- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.521
Oy maşallah :) güle güle kullanın. Allahım bize de gösterir inşallah bu günleri.arabamiz :)
Ayy çok güzeller maşşalah anneler ikizlerinizin resimlerinide paylaşsaniz bizimle çok merak ediyoruz degilmi kizlararabamiz :)
Maşallah canim çok güzeller bahtlarida güzel olsun kocaman olmuslarbiri bana biri babaya benziyor :)yogun bakimdan servise ciktiklari ilk gündü.
sgl cnm ama inan daha ne normal dogum kilosundalar ne boyunda,cok yakin cektim ondan..kilolari 3 300 ile 3400,boylari da 46 47 :)Maşallah canim çok güzeller bahtlarida güzel olsun kocaman olmuslar
Oyyyy maşallah maşallah Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin hâlâ aklimda dogum yaptim deyisin cok korkmustum cok erken diye maşallah yendiler kuzular :)biri bana biri babaya benziyor :)yogun bakimdan servise ciktiklari ilk gündü.
tskr ederim cnm,sizlerin iyilerin duasiyla geldik bugunlere..Oyyyy maşallah maşallah Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin hâlâ aklimda dogum yaptim deyisin cok korkmustum cok erken diye maşallah yendiler kuzular :)
arabamiz :)
güle güle saglıkla kullanın arabanızı canımbiri bana biri babaya benziyor :)yogun bakimdan servise ciktiklari ilk gündü.
Ben yaptırdımkızlar aranızda ikili tarama yaptıran var mı
Sonuç nasıl çıkmıştı. Bugün gösterecem doktorada merak ettimBen yaptırdım
Ohh büyümüş kuzular. Nst ye baglanmak zaten yorucu sırtüstü yatıyosun o zaten 5 dakika sonra sıkıntı yapmaya başlıyor. Çok büyük sancı olsaydı sanmıyorum eve yollayacagını. Benim de perşembe veya bir daha ki pazartesi olacak. Bu oazartesi netleşir sanırım. Sen bol bol su iç yat dinlen son günler canım.Kızlar bende doktordan geldim benimkiler 2300 2500 kiloları masallah nst ye girdim hafif sancı cıktı allah nasip ederse haftaya cuma dogum varaklıma takılan hafif sancı varsa dr niye beni gönderdi eve anlamadım zaten nstye girdigimde yorgundum ondan da sancı çıkmıs olabilir mi
Canım bizim belli oldu biri kız diğeri erkek ama yürüyüş yaptırıyor şimdi dr. Ayrıntılı ultrasonu tamamlayamadık kapatıyorlar böbreklere falan bakıcak birazdan. Arada sana haber vereyim dedim.Yarın beni etiketle söyle merak ederim :) ilk başta hayırlı sağlıklı olmaları ama gönül istiyo işte :)
Oyy maşallah Allah nazarlardan saklasınbiri bana biri babaya benziyor :)yogun bakimdan servise ciktiklari ilk gündü.
Allahım maşşalah Allah nazarlardan korusunbiri bana biri babaya benziyor :)yogun bakimdan servise ciktiklari ilk gündü.
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim :)Canım bizim belli oldu biri kız diğeri erkek ama yürüyüş yaptırıyor şimdi dr. Ayrıntılı ultrasonu tamamlayamadık kapatıyorlar böbreklere falan bakıcak birazdan. Arada sana haber vereyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?