- 18 Kasım 2016
- 184
- 158
- 23
- 47
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.401
Bende 12 inci haftayı doldurup bırakmıştım crinino jeli. Ve senin gibi endişelenmiştim Dr ma progestan hap vermeyecekmisiniz demiştim o da proloton iğne de progestan var zaten demişti. Dr keseyi gördüğü hafta 4 üncü haftada bana haftada 1 proloton iğne vurulacaksın demişti 7 inci haftada diğer kesemiz göründü çok şükür. Haftada 1 proloton depot igne oluyorum ben. 20 haftalığız şimdi.
Kullanıyorum işte jeli bırakmaya korkuyorum ya kanama olursa diyeEvet bende progestan ve proluton ignesi kullandım 13 hafta sonra bıraktım şimdide jel ve demir hapı
Ben de bu tarz almayı düşünüyorum canım.. İlki benim de favorim ama büyük ihtimal o kadar ayıramayacağız araba için. Bunlarda oto koltuğu olarak da kullanılan ana kucağı yok dimi canım?
Normalde var canım ama ben almadım 120₺ lık ana kucagı aldım. Zaten 6 ay kullanılıyor. Daha sonra oto koltuguna geçiliyor.
Hayırlı olsun canım haftan cok iyi benimde bayramdan önce alinacak 36.haftadaKizlaaar, bugün dr kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda. Dr bayramdan önce alacaz bebekleri dedi, bayrama riske atmayalım dedi. Sizce nasıl erken mi? Bize göre 36. Hafta oluyor, drlara göre 35 + küsür oluyor.
O zaman sana da hayırlı olsun canım.Hayırlı olsun canım haftan cok iyi benimde bayramdan önce alinacak 36.haftada
Ciğer geliştirici iğne oldun mu? Olduysan hangi haftalarda oldun?Hayırlı olsun canım haftan cok iyi benimde bayramdan önce alinacak 36.haftada
sagol canım evet 31.haftada oldum sende oldun muCiğer geliştirici iğne oldun mu? Olduysan hangi haftalarda oldun?
Ben 32.haftada oldum canim. Kaç doz oldun?sagol canım evet 31.haftada oldum sende oldun mu
Ben sadece 1 doz celeston oldum. Sen kaç doz vuruldun?sagol canım evet 31.haftada oldum sende oldun mu
Valla burada doğuma giden arkadaşları okuyunca beni bile heyecan basıyor :) sizleri düşünemiyorum :)Demi yaaaa heyecan bastı valla.
Rabbim herkese o tatlı heyecanı yaşatsın canim.Valla burada doğuma giden arkadaşları okuyunca beni bile heyecan basıyor :) sizleri düşünemiyorum :)
Merhaba hayırlı plsun bebegin.sanrm yeni dogum yapmssn.farklı bir topikte msjnı okidum sanrm gebiginizde kan sulandirici igne kullandiniz.kacinci haftaya kadar göbekten vurundunuz.bilgi verirseniz cok sevinirim.Ohh bu süper bir haber güzelde kg doğmuşlar.Ben şimdi geldim eve anestezi uzmanı ile konuştuk işte yarın 7de yatışı yapın dedi.sinir stresle karışık heyecan saçma sapan bir durum benimki.@bibuklee ye uğradım maşallah o da bebeklerde çok iyi hepinize selami var
Benim 21+0 da 450 gr ikisideKizlar merabalar bisey sormak istiyorumm bende cift yumurta ikizleri kizlarima hamileyimm biri 21 haftalik 375 gr digeri 22 hafta 420 gr sizin bu haftalarda nasill veya nasildi bide aralarindaa hafta farki varmiydiii cvp verirseniz sevinirim
Amin canım inşallah :)Rabbim herkese o tatlı heyecanı yaşatsın canim.
Hayırlı olson sağlıkla kucağına al inşallah,aileye tam bayram şekeri olacaklar desene :)Kizlaaar, bugün dr kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda. Dr bayramdan önce alacaz bebekleri dedi, bayrama riske atmayalım dedi. Sizce nasıl erken mi? Bize göre 36. Hafta oluyor, drlara göre 35 + küsür oluyor.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah, biz bekleyenlere de sağlıkla nasip etsin Rabbim.Hayırlı olsun canım haftan cok iyi benimde bayramdan önce alinacak 36.haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?