- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.501
Olabilir canim benim de 34den 410a cikmisti 1hafta sonra gittim ikinci keseyi görmüştük hayirli olsun inşallah :)Merhaba anneler,
Cok acil fikrinize ihtiyacim var. Ben 4 gun once test yaptirdim 197 cikti. Bugun yaptirdim yani 4 gun sonra 920 cikti. 4. haftami 2 gun sonra dolduracagim boyle giderse 1900 gibi olacak ins. Sizce ikiz olma ihtimali var mi ?
Benimkilerin arasında da 3 gün var inşallah biri kız biri erkektir :)Bende gonal f ve catlatma ignesiyle hamile kaldim benim de ikinci kese 1hafta sonra göründü ve 3gun arayla döllenme olmus demisti doktor yani oglumla kızım arasında 3gun var :)
Merhaba benim bebeklerin arasında da 5 gün var biri kız ama diğeri göstermedi gönül erkek olsun istiyor ama artık şansımıza yarın kontrolüm ve ayrıntılı ultrason yapılacak hayırlısı bakalım. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Benimkilerin arasında da 3 gün var inşallah biri kız biri erkektir :)
Yarın beni etiketle söyle merak ederim :) ilk başta hayırlı sağlıklı olmaları ama gönül istiyo işte :)Merhaba benim bebeklerin arasında da 5 gün var biri kız ama diğeri göstermedi gönül erkek olsun istiyor ama artık şansımıza yarın kontrolüm ve ayrıntılı ultrason yapılacak hayırlısı bakalım. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Aynen benim bir tane de kızım var hep oğlumda olsun istiyorum ama Allah'tan hayırlısı artık. Yarın haber veririm.Yarın beni etiketle söyle merak ederim :) ilk başta hayırlı sağlıklı olmaları ama gönül istiyo işte :)
İnşallah canım Rabbim gönlünüze göre versin :)Benimkilerin arasında da 3 gün var inşallah biri kız biri erkektir :)
Hayırlı olsun Allah sağlıklı zamanlı kucağına almayı nasip etsin.Selam kizlar ikiz kizlarım olacakmiiiş çok mutluyum
Teşekurler canım Allah isteyen herkese versin,kimsenin kuçağını boş bırakmasın,eee tabi eşim biri oğlandır diye umut ediyordu motorla gezdirirım diye sağlıklı ,hayırlı evlatlar olsunlarda kizda,erkekte evlatdır.Hayırlı olsun Allah sağlıklı zamanlı kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım inşallahİnşallah canım Rabbim gönlünüze göre versin :)
Güle güle kullanın canım bizim ki kutu da henüz malum sahipleri içerde daha bakalım biz de o günleri görürüz inşallah.
Güle güle keyifle kullanın inşallah :) Benim doğum Ekim'de olacağından ben seneye Nisan Mayıs gibi alayım diyorum. Öncesinde sadece kucakta taşımaya portbebe alsam yetmezmi ya bir akıl verin bana da :)
Valla ben de portbebe aldim sadece ama teyzemiz ikiz arabalarini bize vercekler bakalim ne zaman kullanırızGüle güle keyifle kullanın inşallah :) Benim doğum Ekim'de olacağından ben seneye Nisan Mayıs gibi alayım diyorum. Öncesinde sadece kucakta taşımaya portbebe alsam yetmezmi ya bir akıl verin bana da :)
Canım bende almadım almayacağımda şimdilik. Zaten önümüz kış çok çıkamayız. Çıksakta arabayla gideceğimiz için gerek görmüyorum. Kızımdan kalan bi tane duruyor, o hiç binmedi, sevmedi. Onda bi denerimGüle güle keyifle kullanın inşallah :) Benim doğum Ekim'de olacağından ben seneye Nisan Mayıs gibi alayım diyorum. Öncesinde sadece kucakta taşımaya portbebe alsam yetmezmi ya bir akıl verin bana da :)
teşekkür ederim cnm..Güle güle keyifle kullanın inşallah :) Benim doğum Ekim'de olacağından ben seneye Nisan Mayıs gibi alayım diyorum. Öncesinde sadece kucakta taşımaya portbebe alsam yetmezmi ya bir akıl verin bana da :)
insallah cnm.Güle güle kullanın canım bizim ki kutu da henüz malum sahipleri içerde daha bakalım biz de o günleri görürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?