- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.441
Canim ikizlerde bazen kassilmalar erken basliyor bende öyle oldu, onlar aslibda kasilma sayiliyor, doktoruna soyle rahim boyu alsin. Kontrollü ol ama korkma.Kizlaar 2 gündür karnım çok sert taş gibi ve bi yere sanki top gibi oluyor toplanıyor. Erken dogumdan korkuyorumBenim haftalarda bu sorunu yaşayan var mıydı.
kardeşimi bugun bahsettigin magazaya yolladım,indirime denk geldik biz de..cok tesekkurler..Bİz ilkini aldık canım peg prego dimi o. Toker bebe de 1800₺'e aldık. İndirimdeydi.
geçen hafta gittiğimde rahim boyun biraz kısalmış dedi progestron fitil başladım. Doktor sana kasılmalarından sonra bi ilaç başlattı mı canımCanim ikizlerde bazen kassilmalar erken basliyor bende öyle oldu, onlar aslibda kasilma sayiliyor, doktoruna soyle rahim boyu alsin. Kontrollü ol ama korkma.
Güle güle kullan canım. Kuzuların saglıkla buyusun.kardeşimi bugun bahsettigin magazaya yolladım,indirime denk geldik biz de..cok tesekkurler..
Güle güle kullan canım. Kuzuların saglıkla buyusun.
Güle güle kullan canım. Kuzuların saglıkla buyusun.
Bu arabanın indirimsiz fiyatı neydi canımkardeşimi bugun bahsettigin magazaya yolladım,indirime denk geldik biz de..cok tesekkurler..
2250₺ ye satılıyor her yerde canım.Bu arabanın indirimsiz fiyatı neydi canım
Baya indirim olmuş canım çok iyi. Piyasada ikiz arabası eksikliği var maalesef. İstediğim özelliklerde hiç araba bulamadım. Bir tek bu araba. Bu da biraz pahalı :/2250₺ ye satılıyor her yerde canım.
2249Bu arabanın indirimsiz fiyatı neydi canım
Hayırlısı olsun cnm hepsi aynı işi yapıyor böyle olmasındada vardır bi hayır bendeGünaydın kızlar doktorum hastaneden ayrilmisti ya bugun yeni doktorla taniscaz inşallah aklimiza yatar
Benim yavrularım 36+0 da doğdular çok şükür küveze girmediler kilolarıda 2550 diğeri 2790 dı, hiç merke etme canım, onlar çok güçlüler , bol bol dinlen Doğuma kadarKizlaaar, bugün dr kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda. Dr bayramdan önce alacaz bebekleri dedi, bayrama riske atmayalım dedi. Sizce nasıl erken mi? Bize göre 36. Hafta oluyor, drlara göre 35 + küsür oluyor.
Canım merhaba, bende seni merak ediyordum, bebişlerden fırsat bulamıyorum, pek giremiyorum, tek bakmak çok zor, annem yanımda , senin bebişler nasılkardeşimi bugun bahsettigin magazaya yolladım,indirime denk geldik biz de..cok tesekkurler..
sgl cnm..Biz de 19unda ciktik,cok sukur hersey simdilik yolunda,kaynanamdayim bn de,annemler uzakta yoksa biri yanimda olsa evimde bakmayi tercih ederdim..Canım merhaba, bende seni merak ediyordum, bebişlerden fırsat bulamıyorum, pek giremiyorum, tek bakmak çok zor, annem yanımda , senin bebişler nasıl
Bizde işitme testi yaptırdık, geçtik ama sarılık olduğu için ileri düzey işitme testi yaptılar çok şükür ondan da geçtik, şimdi kalça testi var bakalım
Canım çok sevindim durumlarınızın iyi olmasına, bence dayan biraz daha, bayrama az kaldı, hem bebişlerde biraz daha toparlanmış olur. Şimdi kızsanda birinin yanında olmak iyi bence şu aşamada. Ben ne yapacağım hiç bilmiyorum. Doğumu Ankara'da ailemin yanında yapacağım. Sonra evime döneceğim ama kv gelmek istiyor. Beni sinir hastası eder diye korkuyorum :)) Aslında benim istediğim evime dönünce hemen yanıma bir yardımcı kız bulmak. Bakalım Rabbim o günlere erdirirse artık bir şekilde halledeceğim.sgl cnm..Biz de 19unda ciktik,cok sukur hersey simdilik yolunda,kaynanamdayim bn de,annemler uzakta yoksa biri yanimda olsa evimde bakmayi tercih ederdim..
isitme ilk yapıldığında agladilar diye gecememislerdi,son yapilista uyuduklari icin gectiler cok sukur..kalca goz hormon vs hepsini gecen hafta biz de yaptik,onlar da normal,elhamdülillah..Artik 6ayda bir kontrole gitmemiz yeterli..
Burda kimsenin bana faydasi yok açıkçası,sadece kotu bi şey olursa panik olmayayim diye geldim..hatta daha cok kizdiriyolar,gelen misafirlerin sacma sapan yorumlariyla muhatab oluyorum,eve gecmeyi cok istiyorum da ilk geldiğimizde bayrama kadar kaliriz demistik,bekliyoruz oylece
Hayir baslatmadi ama ikiz gebelikte her an bir şey cikabiliyorgeçen hafta gittiğimde rahim boyun biraz kısalmış dedi progestron fitil başladım. Doktor sana kasılmalarından sonra bi ilaç başlattı mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?