- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.561
Bitkisel le boyadim ben ağda hic yapamadim hep jilet, çok takilmiyorum ona neticede ayip değil ve mecburiyet var ağda disarda yaptiramam kendimde yapamam. Jiletle aynayla bir şekilde hallediyorumSlm kızlar ben de saç boyatmayı sorucam siz boyatıyor musunuz? Ben bugune kadar boyatmadım ama doguma kaldı 1 hafta dogum fotolarımı bu saçlarla istemiyorum. Bir de agda işin ne yaptınız simdiye kadar kendim hallediyordum ama bu göbekle mümkün gözükmüyor ne yapsam?
Canım çok geçmiş olsun benim sürekli yaşadığım problem Dulcolax yumuşak jellerden kullandım fayda etmiyor artık dr. da gliserin kansup verdi Şurup içmek belki bebeklere de zarar verir o yüzden önce fitil dene derim. Yine de sen bilirsin.Günaydın herkesekızlar kabız olmusum osmolak diye kabızlık surubu var içsem sakıncası olurmu acaba 35+5 günlük hamileyim birde bu çıktı basıma
İstanbul dun geceden beri muhteşem yağmur var di çok serindir az evvel güneş acti ama serin genede çok iyi oldu rahatladim günler sonra dun gece biraz uyudumSlm kizlar bugun nasilsınız,bizim burda manavgatda havalar çok sıcak bunaltıcı oluyor,bebişlerde,gobişde her geçan gun biraz daha buyuyor.
Ay ne güzelya keşke bizede yağsaİstanbul dun geceden beri muhteşem yağmur var di çok serindir az evvel güneş acti ama serin genede çok iyi oldu rahatladim günler sonra dun gece biraz uyudum
Merhaba bende henüz boyatmadım dayanabildiğim kadar bekleyip sonrasında bitkisel boya yaptırıcam, ağda meselesi ise ben kendim yapamıyorum o yüzden sürekli gittiğim kuaförde yaptırıyorum bence sende yaptır temiz temiz rahat edersin. Sağlıkla bebeklerini kucağına al inşallah.Slm kızlar ben de saç boyatmayı sorucam siz boyatıyor musunuz? Ben bugune kadar boyatmadım ama doguma kaldı 1 hafta dogum fotolarımı bu saçlarla istemiyorum. Bir de agda işin ne yaptınız simdiye kadar kendim hallediyordum ama bu göbekle mümkün gözükmüyor ne yapsam?
Bebekler ikiz herhalde. Rabbim bir avazda kurtarsın.dogduktan sonra rahat uyuyabileceginj sanma .hamilelik günlerini cok ararsın. Bol bol uyu gez dolasdolasGenelde yatar vaziyettiyim canım ama gece olsun istemiyorum uyku cok büyük bir işkence. Kollarım uyusuyor midem yanıyor. Sürpriz yapmazlarsa 10 veya 15 gün kaldı sabır deyip bekliyorum bakalım. Birer takım prematüre takım aldım dogduklarında giysinler diye baklaım saglıkla dogarlar inşallah hepimizin ki. Sen nasılsın ne durumdasın.
kalıp sabunda yok evde hem nasıl olcak bilmiyorum dr hemeroid icin fitil vermisti onumu kullansam acabaKüçük sabun dene canım fitil haline getir zeytinyagina Batit koy 3 dakkaya halleder zararıda yok
sıvı seyler tüketmeye çalışıyorum bakalımİleri haftalarda ilaç vermiyor doktor probiyotik yoğurt ye activia gecirmesede doktorumun verdiği takviye var kullanabilirsin Laxafiber pro sase 3x1 kullanın. İlaç değil besin takviyesi içinde yararli bakteriler var.
aayy doguma bir hafta kala nerden cıktı anlamadımCanım çok geçmiş olsun benim sürekli yaşadığım problem Dulcolax yumuşak jellerden kullandım fayda etmiyor artık dr. da gliserin kansup verdi Şurup içmek belki bebeklere de zarar verir o yüzden önce fitil dene derim. Yine de sen bilirsin.
Bende merak ediyordum boya isini sanki cemrem9 boyatti diye hatırlıyorum ama doktora sorcaktım unuttum pazartesi doktoruna sorsana canım bende merak ediyorum birde bende jilet kullanıyorum agdayla olmuyor malesefSlm kızlar ben de saç boyatmayı sorucam siz boyatıyor musunuz? Ben bugune kadar boyatmadım ama doguma kaldı 1 hafta dogum fotolarımı bu saçlarla istemiyorum. Bir de agda işin ne yaptınız simdiye kadar kendim hallediyordum ama bu göbekle mümkün gözükmüyor ne yapsam?
