- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Hadi bitmiş senin ki inşallah sende güzel haberlerle geleceksin cnmBen de sonuç bekleyenlerdenimçok gerginim müzik dinleyerek kafa dağıtmaya çalışıyorum. Yarın test günüm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bitmiş senin ki inşallah sende güzel haberlerle geleceksin cnmBen de sonuç bekleyenlerdenimçok gerginim müzik dinleyerek kafa dağıtmaya çalışıyorum. Yarın test günüm
![]()
yapamıyorsun bende öyle dedim ilkinde annemdeydim bunda kimseye gerek yok dedim ama koruma iç gudusuyle yatıyorsunBeklemek çok zor geçmez bilirim cnm oyalançak bişeyler bul ben ilk denememde annemde kalmıştım hiç zaman geçmiyordu bu sfer gezcem valla transfer olmamış gbi davrancam yapabilirsem![]()
aynen öyle hep korku ama inş hamile oluruz hepimizÇok zor normal hamilelik gibi değil ya. Bizlerde belli bir değer çıksa bile emin olamıyoruz![]()
Haklısın galba ama ben ilk 1 hafta dikkat ederm snra çıkarm diye düşünüyorum ama genede emin değilim :)yapamıyorsun bende öyle dedim ilkinde annemdeydim bunda kimseye gerek yok dedim ama koruma iç gudusuyle yatıyorsun
Herşey istediğimiz gibi olsun bir hafta bence de yeterliHaklısın galba ama ben ilk 1 hafta dikkat ederm snra çıkarm diye düşünüyorum ama genede emin değilim :)
Hadi bitmiş senin ki inşallah sende güzel haberlerle geleceksin cnm![]()
A
aynen öyle hep korku ama inş hamile oluruz hepimiz
5.gün embrıyo transferı olduysanız 6.gun itibarıyle belli oluyor.Idrarda belli olur demişsin yapsam mi yarın aceba heyecan yaptım ama ya çıkmazsa üzülürsem
Herşey istediğimiz gibi olsun bir hafta bence de yeterli
Ne gbi cnm korkma Rabbim yazdıysa naparsn yap olurBen bir de ihmalkarlık ederim de bişey olur diye ödüm kopuyor :)
Gelir canım stres yapma bebise zarar. ☺Zaman geçmek bilmiyor bir an önce perşembe gelsin istiyorum
Doktor ani hareketlerden kaçın, bulaşık makinası bile boşaltma, karnının üzerine yatma dedi. İlk zamanlar hızlı yürüyeceğim diye bile ödüm koptu :)Ne gbi cnm korkma Rabbim yazdıysa naparsn yap olur![]()
:) ilk defa duydum o kadr dikkat et diyen doktoru cnm genelde ağır işler yapmayn onun dışında norml hayatına dönun diyolar :) ben de ilk tedavim de çok dikkat etmiştim genelde yattim ama olmadı olmayınca olmuyor Rabbim yazdıysa oluyor yani:)Doktor ani hareketlerden kaçın, bulaşık makinası bile boşaltma, karnının üzerine yatma dedi. İlk zamanlar hızlı yürüyeceğim diye bile ödüm koptu :)
Bana da yatalak olma ama aniden eğilip kalkma dedi. Benim doktor biraz garantici :):) ilk defa duydum o kadr dikkat et diyen doktoru cnm genelde ağır işler yapmayn onun dışında norml hayatına dönun diyolar :) ben de ilk tedavim de çok dikkat etmiştim genelde yattim ama olmadı olmayınca olmuyor Rabbim yazdıysa oluyor yani:)
:) anladm cnm sabh mi test yaptrcanBana da yatalak olma ama aniden eğilip kalkma dedi. Benim doktor biraz garantici :)
Hiç söyleme uyku gelmiyor ki ne yapacağımı şaşırıyorumsen smdi heyecandan uyuyamiyosndrda
![]()
Sabah 8:00 de gideceğiz 2 saate filan çıkar dediler:) anladm cnm sabh mi test yaptrcan
Hastane kayıtta verdikleri fişi kaybetme üzerindeki numara ile dedikleri saatten önce hastanenin internet sayfasindan laboratuvar sonucunu ogrenebilirsinizSabah 8:00 de gideceğiz 2 saate filan çıkar dediler![]()
Oo çok güzel her hastanenin sitesinden bakılıyor muHastane kayıtta verdikleri fişi kaybetme üzerindeki numara ile dedikleri saatten önce hastanenin internet sayfasindan laboratuvar sonucunu ogrenebilirsiniz
Az kaldı cnm biraz dha sabret ben dha yeni başladm ben napimHiç söyleme uyku gelmiyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum