- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.461
sgl cnm :) inan artik nsl davranacagimi bilmiyorum,herkesin kendinde boyle yorum yapma hakkini bulmasi cok garip..Canım çok sevindim durumlarınızın iyi olmasına, bence dayan biraz daha, bayrama az kaldı, hem bebişlerde biraz daha toparlanmış olur. Şimdi kızsanda birinin yanında olmak iyi bence şu aşamada. Ben ne yapacağım hiç bilmiyorum. Doğumu Ankara'da ailemin yanında yapacağım. Sonra evime döneceğim ama kv gelmek istiyor. Beni sinir hastası eder diye korkuyorum :)) Aslında benim istediğim evime dönünce hemen yanıma bir yardımcı kız bulmak. Bakalım Rabbim o günlere erdirirse artık bir şekilde halledeceğim.
Valla insanı bu yorumlar lohusa depresyonuna sokuyor hep çok istemişimdir yalnız doğurup yalnız bakmayı ama imkansız bide ikiz oluyorki evimde her odadan bi insan çıkar hale gelcez kesinsgl cnm :) inan artik nsl davranacagimi bilmiyorum,herkesin kendinde boyle yorum yapma hakkini bulmasi cok garip..
Merhaba cnm bende bu perşembe 26 haftalık oluyorum ciğer geliştirici igne vurcakmış aslında bi yönden iyi heran gelirse faydası oluyor en önemli şey solunum zaten onda sıkıntı olunca tüm organları bile etkiliyor ama nette bakınca erken Doğuma sebeb olabiliyor demişti kafamda karışmadı deil... ama doktor yapalım dediği için yaptırcam zaten zorlanıyorum sanki erken doğacaklar gibi hisediyorum bide bu igne 24-34 haftalar arası vurunulurmuşMerhabalar ikiz annelerim. Sizlere bir sorum var. Yardımcı olursanız sevinirim. Ben 23+2 cift yumurta ikizlerine hamileyim. Şimdilik cok şükür bir sıkıntim yok. Doktorum iki hafta sonra hatırlat bana sana ciger geliştirici igne vuracagiz dedi. Iki hafta sonra 25+2 olacağız inşallah. Bu hafta da ciğer geliştirici igne vurulan var mi? Daha erken gibi geldi bana. Doktora soramadım. Baska sorularım vardı çünkü. O zaman görüşürüz tekrar dedi. Doktorum a da güveniyorum aslinda ama yine de cok mi erken acaba diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Hepiniz den allah razı olsun
Sag ol canim cevapladigin icin. Sen bu perşembe mi olacaksin peki igneyi. Yani 26. Haftanin icindeykenMerhaba cnm bende bu perşembe 26 haftalık oluyorum ciğer geliştirici igne vurcakmış aslında bi yönden iyi heran gelirse faydası oluyor en önemli şey solunum zaten onda sıkıntı olunca tüm organları bile etkiliyor ama nette bakınca erken Doğuma sebeb olabiliyor demişti kafamda karışmadı deil... ama doktor yapalım dediği için yaptırcam zaten zorlanıyorum sanki erken doğacaklar gibi hisediyorum bide bu igne 24-34 haftalar arası vurunulurmuş
Evt cnm bu perşembe olcam tam 26+0 oluyorumSag ol canim cevapladigin icin. Sen bu perşembe mi olacaksin peki igneyi. Yani 26. Haftanin icindeyken
Tamam canim. Allah razı olsun. En hayırlı zamanda gelisimlerini tamamlayinca ikizlerini kucagina alirsin inşallah.Evt cnm bu perşembe olcam tam 26+0 oluyorum
Maşallah canim gül e güle büyüt yavrularını. Seninkilerin kilosu da çok iymis. Benimkiler 33+1 de biri 2060, diğeri 1961 olmuş. Üç haftada 500 gr daha alabilirler mi? Bir de doğunca kilolari daha az çıkıyor galiba???Benim yavrularım 36+0 da doğdular çok şükür küveze girmediler kilolarıda 2550 diğeri 2790 dı, hiç merke etme canım, onlar çok güçlüler , bol bol dinlen Doğuma kadar
Canım çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna, valla haklısın, herkes birşey söylüyor, bir hafta hem annem hem kayınvalidem vardı ikiside farklı söylüyor, ben hangisini yapacağımı şaşırdım, telefonla arıyorlar herşeyi eleştiriyorlar, ama tek bakmak çok zor,sgl cnm..Biz de 19unda ciktik,cok sukur hersey simdilik yolunda,kaynanamdayim bn de,annemler uzakta yoksa biri yanimda olsa evimde bakmayi tercih ederdim..
isitme ilk yapıldığında agladilar diye gecememislerdi,son yapilista uyuduklari icin gectiler cok sukur..kalca goz hormon vs hepsini gecen hafta biz de yaptik,onlar da normal,elhamdülillah..Artik 6ayda bir kontrole gitmemiz yeterli..