Biliyorum basıma gelecekleri, 8 yasında prematüre dogan bir kızım var. Ama geçiyor o günler. Bu günlerin gececeği gibi.Bebekler ikiz herhalde. Rabbim bir avazda kurtarsın.dogduktan sonra rahat uyuyabileceginj sanma .hamilelik günlerini cok ararsın. Bol bol uyu gez dolasdolas
Sorucam canım doktora biraz araltırdım bitkisel ile boyatmış cogunluk.Bende merak ediyordum boya isini sanki cemrem9 boyatti diye hatırlıyorum ama doktora sorcaktım unuttum pazartesi doktoruna sorsana canım bende merak ediyorum birde bende jilet kullanıyorum agdayla olmuyor malesef
Canım benim Allah yardımcın olsun ense kalınlıklarına bakılmamışmıydı. Kıyılmaz tabi Allahın emanetleri onlar. Kalbini ferah tut %100 diye birşey yok sonuçta bu mubarek günlerde hersey iyi olur inşallah. Dualarım seninle. Güzel şeyler duyman dileğiyleokadar kotuyum ki dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. doktorum suyum fazla oldugu icin capaya sevketti. tranfuzyon olabilir dedi neyseki bunu soylemek icin erken dediler sevindik. sonrasinda agzindan tek iyi bisey cikmadi down sendromu teshisi koydular ve okadar emin ki bunu soylerken. istersek kordonlarindan kan alip test yaptirip sonuca gore sonlandirabilirmisiz. nasil kiyarimkalbinde anomali varmis yuzu yassiymis. bugunde recep hasa cikicaz. dua bekliyorum hepinizden
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah yanılıyorlardır hayırlarla dönün dualarımız sizinleokadar kotuyum ki dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. doktorum suyum fazla oldugu icin capaya sevketti. tranfuzyon olabilir dedi neyseki bunu soylemek icin erken dediler sevindik. sonrasinda agzindan tek iyi bisey cikmadi down sendromu teshisi koydular ve okadar emin ki bunu soylerken. istersek kordonlarindan kan alip test yaptirip sonuca gore sonlandirabilirmisiz. nasil kiyarimkalbinde anomali varmis yuzu yassiymis. bugunde recep hasa cikicaz. dua bekliyorum hepinizden
Allah'tan ümit kesilmez..okadar kotuyum ki dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. doktorum suyum fazla oldugu icin capaya sevketti. tranfuzyon olabilir dedi neyseki bunu soylemek icin erken dediler sevindik. sonrasinda agzindan tek iyi bisey cikmadi down sendromu teshisi koydular ve okadar emin ki bunu soylerken. istersek kordonlarindan kan alip test yaptirip sonuca gore sonlandirabilirmisiz. nasil kiyarimkalbinde anomali varmis yuzu yassiymis. bugunde recep hasa cikicaz. dua bekliyorum hepinizden
Allah yardımcın olsun canım doktorlarında her söylediğide dogru çıkmıyor inşallah birşey olmaz dualarım seninle canımokadar kotuyum ki dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. doktorum suyum fazla oldugu icin capaya sevketti. tranfuzyon olabilir dedi neyseki bunu soylemek icin erken dediler sevindik. sonrasinda agzindan tek iyi bisey cikmadi down sendromu teshisi koydular ve okadar emin ki bunu soylerken. istersek kordonlarindan kan alip test yaptirip sonuca gore sonlandirabilirmisiz. nasil kiyarimkalbinde anomali varmis yuzu yassiymis. bugunde recep hasa cikicaz. dua bekliyorum hepinizden
Canim Rabbim bilir herşeyi, ellerinde delil yok o dediklerin için amniosentez gerekli belki yassi bebeğin yüzü yani bana anlamsiz geldi, kalbinde parlaklık anomali herkese dediler benimkinede dediler parlaklık var diye, su fazlaligi keza ayni olabilir, hemen kendini birakma Rabbim büyüktür.okadar kotuyum ki dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. doktorum suyum fazla oldugu icin capaya sevketti. tranfuzyon olabilir dedi neyseki bunu soylemek icin erken dediler sevindik. sonrasinda agzindan tek iyi bisey cikmadi down sendromu teshisi koydular ve okadar emin ki bunu soylerken. istersek kordonlarindan kan alip test yaptirip sonuca gore sonlandirabilirmisiz. nasil kiyarimkalbinde anomali varmis yuzu yassiymis. bugunde recep hasa cikicaz. dua bekliyorum hepinizden
Dur bi cnm Bnm bugüne kdr down dediklermiki haftan ilerlemiş ayrıntılı ve tarama testlerini yaotırmışmıydın sonuçları ne çıkmıştıokadar kotuyum ki dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. doktorum suyum fazla oldugu icin capaya sevketti. tranfuzyon olabilir dedi neyseki bunu soylemek icin erken dediler sevindik. sonrasinda agzindan tek iyi bisey cikmadi down sendromu teshisi koydular ve okadar emin ki bunu soylerken. istersek kordonlarindan kan alip test yaptirip sonuca gore sonlandirabilirmisiz. nasil kiyarimkalbinde anomali varmis yuzu yassiymis. bugunde recep hasa cikicaz. dua bekliyorum hepinizden
Canım hemen yıpratma kendini, Rabbim hayırlara çevirsin inşAllah..güzel haberlerinizi bekliyoruzokadar kotuyum ki dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. doktorum suyum fazla oldugu icin capaya sevketti. tranfuzyon olabilir dedi neyseki bunu soylemek icin erken dediler sevindik. sonrasinda agzindan tek iyi bisey cikmadi down sendromu teshisi koydular ve okadar emin ki bunu soylerken. istersek kordonlarindan kan alip test yaptirip sonuca gore sonlandirabilirmisiz. nasil kiyarimkalbinde anomali varmis yuzu yassiymis. bugunde recep hasa cikicaz. dua bekliyorum hepinizden
26 haftadasin testler tahliller olmadımi başka başka doktorlara görün lütfen allah büyük sen sağlam durki basedebilesinokadar kotuyum ki dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. doktorum suyum fazla oldugu icin capaya sevketti. tranfuzyon olabilir dedi neyseki bunu soylemek icin erken dediler sevindik. sonrasinda agzindan tek iyi bisey cikmadi down sendromu teshisi koydular ve okadar emin ki bunu soylerken. istersek kordonlarindan kan alip test yaptirip sonuca gore sonlandirabilirmisiz. nasil kiyarimkalbinde anomali varmis yuzu yassiymis. bugunde recep hasa cikicaz. dua bekliyorum hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?