- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 54
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.421
Bayrama baya doğum olur benceHayırlı olson sağlıkla kucağına al inşallah,aileye tam bayram şekeri olacaklar desene :)
Allahım yardım etsin hepimize benim ayaklarım ve ellerim yanıyor göğüsler ve yüzüp ateş gibi oluyor ne olucak böyle bilmiyorum. Dün akşam ayağımın altına buz plakalarından koyduk anca rahatladım.İyi geceler kızlar bu 35'ten sonra gerçekten fena ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Mide yanması, çiş problemi uykusuzluk. Gün degil saat sayıyorum. Sizi neler bekliyor bilin istedim.
Günaydın iyi pazarlar canım.Gunaydinlar iyi pazarlar arkadaslar
2 doz oldum ben canımBen sadece 1 doz celeston oldum. Sen kaç doz vuruldun?
Canım bende kan sulandırıncı igne oluyorum hala göbekten vurunuyorumMerhaba hayırlı plsun bebegin.sanrm yeni dogum yapmssn.farklı bir topikte msjnı okidum sanrm gebiginizde kan sulandirici igne kullandiniz.kacinci haftaya kadar göbekten vurundunuz.bilgi verirseniz cok sevinirim.
Amin canım rabbim herkese yaşatsın insallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah, biz bekleyenlere de sağlıkla nasip etsin Rabbim.
Canım ben gramlarını bilmiyorum ama bi diğerinden 1 hafta öndeymiş benimdeKizlar merabalar bisey sormak istiyorumm bende cift yumurta ikizleri kizlarima hamileyimm biri 21 haftalik 375 gr digeri 22 hafta 420 gr sizin bu haftalarda nasill veya nasildi bide aralarindaa hafta farki varmiydiii cvp verirseniz sevinirim
Saol cnm cevap verdigin icin dr normal dedi aralarinda fark olablir dedi ama iste evhamlandim birazCanım ben gramlarını bilmiyorum ama bi diğerinden 1 hafta öndeymiş benimde
MasaAllah cnm Allah nazarlardan saklasin kuzulariniBenim 21+0 da 450 gr ikiside
24+0 da biri 700 gr diğeri 720 gr idi
2 haftamiz kaldı canım allah nasip ederseElos35 doğum ne zaman canım benim?
Ay mşlh az kalmış darısı bize okdr uzak geliyoki o haftalar :)2 haftamiz kaldı canım allah nasip edersetam gün belli degil persembe günü belli olucak
Amin cnm Bnm rabbim tüm evlatları korusun inşMasaAllah cnm Allah nazarlardan saklasin kuzularini
2 haftamiz kaldı canım allah nasip edersetam gün belli degil persembe günü belli olucak
Evt benim 5. Hafta 1 kese vardı 6. Hafta ikinci kese oldu mutlaka fark olur özellikle daha büyük haftalarda altta kalan bebek biraz daha az alırmış kilo :) benim arkadaşım birini 2000 diğerini 2800 dogurdu ve kilolu olan 1 hafta küvezde kaldı zayıf olan kalmadı ..İkiz bebeklerde 3 gün 5 gün oynar döllenme farkı kızlar endişe etmeyin birinin kilosu fazla olabiliyor mesala kilosu 1 hafta fazlaya uygun diyor doktor endişe etmeyin önemli olan 35 haftayı bitirmek allah onlara bakıyor inşallah
Canm bir de ikiz bebeklerin degil mi?masallah.sağlıkla kucaginza almak nasip olur insaaallah.ben tereddüt ediyorum igneyi nasl doguma kadar göbekten vurunacam diye.su anda 21 haftalk .bikac defa sordm doktora en etkili böyle doguma kadar göbekten dedi.bana da dua edin kızlar.sağlıkla bebegimi kucağıma alaym.Canım bende kan sulandırıncı igne oluyorum hala göbekten vurunuyorum
Yoo ya bi süreden sonra göbekten olmuyor basen yada koldan yap cnm hepsinde aynı etkiyi gösteriyor eziyet etme kendineCanm bir de ikiz bebeklerin degil mi?masallah.sağlıkla kucaginza almak nasip olur insaaallah.ben tereddüt ediyorum igneyi nasl doguma kadar göbekten vurunacam diye.su anda 21 haftalk .bikac defa sordm doktora en etkili böyle doguma kadar göbekten dedi.bana da dua edin kızlar.sağlıkla bebegimi kucağıma alaym.
banada çok uzak geliyordu inan ama geçivermiş zaman hep diyordum şu 34.haftayı bir gecsem diye allaha hamdolsun 35e girdik sende stres yapmadan gecer inş zamanınAy mşlh az kalmış darısı bize okdr uzak geliyoki o haftalar :)
Amin cnm Bnm rabbim tüm evlatları korusun inş
inşallah canım darısıda sana olsun şu mübarek günlerdeoyy kurban olsunlar hadi bakalım heyecanlı bekleyiş bitiyor inşallah
evet benim ikiz bende tereddüt ediyordum hatta biraz zor oluyor göbekten vurunmak ama hiç cesaret edemedim koldan veya bacaktan vurunmayaCanm bir de ikiz bebeklerin degil mi?masallah.sağlıkla kucaginza almak nasip olur insaaallah.ben tereddüt ediyorum igneyi nasl doguma kadar göbekten vurunacam diye.su anda 21 haftalk .bikac defa sordm doktora en etkili böyle doguma kadar göbekten dedi.bana da dua edin kızlar.sağlıkla bebegimi kucağıma alaym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?