Burda kimsenin bana faydasi yok açıkçası,sadece kotu bi şey olursa panik olmayayim diye geldim..hatta daha cok kizdiriyolar,gelen misafirlerin sacma sapan yorumlariyla muhatab oluyorum,eve gecmeyi cok istiyorum da ilk geldiğimizde bayrama kadar kaliriz demistik,bekliyoruz oylece
Saol canım son haftalarda daha hızlı kilo alıyorlar. Seninde öyle olur, benim beklenenden daha erkenoldu, gebelik zehirlenmesinden erken alındı,Maşallah canim gül e güle büyüt yavrularını. Seninkilerin kilosu da çok iymis. Benimkiler 33+1 de biri 2060, diğeri 1961 olmuş. Üç haftada 500 gr daha alabilirler mi? Bir de doğunca kilolari daha az çıkıyor galiba???
Hım geçmiş olsun canim, hayırlısıyla sağ salim almışsın kucağına.Saol canım son haftalarda daha hızlı kilo alıyorlar. Seninde öyle olur, benim beklenenden daha erkenoldu, gebelik zehirlenmesinden erken alındı,
Mrb canım bende bugun oldum normalde gittigim doktorum hastaneden ayrildi bugun yeni bi doktora muayene olduk tüm uc organlarina detaylı bakti rahim duvarim inceldigi icin erken olma ihtimali yüksek dedi ve 2doz bugun 2doz yarın olmak uzere ciger gelistirici verdi bebeklerin cigeri gelissin diye yapiliyo erken doğum riski olan hamileliklerdeSag ol canim cevapladigin icin. Sen bu perşembe mi olacaksin peki igneyi. Yani 26. Haftanin icindeyken
Amin cnm Bnm inş rabbim sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeTamam canim. Allah razı olsun. En hayırlı zamanda gelisimlerini tamamlayinca ikizlerini kucagina alirsin inşallah.
Hayırlı olsun canım bana biraz erken gibi geldi. Ben yeni yeni yaşıyorum şişlik ve nefes darlıgı 2 haftadır var. Ama en iyi cevabı doktorun verebilir. Bünyeden bünyeye değişiklik olabilir.Selam hanımlar, Rabbim nasip ederse bende ikiz annesi olucam. Şuan 25+3 haftalık olduk. Fena halde nefes darlığı başladı ve ayaklarım çok şiş. İlk gebeliğim, normal mi acaba?
Hayırlı olsun canım bende merak ediyorum kiloları nasıl olcak 2500 kg olsalar bari dogduklarında..canım yatarak mı geçiriyorsun günlerini gerci senin kızında var oturmaya fırsatın olmuyordurBen de kontrole gittim kilolar net ölçülemiyor. 2400-2300 gibiler bakalım dogunca kaç kg olacaklar. Biraz daha içeride dursunlatir dedi dr. Haftaya pazartesi netleşir sanırım 15 veya 19'unda olacak dogum inşallah.
Hatırladım tatlım iyiyim şükür aynı bende bişey yok duaların için çok teşekkür ederimm Allah analı babalı büyütsün kuzum banada dua et insallahMinikkk001 beni hatırladın mi tatlim .ben doğum yaptim kizim 3 ayı doldurdu rabbim sana da nasıp etsin ınşallah. Beni sen üye yapmıştın hastanede .sen nasilsin neler yaptın gelişme var mj
Genelde yatar vaziyettiyim canım ama gece olsun istemiyorum uyku cok büyük bir işkence. Kollarım uyusuyor midem yanıyor. Sürpriz yapmazlarsa 10 veya 15 gün kaldı sabır deyip bekliyorum bakalım. Birer takım prematüre takım aldım dogduklarında giysinler diye baklaım saglıkla dogarlar inşallah hepimizin ki. Sen nasılsın ne durumdasın.Hayırlı olsun canım bende merak ediyorum kiloları nasıl olcak 2500 kg olsalar bari dogduklarında..canım yatarak mı geçiriyorsun günlerini gerci senin kızında var oturmaya fırsatın olmuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?