak. Bence doktorunu dinle riske atma canım. Kucağına al bayram şekerlerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?