- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.541
canım ya sayılı günler kaldı gercekten seninde pazartesi mi randevu bakalım sana nezamana gün verecek birde canım hemoroidi söyledim fitille krem verdi sende fitil kullanmışmıydınOhh büyümüş kuzular. Nst ye baglanmak zaten yorucu sırtüstü yatıyosun o zaten 5 dakika sonra sıkıntı yapmaya başlıyor. Çok büyük sancı olsaydı sanmıyorum eve yollayacagını. Benim de perşembe veya bir daha ki pazartesi olacak. Bu oazartesi netleşir sanırım. Sen bol bol su iç yat dinlen son günler canım.
Verdiği krem fitil gibi içeri doğru kullanılması gerekiyor. 2 hafta kullandım şimdi temizliği sıcak sula yapıyorum. Kanama yok şükür. Dogumdan sonra düzeliyor.canım ya sayılı günler kaldı gercekten seninde pazartesi mi randevu bakalım sana nezamana gün verecek birde canım hemoroidi söyledim fitille krem verdi sende fitil kullanmışmıydın
Dogumdan sonra kabız olmazsan geçer dedi dr inşallah geçer yaVerdiği krem fitil gibi içeri doğru kullanılması gerekiyor. 2 hafta kullandım şimdi temizliği sıcak sula yapıyorum. Kanama yok şükür. Dogumdan sonra düzeliyor.
Maşallah çok güzellerbiri bana biri babaya benziyor :)yogun bakimdan servise ciktiklari ilk gündü.
Hayırlı olsun,arabamiz :)
Maşallah allahım nazardan korusun,biri bana biri babaya benziyor :)yogun bakimdan servise ciktiklari ilk gündü.
amin cnm cumlemizin insallahMaşallah allahım nazardan korusun,
Hayırlı olsun inşallah sagsaglim al kucağına insallahTeşekurler canım Allah isteyen herkese versin,kimsenin kuçağını boş bırakmasın,eee tabi eşim biri oğlandır diye umut ediyordu motorla gezdirirım diye sağlıklı ,hayırlı evlatlar olsunlarda kizda,erkekte evlatdır.
Maşallah kaç haftalik dogdular kaç kg kaç gün kaldılar canım kuvezde inşallah en kisa zamanda evine goturursun HAZaL21 ZEYNEP re yazdım diye sana yazdım canım özurMaşallah allahım nazardan korusun,
Maşallah kaç haftalik kaç kg dogdular canım neden kuvezbiri bana biri babaya benziyor :)yogun bakimdan servise ciktiklari ilk gündü.
ne sen sor ne ben soylimMaşallah kaç haftalik kaç kg dogdular canım neden kuvez
Ayyyy canım olsun geçmiş zaten çok geçmiş olsun 27 haftalik ciğer gelistirici olsa bile çok küçük 2 ay geçmiş şükür Rabbim sana bagislamisne sen sor ne ben soylimcok zor gunlerdi gecti cok sukur..27haftalik dogurdum,ani kanama ve 6cm acilma ile acil alindilar benden..64gun kuvezde (ciger gelistirici vurundum onceki gun ama yeterli gelmedi tek doz o yuzden cok kaldilar) 3gunde normal serviste kaldilar..1100 gr ile 1200 gr dogdular..19mayista ciktik su an kosturmaktan aklima gelmiyor o gunler :) Allahim hepinize hayirli ve zamaninda dogumlar nasip etsin.
Sen harika güçlü bir kadinsin onlari cok güzel Büyüteceksin biliyorum Rabbim sabrini daim etsin, güzellikler senin ve çocuklar inin olsun canim, zor günlerin oldune sen sor ne ben soylimcok zor gunlerdi gecti cok sukur..27haftalik dogurdum,ani kanama ve 6cm acilma ile acil alindilar benden..64gun kuvezde (ciger gelistirici vurundum onceki gun ama yeterli gelmedi tek doz o yuzden cok kaldilar) 3gunde normal serviste kaldilar..1100 gr ile 1200 gr dogdular..19mayista ciktik su an kosturmaktan aklima gelmiyor o gunler :) Allahim hepinize hayirli ve zamaninda dogumlar nasip etsin.
Gözün aydın canım Allah tamamina erdirsin inşallah sağlıkla büyüsün bebislerin inşallahMerhaba arkadaşlar,
Ben de tüp bebek yöntemiyle çift yumurta ikizi bebekler bekliyorum. bugün 10 + 4 haftalıklar. Forumun hamilelikle ilgili bölümlerine yazabileceğimi hayal bile edemiyordum ama Allah'ım nasip etti. İsteyen herkesi de sağlıkla kavuştursun inşallah. Küvezdekileri de bir an önce sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar,
Ben de tüp bebek yöntemiyle çift yumurta ikizi bebekler bekliyorum. bugün 10 + 4 haftalıklar. Forumun hamilelikle ilgili bölümlerine yazabileceğimi hayal bile edemiyordum ama Allah'ım nasip etti. İsteyen herkesi de sağlıkla kavuştursun inşallah. Küvezdekileri de bir an önce sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Küçük sabun dene canım fitil haline getir zeytinyagina Batit koy 3 dakkaya halleder zararıda yokGünaydın herkesekızlar kabız olmusum osmolak diye kabızlık surubu var içsem sakıncası olurmu acaba 35+5 günlük hamileyim birde bu çıktı basıma
İleri haftalarda ilaç vermiyor doktor probiyotik yoğurt ye activia gecirmesede doktorumun verdiği takviye var kullanabilirsin Laxafiber pro sase 3x1 kullanın. İlaç değil besin takviyesi içinde yararli bakteriler var.Günaydın herkesekızlar kabız olmusum osmolak diye kabızlık surubu var içsem sakıncası olurmu acaba 35+5 günlük hamileyim birde bu çıktı basıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?