Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın cnm ben aslnda fakültede kadın doğum bölümüne gidiyordum çikolata kistlerim vardı çok ağrılarım oluyordu bana direk ya amelyt yada tüp bebek dediler çok arastrdim özel doktorlarada gittm yumurtalk rezervm düşmesin diye tüp bebek denemeye karar verdm tüp bebek bölümüne yonlendirdi ler ozamn devlet hakkımı kullandm yaptrdm ama olmadı snra amelyt oldm snra kist tekrarladı şuan bende büyümeden tekrar tüp bebek yaptırmak istediğimi söyledim ama transfer sırasında sorun çıktı çok agrm oldu fenalaştım doktr geçişte zorlanıyorum kanama oluyor dedi transfer ertelendi ama bna hala deneme transferi yaparz aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi adet olunca gittim transferini anestezili yaparz dedi başka doktr vardı e kanama olursa anestezili olması biseyi degistrmicek cnku kanama embriyoya değince yaşamaz zaten demişti oyuzden güvenemedim cnm uzun oldu k.bakmaNeden güvenmediğin bir Dr a gidiyorsun cnm Dr çok önemli bu yolda nerde tedavi gördüğün merkez şehir olarak
10. Gün 50.91Cnm senin ilk sonucunun değeri kaçtı kaçıncı gün yaptırdın testi
Ben 50 mg kullanıyorum sizin gün değil miydi sonuç kaçTiroidi olan arkadaşlar ilaçlarınız kaç mg ve hormonunuz kaçtı ben iki yıl önce kullanıyordum 25 mg ilk şimdi kullanmıyorum ve hamileyim hormon testlerim normal çıktı
İnşallah ilk ve son olur cnm benm ikinci denemem ben asılama yaptrmadm hiç embriyolarm çözülürken bisey olmazsa gene iki tane koydrcamevet canım ilk denememdi .daha önce iki defa aşılama yaptırdık malesef negatif sonuçlandı. tek embriyo transfer oldum.
Benim 50 mg. Tiroit hastaları hamilelik istiyorsa değer 1.30 da kalmaliymis doktorum öyle soyleid benimTiroidi olan arkadaşlar ilaçlarınız kaç mg ve hormonunuz kaçtı ben iki yıl önce kullanıyordum 25 mg ilk şimdi kullanmıyorum ve hamileyim hormon testlerim normal çıktı
Dün baktırdım ve sonucum 76.33 yarın tekrardan betahcg baktırmam lazım doktor dediBen 50 mg kullanıyorum sizin gün değil miydi sonuç kaç
Sizin iyiymiş hanimlar ben 125 mg kullanıyorum tsh imi her ay baktiriyorum. 2.50 yi geçmemesi lazimBen 50 mg kullanıyorum sizin gün değil miydi sonuç kaç
Çok sıkıntılı dönemler inşallah anesteziye gerek kalmadan olur cnmHaklısın cnm ben aslnda fakültede kadın doğum bölümüne gidiyordum çikolata kistlerim vardı çok ağrılarım oluyordu bana direk ya amelyt yada tüp bebek dediler çok arastrdim özel doktorlarada gittm yumurtalk rezervm düşmesin diye tüp bebek denemeye karar verdm tüp bebek bölümüne yonlendirdi ler ozamn devlet hakkımı kullandm yaptrdm ama olmadı snra amelyt oldm snra kist tekrarladı şuan bende büyümeden tekrar tüp bebek yaptırmak istediğimi söyledim ama transfer sırasında sorun çıktı çok agrm oldu fenalaştım doktr geçişte zorlanıyorum kanama oluyor dedi transfer ertelendi ama bna hala deneme transferi yaparz aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi adet olunca gittim transferini anestezili yaparz dedi başka doktr vardı e kanama olursa anestezili olması biseyi degistrmicek cnku kanama embriyoya değince yaşamaz zaten demişti oyuzden güvenemedim cnm uzun oldu k.bakma
Masaallahhh gelisimlerini sağlıkla tamamlamayı dileğiyle cnm10. Gün 50.91
12.gün 118.3
Inşallah ikiye katlanır sonucun cnmDün baktırdım ve sonucum 76.33 yarın tekrardan betahcg baktırmam lazım doktor dedi
Valla sorunu cozsunler herşey yolunda gitsin herşeye razıyım cnm yeterki Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınÇok sıkıntılı dönemler inşallah anesteziye gerek kalmadan olur cnm
Aminn inşallah cnmValla sorunu cozsunler herşey yolunda gitsin herşeye razıyım cnm yeterki Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Aminn nn rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallahhhhhMasaallahhh gelisimlerini sağlıkla tamamlamayı dileğiyle cnm
Zaman geçmek bilmiyor bir an önce perşembe gelsin istiyorumAminn nn rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallahhhhh
Hadi inşallah bir güzel haber daha yarın seni bekliyor olacağızBen de sonuç bekleyenlerdenimçok gerginim müzik dinleyerek kafa dağıtmaya çalışıyorum. Yarın test günüm
![]()
Beklemek çok zor geçmez bilirim cnm oyalançak bişeyler bul ben ilk denememde annemde kalmıştım hiç zaman geçmiyordu bu sfer gezcem valla transfer olmamış gbi davrancam yapabilirsemZaman geçmek bilmiyor bir an önce perşembe gelsin istiyorum
Hadi inşallah bir güzel haber daha yarın seni bekliyor olacağız