2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Evet bende progestan ve proluton ignesi kullandım 13 hafta sonra bıraktım şimdide jel ve demir hapı

Hayırlı olsun canım haftan cok iyi benimde bayramdan önce alinacak 36.haftada

Tek doz olmuyorki 12 saat arayla 2 kere vuruluyor ciğer geliştirici bu tek doz oluyor canım 29 cu haftada bana yaptı doktor

Merhaba hayırlı plsun bebegin.sanrm yeni dogum yapmssn.farklı bir topikte msjnı okidum sanrm gebiginizde kan sulandirici igne kullandiniz.kacinci haftaya kadar göbekten vurundunuz.bilgi verirseniz cok sevinirim.

Kizlar merabalar bisey sormak istiyorumm bende cift yumurta ikizleri kizlarima hamileyimm biri 21 haftalik 375 gr digeri 22 hafta 420 gr sizin bu haftalarda nasill veya nasildi bide aralarindaa hafta farki varmiydiii cvp verirseniz sevinirim

Kizlar merabalar bisey sormak istiyorumm bende cift yumurta ikizleri kizlarima hamileyimm biri 21 haftalik 375 gr digeri 22 hafta 420 gr sizin bu haftalarda nasill veya nasildi bide aralarindaa hafta farki varmiydiii cvp verirseniz sevinirim
Benim 21+0 da 450 gr ikiside
24+0 da biri 700 gr diğeri 720 gr idi

Hayırlı olson sağlıkla kucağına al inşallah,aileye tam bayram şekeri olacaklar desene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…