2017 de tup bebek yaptiranlar ve sonuç bekleyenler

Benim bel ağrım yok ama sol kaldığımda ağrım var sadece estrofem ve crinone jel kullanıyorum benim birde Troid homonym yuksek onun icinde ayri bir ilac kullaniyorum euthyrox diye bir ilac
Benim de tiroidim var levotiron kullaniyorum

Ben dördüncü günü gitmiştim muayeneye pazartesiyi herşey yolunda gitti ikinci pazartesi muayeneye gittim rahim kalınlığı iyiydi üçüncü pazartesi embriyolarim transfer edildi inşallah seninki de uzun sürmez cnm
İnşallah cnm ya benmde herşey yolunda gider bide adetin 4.günü başlanıyor muydu bilmiyodum kaç embryo koydular

Merhaba arkadaşlar benimde 8 martta transferim oldu. 17 mart test günüm heycanlıyım biraz adet sancıları çekiyorum arada bir tıpkı adet belirtileri tarzında belirtilerim oluyor. inşallah 18.ine kadar adet olmazsam bebeişim tutunursa dünyalar benim olucak :) ALLAHIM NASİP ETSİN İNŞALLAH BU DUYGUYU TÜM KARDEŞLERİME VE BANA

Merhaba arkadaşlar benimde 8 martta transferim oldu. 17 mart test günüm heycanlıyım biraz adet sancıları çekiyorum arada bir tıpkı adet belirtileri tarzında belirtilerim oluyor. inşallah 18.ine kadar adet olmazsam bebeişim tutunursa dünyalar benim olucak :) ALLAHIM NASİP ETSİN İNŞALLAH BU DUYGUYU TÜM KARDEŞLERİME VE BANA
Allahn izniyle inşallah tutunur cnm hepimiz güzel haberler verirz ilk denemenmiydi

Aminn inşallah bekleyen tüm kardeşlerimize içinde bize de

Doktor çok önemli kızlar ben kaç defa doktor değiştirdim. yoğgunluktan ilgilenmeyen mi oldu , tedaviyi önemsemeyen mi oldu neler yaşadım bu süreçte. inanın doktorlardan nefret ettim resmen.

Back
X