Benim de tiroidim var levotiron kullaniyorumBenim bel ağrım yok ama sol kaldığımda ağrım var sadece estrofem ve crinone jel kullanıyorum benim birde Troid homonym yuksek onun icinde ayri bir ilac kullaniyorum euthyrox diye bir ilac
İnşallah cnm ben biraz zayıfım bünyem kaldırmıyor sanırımAdetimin 4. Gününden beri kullanıyorum hala bana bir Yan etkisi olmadı inşallah sana da olmaz
İnşallah cnm ya benmde herşey yolunda gider bide adetin 4.günü başlanıyor muydu bilmiyodum kaç embryo koydularBen dördüncü günü gitmiştim muayeneye pazartesiyi herşey yolunda gitti ikinci pazartesi muayeneye gittim rahim kalınlığı iyiydi üçüncü pazartesi embriyolarim transfer edildi inşallah seninki de uzun sürmez cnm
Çok şükür ya seviniyorm böyle haberler duyunca valla inşallah saglkla katlanmistir değerinBende varım kızlar 3. Denemem Sonucum pozitif son testim yarın. İnşallah bebisim katlamistir. Sizden de güzel haberler bekliyorum
Amin insallah teşekkür ederim ☺Çok şükür ya seviniyorm böyle haberler duyunca valla inşallah saglkla katlanmistir değerin
3. Denemende farklı tedavimi uyguladılar cnm sorun neydiAmin insallah teşekkür ederim ☺
Çok sevindim cnm darısı bize olsun inşallah benim ikiz tanelerim de tutunsunlar sağlıkla hayırlısıyla inşallahBende varım kızlar 3. Denemem Sonucum pozitif son testim yarın. İnşallah bebisim katlamistir. Sizden de güzel haberler bekliyorum
Allahn izniyle inşallah tutunur cnm hepimiz güzel haberler verirz ilk denemenmiydiMerhaba arkadaşlar benimde 8 martta transferim oldu. 17 mart test günüm heycanlıyım biraz adet sancıları çekiyorum arada bir tıpkı adet belirtileri tarzında belirtilerim oluyor. inşallah 18.ine kadar adet olmazsam bebeişim tutunursa dünyalar benim olucak :) ALLAHIM NASİP ETSİN İNŞALLAH BU DUYGUYU TÜM KARDEŞLERİME VE BANA
Aminn inşallah bekleyen tüm kardeşlerimize içinde bize deMerhaba arkadaşlar benimde 8 martta transferim oldu. 17 mart test günüm heycanlıyım biraz adet sancıları çekiyorum arada bir tıpkı adet belirtileri tarzında belirtilerim oluyor. inşallah 18.ine kadar adet olmazsam bebeişim tutunursa dünyalar benim olucak :) ALLAHIM NASİP ETSİN İNŞALLAH BU DUYGUYU TÜM KARDEŞLERİME VE BANA
İnşallah cnm ben biraz zayıfım bünyem kaldırmıyor sanırım
Olacağına inan inşallah önce Allahın izniyle sonra da Dr na guvencinle olur cnmİnşallah cnm ben biraz zayıfım bünyem kaldırmıyor sanırım
Evet canım benim Dr m başladı iki tane koydular cnm inşallah bende ikizim benim de ikizim olsun çok istiyorumİnşallah cnm ya benmde herşey yolunda gider bide adetin 4.günü başlanıyor muydu bilmiyodum kaç embryo koydular
evet canım ilk denememdi .daha önce iki defa aşılama yaptırdık malesef negatif sonuçlandı. tek embriyo transfer oldum.Allahn izniyle inşallah tutunur cnm hepimiz güzel haberler verirz ilk denemenmiydi
Rabbime yalvarıyorum hep nasipse olur ama doktra güvenmiyorum malsf sorun orda cnmOlacağına inan inşallah önce Allahın izniyle sonra da Dr na guvencinle olur cnm
Cnm senin ilk sonucunun değeri kaçtı kaçıncı gün yaptırdın testiAmin insallah teşekkür ederim ☺
Neden güvenmediğin bir Dr a gidiyorsun cnm Dr çok önemli bu yolda nerde tedavi gördüğün merkez şehir olarakRabbime yalvarıyorum hep nasipse olur ama doktra güvenmiyorum malsf sorun orda cnm
İnşallah sımsıkı tutunurlar cnm Rabbim hayrlsini versinEvet canım benim Dr m başladı iki tane koydular cnm inşallah bende ikizim benim de ikizim olsun çok istiyorum
Aminn inşallah cnmİnşallah sımsıkı tutunurlar cnm Rabbim hayrlsini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?