2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Cok sukur canim
Malesef yine gecemedi kızım
15 gun sonra tekrarlanacak.
Hangisine yanayım şaşırdım vallahi oglum da kabiz kac gundur ustelik uykudan ciglik cigliga aglayarak uyaniyor korkuyla.allah evlatlatimiza saglik versin
Geçmiş olsun canım sende Mrs-cicek gibi güzel haberler alirsin inşallah

Ben ikisini ayni emziremiyorum. Acaip canim aciyor. Ayri ayri emziriyorum. Tek emzirme yastigi var oda pek kullanisli olmadi bana

Cok sukur canim
Hangisine yanayım şaşırdım vallahi oglum da kabiz kac gundur ustelik uykudan ciglik cigliga aglayarak uyaniyor korkuyla.allah evlatlatimiza saglik versin
Sıkıntı etme Allahın izniyle minik savaşçı testten hayırlısıyla çıkacaktır. Oğlun için doktor ilaç vermedimi lavman gibi birşeyler fitil falan

Çok teşekurler kızlar cevablarınıza bende 1hafta sonra yeni doktora gidicem bakalım o ne diyecek hiç içime sinen bi doktor bulamadım inşallah bu doktora kanım ısınır

Cok sukur canim
sgl cnm..
teste gitmedik aslinda,gitmeyi de dusunmuyordum,cocukcuya gittik,bizi yonlendirdi,bn de hic taburcu olurken gittik demedim,neyse ciktik bi daha,kadin gecememissiniz dedi,dr tekrar istedi dedik,tekrar bakti,ilk baktigi kizim sag kulaktan gecti,digerinden yine kaldi ama o esnada yine çığlık cigliga aglamaya basladi,o an rahatladim,tmm dedim o yuzden gecememislerdi,neyse diger kizima gecildi mışıl mışıl uyuyordu o,iki kulagindan da gecti,ardindan bi daha diger kizima bakildi,kalan kulagi gecti bu defa,cunku uyuyordu o da..Anlatmak istedigim kesinlikle uyumalari sart,hatta bu seferki hemsire gaz sebebiyle kasilmasi bile yanlis sonuc verir dedi..gonlunu ferah tut umarim snnki de agliyor kipirdiyordur ondan yanlis cikiyordur.

Çok şükür bak iyiler kuzuların. Ne durumdasınız emme durumları nasıl bizi neler bekliyor dogumdan sonra
Valla cnm emzirme olayi biraz zor..sutum şu isitme testi olayindan sonra hemen hemen tamamen kesildi,onlar kuvezde yatarken biriktirdigim sutlerim var onlari ve tabii mama destegiyle veriyorum cunku asla yetmiyor..belki ilk 2 ay yeter sizinki,bnm kuvezde 2ay sadece anne sutuydu cunku..
Bakimlarini kendim yapiyorum ama kaynanama geldim,panik olmamak icin Allah korusun bi sıkıntı olursa yanimda biri bulunsun diye geldim,bayramdan sonra evime gecicem insallah..Bol kosusturmali bi o kadar guzel gunler sizi bekliyor.:)

ikiz arabasi alanlar nsl bisey aldi,acil olarak almamiz lazim ama esimle anlasamiyoruz,bn siyahini cok istiyorum esimde pahali,gerek yok deyip digerini istiyor evet su anki butcemize cok geliyor ama digeri de bana cok kullanissiz geldi.

Eklentiler

• indir.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2017-05-29-16-30-19.webp
    8 KB · Görüntüleme: 45
ikiz arabasi alanlar nsl bisey aldi,acil olarak almamiz lazim ama esimle anlasamiyoruz,bn siyahini cok istiyorum esimde pahali,gerek yok deyip digerini istiyor evet su anki butcemize cok geliyor ama digeri de bana cok kullanissiz geldi.
Bİz ilkini aldık canım peg prego dimi o. Toker bebe de 1800₺'e aldık. İndirimdeydi.

Bence yan yana olanlar daha güzel yemege yada gezmeye gittiginizde ikizler birbiriyle oynarlar bakarlar falan önlü arkalıda sıkılırlar sanki :)
Ama önlü arkalı kesin alacaksanız siyah olanı begendim :)

Merhaba kızlar 21 haftalık hamileyim. Hareketlerimiz başladı soldaki bebeğim aşağıda ve gün içerisinde vajinamda baskı hissediyorum Bebek vajinaya kuvvet uygular mı hareketlenince?

Bence yan yana olanlar daha güzel yemege yada gezmeye gittiginizde ikizler birbiriyle oynarlar bakarlar falan önlü arkalıda sıkılırlar sanki :)
Ama önlü arkalı kesin alacaksanız siyah olanı begendim :)
Birbirine dönüyorlar canım bunlar. Yanyana olanlar için hiçbiryere sıgmıyor gibi yorumlar okudum. Bunu da kullanmadım ama bakalım bir dogsunlarda tecrübelerimi yazarım. Bence de pahalı ama eşim cok ısrarcı oldu almak da.

Bende 12 inci haftayı doldurup bırakmıştım crinino jeli. Ve senin gibi endişelenmiştim Dr ma progestan hap vermeyecekmisiniz demiştim o da proloton iğne de progestan var zaten demişti. Dr keseyi gördüğü hafta 4 üncü haftada bana haftada 1 proloton iğne vurulacaksın demişti 7 inci haftada diğer kesemiz göründü çok şükür. Haftada 1 proloton depot igne oluyorum ben. 20 haftalığız şimdi.

Bİz ilkini aldık canım peg prego dimi o. Toker bebe de 1800₺'e aldık. İndirimdeydi.
şimdi baktim indirimde degil,keske buaralar girse..cok begendim Sn ne zmn aldin girer mi acaba bi daha..
yanyana olanlari bn de sevemedim,bazisi ondan al diyor da cok yer kapliyor her kapidan girmiyor.

Kizlaaar, bugün dr kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda. Dr bayramdan önce alacaz bebekleri dedi, bayrama riske atmayalım dedi. Sizce nasıl erken mi? Bize göre 36. Hafta oluyor, drlara göre 35 + küsür oluyor.

Ben de bu tarz almayı düşünüyorum canım.. İlki benim de favorim ama büyük ihtimal o kadar ayıramayacağız araba için. Bunlarda oto koltuğu olarak da kullanılan ana kucağı yok dimi canım?
Gayet iyi hafta olarak. Bence doktorunu dinle riske atma canım. Kucağına al bayram şekerlerini :)

Demi yaaaa heyecan bastı valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…