2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar bende doktordan geldim benimkiler 2300 2500 kiloları masallah nst ye girdim hafif sancı cıktı allah nasip ederse haftaya cuma dogum var aklıma takılan hafif sancı varsa dr niye beni gönderdi eve anlamadım zaten nstye girdigimde yorgundum ondan da sancı çıkmıs olabilir mi

Mrb kızlar bugün tetanoz aşısının ilk dozunu oldum şu ana kadar kolum iyi hemşire gece ağrı ve Ateş yapabilir korkma dedi hayırlısı artık. 1 ay sonra 2 inci dozu olucam inş. 21 haftalığız.7 kilo aldım hemşire kilon çok iyi Dedi.

Ohh büyümüş kuzular. Nst ye baglanmak zaten yorucu sırtüstü yatıyosun o zaten 5 dakika sonra sıkıntı yapmaya başlıyor. Çok büyük sancı olsaydı sanmıyorum eve yollayacagını. Benim de perşembe veya bir daha ki pazartesi olacak. Bu oazartesi netleşir sanırım. Sen bol bol su iç yat dinlen son günler canım.

Yarın beni etiketle söyle merak ederim :) ilk başta hayırlı sağlıklı olmaları ama gönül istiyo işte :)
Canım bizim belli oldu biri kız diğeri erkek ama yürüyüş yaptırıyor şimdi dr. Ayrıntılı ultrasonu tamamlayamadık kapatıyorlar böbreklere falan bakıcak birazdan. Arada sana haber vereyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…