2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bitkisel le boyadim ben ağda hic yapamadim hep jilet, çok takilmiyorum ona neticede ayip değil ve mecburiyet var ağda disarda yaptiramam kendimde yapamam. Jiletle aynayla bir şekilde hallediyorum

Günaydın herkese kızlar kabız olmusum osmolak diye kabızlık surubu var içsem sakıncası olurmu acaba 35+5 günlük hamileyim birde bu çıktı basıma
Canım çok geçmiş olsun benim sürekli yaşadığım problem Dulcolax yumuşak jellerden kullandım fayda etmiyor artık dr. da gliserin kansup verdi Şurup içmek belki bebeklere de zarar verir o yüzden önce fitil dene derim. Yine de sen bilirsin.

Slm kizlar bugun nasilsınız,bizim burda manavgatda havalar çok sıcak bunaltıcı oluyor,bebişlerde,gobişde her geçan gun biraz daha buyuyor.

Slm kizlar bugun nasilsınız,bizim burda manavgatda havalar çok sıcak bunaltıcı oluyor,bebişlerde,gobişde her geçan gun biraz daha buyuyor.
İstanbul dun geceden beri muhteşem yağmur var di çok serindir az evvel güneş acti ama serin genede çok iyi oldu rahatladim günler sonra dun gece biraz uyudum

Merhaba bende henüz boyatmadım dayanabildiğim kadar bekleyip sonrasında bitkisel boya yaptırıcam, ağda meselesi ise ben kendim yapamıyorum o yüzden sürekli gittiğim kuaförde yaptırıyorum bence sende yaptır temiz temiz rahat edersin. Sağlıkla bebeklerini kucağına al inşallah.

Bebekler ikiz herhalde. Rabbim bir avazda kurtarsın.dogduktan sonra rahat uyuyabileceginj sanma .hamilelik günlerini cok ararsın. Bol bol uyu gez dolasdolas

Küçük sabun dene canım fitil haline getir zeytinyagina Batit koy 3 dakkaya halleder zararıda yok
kalıp sabunda yok evde hem nasıl olcak bilmiyorum dr hemeroid icin fitil vermisti onumu kullansam acaba
İleri haftalarda ilaç vermiyor doktor probiyotik yoğurt ye activia gecirmesede doktorumun verdiği takviye var kullanabilirsin Laxafiber pro sase 3x1 kullanın. İlaç değil besin takviyesi içinde yararli bakteriler var.
sıvı seyler tüketmeye çalışıyorum bakalım
aayy doguma bir hafta kala nerden cıktı anlamadım

Bende merak ediyordum boya isini sanki cemrem9 boyatti diye hatırlıyorum ama doktora sorcaktım unuttum pazartesi doktoruna sorsana canım bende merak ediyorum birde bende jilet kullanıyorum agdayla olmuyor malesef

Bebekler ikiz herhalde. Rabbim bir avazda kurtarsın.dogduktan sonra rahat uyuyabileceginj sanma .hamilelik günlerini cok ararsın. Bol bol uyu gez dolasdolas
Biliyorum basıma gelecekleri, 8 yasında prematüre dogan bir kızım var. Ama geçiyor o günler. Bu günlerin gececeği gibi.
Bende merak ediyordum boya isini sanki cemrem9 boyatti diye hatırlıyorum ama doktora sorcaktım unuttum pazartesi doktoruna sorsana canım bende merak ediyorum birde bende jilet kullanıyorum agdayla olmuyor malesef
Sorucam canım doktora biraz araltırdım bitkisel ile boyatmış cogunluk.

okadar kotuyum ki dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. doktorum suyum fazla oldugu icin capaya sevketti. tranfuzyon olabilir dedi neyseki bunu soylemek icin erken dediler sevindik. sonrasinda agzindan tek iyi bisey cikmadi down sendromu teshisi koydular ve okadar emin ki bunu soylerken. istersek kordonlarindan kan alip test yaptirip sonuca gore sonlandirabilirmisiz. nasil kiyarim kalbinde anomali varmis yuzu yassiymis. bugunde recep hasa cikicaz. dua bekliyorum hepinizden

Canım benim Allah yardımcın olsun ense kalınlıklarına bakılmamışmıydı. Kıyılmaz tabi Allahın emanetleri onlar. Kalbini ferah tut %100 diye birşey yok sonuçta bu mubarek günlerde hersey iyi olur inşallah. Dualarım seninle. Güzel şeyler duyman dileğiyle

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah yanılıyorlardır hayırlarla dönün dualarımız sizinle

Allah'tan ümit kesilmez..
Bir kaç doktorun görecek olması iyi.
İyi düşünün iyi olsun benim bebeklerinde birini kaybedeceğimi söylemişlerdi şimdi 5 aylık oldular olacak nefesleri lokmaları varsa... Size çok dua edeceğim inşallah sağlıkla bebeklerinize kucağınıza alırsınız

Allah yardımcın olsun canım doktorlarında her söylediğide dogru çıkmıyor inşallah birşey olmaz dualarım seninle canım

Canim Rabbim bilir herşeyi, ellerinde delil yok o dediklerin için amniosentez gerekli belki yassi bebeğin yüzü yani bana anlamsiz geldi, kalbinde parlaklık anomali herkese dediler benimkinede dediler parlaklık var diye, su fazlaligi keza ayni olabilir, hemen kendini birakma Rabbim büyüktür.

Dur bi cnm Bnm bugüne kdr down dediklermiki haftan ilerlemiş ayrıntılı ve tarama testlerini yaotırmışmıydın sonuçları ne çıkmıştı
Rabbim şu mübarek günlerde kimseyi darda bırakmasın bana doktorum tüm testleri sorunlu çıkıp sapasağlam doğan bebeklerde var .. tüm testleri normal çıkıp sorunlu doğan bebeklerde var Dedi .. onun için doğana kdr hepimiz risk altındayız rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin inş.. başka doktorada git mutlaka

Elf17ahm canım hicbir şeyin yüzde yüz geçerliliği yok Benim yeğenimin yüzü de yassiydi allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herkesin evladına sağlık sıhhat hayırlı evlat nasip etsin üzülme.bol dua et duanın açamayacak kapısı yok

Canım hemen yıpratma kendini, Rabbim hayırlara çevirsin inşAllah..güzel haberlerinizi bekliyoruz

26 haftadasin testler tahliller olmadımi başka başka doktorlara görün lütfen allah büyük sen sağlam durki basedebilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…