2017 de tup bebek yaptiranlar ve sonuç bekleyenler

Beklemek çok zor geçmez bilirim cnm oyalançak bişeyler bul ben ilk denememde annemde kalmıştım hiç zaman geçmiyordu bu sfer gezcem valla transfer olmamış gbi davrancam yapabilirsem :-)
yapamıyorsun bende öyle dedim ilkinde annemdeydim bunda kimseye gerek yok dedim ama koruma iç gudusuyle yatıyorsun

Doktor ani hareketlerden kaçın, bulaşık makinası bile boşaltma, karnının üzerine yatma dedi. İlk zamanlar hızlı yürüyeceğim diye bile ödüm koptu :)
:) ilk defa duydum o kadr dikkat et diyen doktoru cnm genelde ağır işler yapmayn onun dışında norml hayatına dönun diyolar :) ben de ilk tedavim de çok dikkat etmiştim genelde yattim ama olmadı olmayınca olmuyor Rabbim yazdıysa oluyor yani:)

:) ilk defa duydum o kadr dikkat et diyen doktoru cnm genelde ağır işler yapmayn onun dışında norml hayatına dönun diyolar :) ben de ilk tedavim de çok dikkat etmiştim genelde yattim ama olmadı olmayınca olmuyor Rabbim yazdıysa oluyor yani:)
Bana da yatalak olma ama aniden eğilip kalkma dedi. Benim doktor biraz garantici :)

Back
X