- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.481
32. Haftada 2 kg civarıymış canım baktım da. Ama su an cok saglıklı ölçümler yapamıyor doktorum cok sıkışıklar ama merak edilecek bir durum yok diyor. Saglıklı dogsunlar da dünyaya gelince alırlar kilolarını.32 . Hafta neydi kiloları bende çok merak ediyorum
Bende yatıyorum genelde sadece yatakta dönmede zorluk çekiyorum başka bir sıkıntım yok cok şükür prematüre takım ben almadım yeni dogan takımlar zaten çok kücük geldi gözüme az kaldı doguma bakalımGenelde yatar vaziyettiyim canım ama gece olsun istemiyorum uyku cok büyük bir işkence. Kollarım uyusuyor midem yanıyor. Sürpriz yapmazlarsa 10 veya 15 gün kaldı sabır deyip bekliyorum bakalım. Birer takım prematüre takım aldım dogduklarında giysinler diye baklaım saglıkla dogarlar inşallah hepimizin ki. Sen nasılsın ne durumdasın.
Maşallah benim yarın kontrol var ben 1700 ze razıyım inşallah olmuslardir32. Haftada 2 kg civarıymış canım baktım da. Ama su an cok saglıklı ölçümler yapamıyor doktorum cok sıkışıklar ama merak edilecek bir durum yok diyor. Saglıklı dogsunlar da dünyaya gelince alırlar kilolarını.
Benimde aynıydı 29 hafta da biri 1200 biri 1240 di doktor çok normal dedi.Valla bizde bugun gittik 1200 dedi doktor kilolarina gelisimleri güzel ama zayiflarmis erken dogarlarsa kuvozde cok yatarlar dedi üzüldüm biraz ciger geliştirici de yaptirdi 2doz bugun yarina da var 2doz...inşallah sıkıntı olmaz
Canım hiç yakışma ona sen benim kıxım 31 haftalık 1640 gr dogdu 1400gr düştü. 8 yıl önce 14 gün kaldı küvezde simdi sartlar daha iyi sen güzel beslen bol bol yat. Hiçbirşey olmaz. Benim ilk dogumum erken olmasına ragmen ikiz gebelikte bu haftalara geldim. Kafan rahat olsun. Cok zor biliyorum ama geçiyor.Valla bizde bugun gittik 1200 dedi doktor kilolarina gelisimleri güzel ama zayiflarmis erken dogarlarsa kuvozde cok yatarlar dedi üzüldüm biraz ciger geliştirici de yaptirdi 2doz bugun yarina da var 2doz...inşallah sıkıntı olmaz
Ayy inşallah canim galiba benimki rahimde incelme baslamis o yüzden böyle dediBenimde aynıydı 29 hafta da biri 1200 biri 1240 di doktor çok normal dedi.
İnşallah canim 34e bi gelebilseydik hayirlisiylaCanım hiç yakışma ona sen benim kıxım 31 haftalık 1640 gr dogdu 1400gr düştü. 8 yıl önce 14 gün kaldı küvezde simdi sartlar daha iyi sen güzel beslen bol bol yat. Hiçbirşey olmaz. Benim ilk dogumum erken olmasına ragmen ikiz gebelikte bu haftalara geldim. Kafan rahat olsun. Cok zor biliyorum ama geçiyor.
Gözün aydın. Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Genişler kaçar gram doğdu. Kaçıncı haftada doğum oldu? Neden küvezde kaldılar.kusura bakma canim anca girebildim bebekler biri 2600 digeri 1900 kilo dogdular 35+1 de dogum gerceklesti küveze koymadilar sagliklari iyiydi cok sükür sadece vücut Isilarini dengelediler okadar simdi iyiler cok sükür 2 sonra 1 aylik olacaklar insallah
canim anca girebildim bebekler biri 2600 digeri 1900 kilo dogdular 35+1 de dogum gerceklesti küveze koymadilar sagliklari iyiydi cok sükür sadece vücut Isilarini dengelediler okadar simdi iyiler cok sükür 2 sonra 1 aylik olacaklar insallahGözün aydın. Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Genişler kaçar gram doğdu. Kaçıncı haftada doğum oldu? Neden küvezde kaldılar.
Cnm kiloları gayet iyi iğneyi iyiki olmuşsun nedense iyi hisetcem bende vurununca ..Valla bizde bugun gittik 1200 dedi doktor kilolarina gelisimleri güzel ama zayiflarmis erken dogarlarsa kuvozde cok yatarlar dedi üzüldüm biraz ciger geliştirici de yaptirdi 2doz bugun yarina da var 2doz...inşallah sıkıntı olmaz
Canım benim ilk tahlili 199 idi iki gün sonra 550 oldu seninde ortalama benim gibi dün ikinci kese gibi bisi gördük inşallah ikizdir senin sonuçta aynı olurMerhaba anneler,
Cok acil fikrinize ihtiyacim var. Ben 4 gun once test yaptirdim 197 cikti. Bugun yaptirdim yani 4 gun sonra 920 cikti. 4. haftami 2 gun sonra dolduracagim boyle giderse 1900 gibi olacak ins. Sizce ikiz olma ihtimali var mi ?
Suan kendimi cok frenledim zaten hareketlerimi agir yapıyorum beslenmeye daha dikkat ediyorum geriye tevekkül kaliyor Rabbim büyük canim hepimizin yüzü gülsün inşallahCnm kiloları gayet iyi iğneyi iyiki olmuşsun nedense iyi hisetcem bende vurununca ..
Bolca dinlen yatmaya çalış allahın izini ile 32 yi görsek sonrası önemli deil .. artık 700 gr lik bebekler bile çok saglıklı oluyorlar küvezde süresi uzun sürüyor sadece .. inş hepimiz zamanında doğururuz çok korkuyorum bende erken gelecekler diye
Bende gonal f ve catlatma ignesiyle hamile kaldim benim de ikinci kese 1hafta sonra göründü ve 3gun arayla döllenme olmus demisti doktor yani oglumla kızım arasında 3gun var :)Arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesi in ikinci ayında tek yumurta ile hamile kaldım. Dün kese için gittik sürprizle karşılaştık bir kese daha vardı ama doktor olmayabilir sıvı yada kan olabilir dedi. Yinede büyük ihtimal ikiz dedi. Çok sevinmek istiyorum boşa olur diye sevinemiyirum benimle aynı durumu yaşayan var mı
Benim bir gün dedi kese gözüyle baktı ama kese olmayabilir diğer kesenin sıvısı yada kanda olabilir ama yüksek ihtimal kese dedi emin olamadı. Bu durumu yaşayan var mı merak ettim senin direk kese olarak goru öyle mı yorumladı.5+5 im ama ultrason birini 4+5 diğerini 4+6 demisBende gonal f ve catlatma ignesiyle hamile kaldim benim de ikinci kese 1hafta sonra göründü ve 3gun arayla döllenme olmus demisti doktor yani oglumla kızım arasında 3gun var :)
Kese dedi canimBenim bir gün dedi kese gözüyle baktı ama kese olmayabilir diğer kesenin sıvısı yada kanda olabilir ama yüksek ihtimal kese dedi emin olamadı. Bu durumu yaşayan var mı merak ettim senin direk kese olarak goru öyle mı yorumladı.5+5 im ama ultrason birini 4+5 diğerini 4+6 demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?