2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlaar 2 gündür karnım çok sert taş gibi ve bi yere sanki top gibi oluyor toplanıyor. Erken dogumdan korkuyorum Benim haftalarda bu sorunu yaşayan var mıydı.
Canim ikizlerde bazen kassilmalar erken basliyor bende öyle oldu, onlar aslibda kasilma sayiliyor, doktoruna soyle rahim boyu alsin. Kontrollü ol ama korkma.

Canim ikizlerde bazen kassilmalar erken basliyor bende öyle oldu, onlar aslibda kasilma sayiliyor, doktoruna soyle rahim boyu alsin. Kontrollü ol ama korkma.
geçen hafta gittiğimde rahim boyun biraz kısalmış dedi progestron fitil başladım. Doktor sana kasılmalarından sonra bi ilaç başlattı mı canım

Minikkk001 beni hatırladın mi tatlim .ben doğum yaptim kizim 3 ayı doldurdu rabbim sana da nasıp etsin ınşallah. Beni sen üye yapmıştın hastanede .sen nasilsin neler yaptın gelişme var mj

Günaydın kızlar doktorum hastaneden ayrilmisti ya bugun yeni doktorla taniscaz inşallah aklimiza yatar

Benim yavrularım 36+0 da doğdular çok şükür küveze girmediler kilolarıda 2550 diğeri 2790 dı, hiç merke etme canım, onlar çok güçlüler , bol bol dinlen Doğuma kadar

kardeşimi bugun bahsettigin magazaya yolladım,indirime denk geldik biz de..cok tesekkurler..
Canım merhaba, bende seni merak ediyordum, bebişlerden fırsat bulamıyorum, pek giremiyorum, tek bakmak çok zor, annem yanımda , senin bebişler nasıl
Bizde işitme testi yaptırdık, geçtik ama sarılık olduğu için ileri düzey işitme testi yaptılar çok şükür ondan da geçtik, şimdi kalça testi var bakalım

sgl cnm..Biz de 19unda ciktik,cok sukur hersey simdilik yolunda,kaynanamdayim bn de,annemler uzakta yoksa biri yanimda olsa evimde bakmayi tercih ederdim..
isitme ilk yapıldığında agladilar diye gecememislerdi,son yapilista uyuduklari icin gectiler cok sukur..kalca goz hormon vs hepsini gecen hafta biz de yaptik,onlar da normal,elhamdülillah..Artik 6ayda bir kontrole gitmemiz yeterli..
Burda kimsenin bana faydasi yok açıkçası,sadece kotu bi şey olursa panik olmayayim diye geldim..hatta daha cok kizdiriyolar,gelen misafirlerin sacma sapan yorumlariyla muhatab oluyorum,eve gecmeyi cok istiyorum da ilk geldiğimizde bayrama kadar kaliriz demistik,bekliyoruz oylece

Canım çok sevindim durumlarınızın iyi olmasına, bence dayan biraz daha, bayrama az kaldı, hem bebişlerde biraz daha toparlanmış olur. Şimdi kızsanda birinin yanında olmak iyi bence şu aşamada. Ben ne yapacağım hiç bilmiyorum. Doğumu Ankara'da ailemin yanında yapacağım. Sonra evime döneceğim ama kv gelmek istiyor. Beni sinir hastası eder diye korkuyorum :)) Aslında benim istediğim evime dönünce hemen yanıma bir yardımcı kız bulmak. Bakalım Rabbim o günlere erdirirse artık bir şekilde halledeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…