2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba anneler,
Cok acil fikrinize ihtiyacim var. Ben 4 gun once test yaptirdim 197 cikti. Bugun yaptirdim yani 4 gun sonra 920 cikti. 4. haftami 2 gun sonra dolduracagim boyle giderse 1900 gibi olacak ins. Sizce ikiz olma ihtimali var mi ?

Merhaba anneler,
Cok acil fikrinize ihtiyacim var. Ben 4 gun once test yaptirdim 197 cikti. Bugun yaptirdim yani 4 gun sonra 920 cikti. 4. haftami 2 gun sonra dolduracagim boyle giderse 1900 gibi olacak ins. Sizce ikiz olma ihtimali var mi ?
Olabilir canim benim de 34den 410a cikmisti 1hafta sonra gittim ikinci keseyi görmüştük hayirli olsun inşallah :)

Benimkilerin arasında da 3 gün var inşallah biri kız biri erkektir :)
Merhaba benim bebeklerin arasında da 5 gün var biri kız ama diğeri göstermedi gönül erkek olsun istiyor ama artık şansımıza yarın kontrolüm ve ayrıntılı ultrason yapılacak hayırlısı bakalım. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Yarın beni etiketle söyle merak ederim :) ilk başta hayırlı sağlıklı olmaları ama gönül istiyo işte :)

Hayırlı olsun Allah sağlıklı zamanlı kucağına almayı nasip etsin.
Teşekurler canım Allah isteyen herkese versin,kimsenin kuçağını boş bırakmasın,eee tabi eşim biri oğlandır diye umut ediyordu motorla gezdirirım diye sağlıklı ,hayırlı evlatlar olsunlarda kizda,erkekte evlatdır.

Güle güle keyifle kullanın inşallah :) Benim doğum Ekim'de olacağından ben seneye Nisan Mayıs gibi alayım diyorum. Öncesinde sadece kucakta taşımaya portbebe alsam yetmezmi ya bir akıl verin bana da :)
Valla ben de portbebe aldim sadece ama teyzemiz ikiz arabalarini bize vercekler bakalim ne zaman kullanırız

Güle güle keyifle kullanın inşallah :) Benim doğum Ekim'de olacağından ben seneye Nisan Mayıs gibi alayım diyorum. Öncesinde sadece kucakta taşımaya portbebe alsam yetmezmi ya bir akıl verin bana da :)
Canım bende almadım almayacağımda şimdilik. Zaten önümüz kış çok çıkamayız. Çıksakta arabayla gideceğimiz için gerek görmüyorum. Kızımdan kalan bi tane duruyor, o hiç binmedi, sevmedi. Onda bi denerim

teşekkür ederim cnm..
valla cnm snnkiler kışın geliyorsa cok gerekli olmayabilir bikac ay ama biz 2 defa disari ciktik onda da hastaneye yani gezmeye degil ona ragmen biz cok yorulduk, cocuklar perisan oldu kolumuzda,portbebe bn istemedim acikcasi,3 4 ay kullanilcak bisey bi de tasimasi yine mesele..O yuzden ilk gunden şart derim bn,artik bikac ay erken veya gec sen bilirsin.Cunku kontrolleri aşıları cok olck.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…