2017 de İkiz Annesi Olucaklar

canım ya sayılı günler kaldı gercekten seninde pazartesi mi randevu bakalım sana nezamana gün verecek birde canım hemoroidi söyledim fitille krem verdi sende fitil kullanmışmıydın

canım ya sayılı günler kaldı gercekten seninde pazartesi mi randevu bakalım sana nezamana gün verecek birde canım hemoroidi söyledim fitille krem verdi sende fitil kullanmışmıydın
Verdiği krem fitil gibi içeri doğru kullanılması gerekiyor. 2 hafta kullandım şimdi temizliği sıcak sula yapıyorum. Kanama yok şükür. Dogumdan sonra düzeliyor.

Verdiği krem fitil gibi içeri doğru kullanılması gerekiyor. 2 hafta kullandım şimdi temizliği sıcak sula yapıyorum. Kanama yok şükür. Dogumdan sonra düzeliyor.
Dogumdan sonra kabız olmazsan geçer dedi dr inşallah geçer ya

Hayırlı olsun inşallah sagsaglim al kucağına insallah

Maşallah kaç haftalik kaç kg dogdular canım neden kuvez
ne sen sor ne ben soylim cok zor gunlerdi gecti cok sukur..27haftalik dogurdum,ani kanama ve 6cm acilma ile acil alindilar benden..64gun kuvezde (ciger gelistirici vurundum onceki gun ama yeterli gelmedi tek doz o yuzden cok kaldilar) 3gunde normal serviste kaldilar..1100 gr ile 1200 gr dogdular..19mayista ciktik su an kosturmaktan aklima gelmiyor o gunler :) Allahim hepinize hayirli ve zamaninda dogumlar nasip etsin.

Ayyyy canım olsun geçmiş zaten çok geçmiş olsun 27 haftalik ciğer gelistirici olsa bile çok küçük 2 ay geçmiş şükür Rabbim sana bagislamis

Sen harika güçlü bir kadinsin onlari cok güzel Büyüteceksin biliyorum Rabbim sabrini daim etsin, güzellikler senin ve çocuklar inin olsun canim, zor günlerin oldu

Merhaba arkadaşlar,

Ben de tüp bebek yöntemiyle çift yumurta ikizi bebekler bekliyorum. bugün 10 + 4 haftalıklar. Forumun hamilelikle ilgili bölümlerine yazabileceğimi hayal bile edemiyordum ama Allah'ım nasip etti. İsteyen herkesi de sağlıkla kavuştursun inşallah. Küvezdekileri de bir an önce sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Gözün aydın canım Allah tamamina erdirsin inşallah sağlıkla büyüsün bebislerin inşallah

Günaydın herkese kızlar kabız olmusum osmolak diye kabızlık surubu var içsem sakıncası olurmu acaba 35+5 günlük hamileyim birde bu çıktı basıma

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Günaydın herkese kızlar kabız olmusum osmolak diye kabızlık surubu var içsem sakıncası olurmu acaba 35+5 günlük hamileyim birde bu çıktı basıma
Küçük sabun dene canım fitil haline getir zeytinyagina Batit koy 3 dakkaya halleder zararıda yok

İleri haftalarda ilaç vermiyor doktor probiyotik yoğurt ye activia gecirmesede doktorumun verdiği takviye var kullanabilirsin Laxafiber pro sase 3x1 kullanın. İlaç değil besin takviyesi içinde yararli bakteriler var.

Slm kızlar ben de saç boyatmayı sorucam siz boyatıyor musunuz? Ben bugune kadar boyatmadım ama doguma kaldı 1 hafta dogum fotolarımı bu saçlarla istemiyorum. Bir de agda işin ne yaptınız simdiye kadar kendim hallediyordum ama bu göbekle mümkün gözükmüyor ne yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…